עבור לתוכן

איזה מערכת הפעלה הכי כדאית למשחקים??

Featured Replies

פורסם

Winxp 32 bit?

Winxp 64 bit?

Win Vista32 bit?

Win Vista64 bit?

פורסם

XP 32 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני עומד לקנות מחשב עם מעבד E8500 וכרטיס HD4870 512MB האם Win Xp 32 bit יתמוך בצורה טובה בחומרה הזו?

האם WinXp 32 bit תומך ב- Directx10?

פורסם

DX10 יש רק בויסטה.

אבל למה אתה צריך DX10?

אין הבדל ויזואלי בין הDXים והDX9 עובד יותר טוב...

אם לא מעניין אותך המראה של הויסטה לך על XP.

פורסם

:hizuk:

פורסם

אני עם המפרט שלי(בצד) קיבלתי באקס פי 32 10 FPS יותר מאשר בויסטה 64ביט בקרייסיס(הרגיל וגם וורהד) וגם בשאר המשחקים(בשאר המשחקים זה זניח כי גם ככה הם רצים חלק מעל 60 פריימים) כמו COD4, UT3 ועוד.

ככה שאקס פי עדיף לפחות ע"פ הניסיון שלי.

פורסם

כמה זיוני שכל בדיון אחד שזה פשוט לא ייאמן.

בקיצור אל תקשיב למלמולים שלהם, אנשים שהשיגו או גרסא לא חוקית שלא מתפקדת של ויסטה או שאין להם מספיק RAM כדי להריץ ויסטה כמו שצריך.

לך על ויסטה מהשיקול הפשוט של DX10.

זה אולי יעלה לך ב-3-4 FPS שגם ככה בקושי יהיו מורגשים, אבל אתה תזכה למע' שהיא PERFORMENCE WISE בכל מה שקשור לניתוב חכם של הקצאות הRAM, ותזכה לDX10...

אגב, לא סתם יש במשחקים הגדרת "DX10"...הגראפיקה יותר טובה...

בCRYSIS ההבדל הוא עצום

בASSASSINS CREED ההבדל הוא ממש מטורף

כנ"ל לגבי DEVIL MAY CRY 4

והרשימה רק מתחילה פה.

אני אישית משתמש בויסטה 32 ביט אולטימייט ואני מאוד מרוצה...כרגע לא רואה סיבה למה לעבור ל64 ביט...

אגב לגאון שמעליי שאמר שקיבל 10 FPS יותר באקספי מאשר בויסטה בקרייסיס...נו באמת...תחשוב 10 שניות למה...

אה!!! נכון!!! כי הרצת את זה על DX9 ::)

בערך כמו שתגיד לי שהרצת את המשחק על MEDIUM באקספי וזה עבד לך ב20 FPS יותר מאשר בHIGH על ויסטה.

פורסם

אותן הגדרות, אותה גרפיקה, רק יותר FPS.

תחליט אתה מה עדיף.

פורסם

כמה זיוני שכל בדיון אחד שזה פשוט לא ייאמן.

בקיצור אל תקשיב למלמולים שלהם, אנשים שהשיגו או גרסא לא חוקית שלא מתפקדת של ויסטה או שאין להם מספיק RAM כדי להריץ ויסטה כמו שצריך.

לך על ויסטה מהשיקול הפשוט של DX10.

זה אולי יעלה לך ב-3-4 FPS שגם ככה בקושי יהיו מורגשים, אבל אתה תזכה למע' שהיא PERFORMENCE WISE בכל מה שקשור לניתוב חכם של הקצאות הRAM, ותזכה לDX10...

אגב, לא סתם יש במשחקים הגדרת "DX10"...הגראפיקה יותר טובה...

בCRYSIS ההבדל הוא עצום

בASSASSINS CREED ההבדל הוא ממש מטורף

כנ"ל לגבי DEVIL MAY CRY 4

והרשימה רק מתחילה פה.

אני אישית משתמש בויסטה 32 ביט אולטימייט ואני מאוד מרוצה...כרגע לא רואה סיבה למה לעבור ל64 ביט...

אגב לגאון שמעליי שאמר שקיבל 10 FPS יותר באקספי מאשר בויסטה בקרייסיס...נו באמת...תחשוב 10 שניות למה...

אה!!! נכון!!! כי הרצת את זה על DX9 ::)

בערך כמו שתגיד לי שהרצת את המשחק על MEDIUM באקספי וזה עבד לך ב20 FPS יותר מאשר בHIGH על ויסטה.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(אתה צריך עוד ":lol:" כדי להבין את הרמז?)

בכל אופן:

* DX10 כבר הוכח כגימיק. מנהלים בחברות גדולות אפילו אמרו את זה.

* בCRYSIS האפשרויות של ההגדרות הגראפיקה הגבוהות הוגבלו רק לDX10 אבל כבר הוכח שאפשר לשחק בהם בDX9 ויש גם השוואה של זה בGAMESPOT, תחפש אותה ותראה שאין הבדל.

* בCRYSIS WH כבר ביטלו את החסימה ומי שיש לו DX9 יכול לשחק בהגדרות הכי גבוהות, ואין שום הבדל ויזואלי בין הDXים.

* אם תקרא טוב באינטרנט תראה שהמון אנשים עם ויסטה מפעילים את CRYSIS WH על DX9 כי זה מביא להם יותר ביצועים. כן ה10 FSP זה אמיתי לא עובדים עליך.

* תעשה חיפוש מקיף יותר ותדע יותר...

פורסם

מכל התמונות של השוואת איכות התמונה בDX10 VS DX9 לא ראיתי שום הבדל, אם כבר היה הבדל כל כך מינימלי שלא ניתן להבחין כלל אם לא מתסכלים בשני גירסאות התמונה בו זמנים.

אז כפי שנאמר מקודם - Windows XP.

פורסם

XP 32 :xyxthumbs:

+1

לביצועים מקסימאלים

וכמו שאמרו... DX10? זה ממש בדיחה

פורסם

XP 32BIT + VISTA INSPIRAT 2 + YAHOO WIDGETS

אחלה שילוב ולא מאט את המחשב כלל.

פורסם

אני על ויסטה 32 ואני לא מרגיש שום ירידות בFPS(וגם אף אחד לא ירגיש כי מעל 30 בערך עין לא יכולה להרגיש הבדל)

פורסם

אני מסכים עם זה ש XP 32 נותנת הכי הרבה ביצועים, אבל מי שיש לו 4 GB ראם מה יעשה ?

לפי דעתי ויסטה 64 עדיפה בהרבה על XP 64, כך שמי שיש 4 GB ראם עדיף לו ליהיות עם ויסטה 64...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים