פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים תגידו שאלה אמיתית, במקום לקנות רמקולים וכרטיס קול בהרבה כסף אפשר פשוט לחבראת המחשב למערכת סטאריו בכבל שעולה 10 שקל.מה דעתכם אני לא צודק?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים תגידו שאלה אמיתית, במקום לקנות רמקולים וכרטיס קול בהרבה כסף אפשר פשוט לחבראת המחשב למערכת סטאריו בכבל שעולה 10 שקל.מה דעתכם אני לא צודק?התשובה המתבקשת: אפשר לעשות הרבה דברים!השאלה היא מה אתה רוצה לקבל...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אולי דברים בדיוק אפשר לעשות? סאונד זה בגדול להשמיע את השירים הסרטים והמשחקים שיש על המחשב מה עוד אפשר?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים המטרה זה לישמוע את זה באיכות טובה להרגיש כיאילו אתה באמת בהופעה או בתוך המישחק ממש לישמוע כל דבר קטן מבלי זיופים
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים עד כמה שאני יודע, הכרטיסים הטובים מתמקדים בDAC איכותיאם מחברים כרטיס "פשוט" בחיבור דיגיטלי ההבדל לא אמור להיות גדול
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר מנסיון אין הבדל משמעותי,אולי בבום ובסראונד יש הבדל אבל בתכלס זה שטויות לא שווה את הכסף על זהאני חושב שמיותר הכסף ואני בסך הכל מנסה לשכנע אנשים שרוצים לקנות מחשב חדששאפשר לעשות קומבינה כזאת עם מערכת והמקסימום זה לקנות רמקולים מקצועים (לרצינים) לחבר למערכתאבל הכרטיס קול יהיה מיותר
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מנסיון אין הבדל משמעותי,אולי בבום ובסראונד יש הבדל אבל בתכלס זה שטויות לא שווה את הכסף על זה אני חושב שמיותר הכסף ואני בסך הכל מנסה לשכנע אנשים שרוצים לקנות מחשב חדש שאפשר לעשות קומבינה כזאת עם מערכת והמקסימום זה לקנות רמקולים מקצועים (לרצינים) לחבר למערכת אבל הכרטיס קול יהיה מיותר זאת דעתך, והיא נכונה לחלק מהאנשים אם לא למרביתם, אבל יש כאלה [כמוני] שכן חשוב להם סאונד איכותי ומוכנים להוציא הרבה בשביל , כי זה כיף להם.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים שוב, זה תלויאם מדובר במגבר איכותי בעל DAC טוב,חיבור באופן דיגיטלי למגבר יתן תוצאות מצויינות
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תגידו שאלה אמיתית, במקום לקנות רמקולים וכרטיס קול בהרבה כסף אפשר פשוט לחבראת המחשב למערכת סטאריו בכבל שעולה 10 שקל.מה דעתכם אני לא צודק?ככה גם אני עושה, אבל לא לכולם יש סטריאו ששוכב בבית סתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.