פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אוקיי. אם כך, אז אני מבין שמומלץ להשתמש בNTFS לWindows ובExt3 לLinux.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים בכל מקרה אם אתה מתכוון להתקן לינוקס אל תפרמט את המחיצות תשאיר שטח דיסא לא מפומט ותן ללינוקס לעשות את העבודה רוב ההתקנות יצרו בין 2-3 מחיצות.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר אני לא יכול לקבוע בהתקנה לאיזו מחיצה אני רוצה להתקין?יש הפצות שלא אוהבות להתקין למחיצה בפורמט Ext3? יש הפצות שמעדיפות אולי Ext2 או ReiserFS?יצרתי מחיצת SWAP של 2GB, כמה מחיצות Ext3 בנפח של 20GB כ"א לנסיונות בהתקנת מערכות הפעלה, ומחיצת Home.תהיה לי בעיה עם זה?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים בוודאי שאפשר אם אתה בין מה שאתה עושה ויודע את המגבלות ואיך לבנות את הכל. (זה לא מסובך אבל לא מתאים למי שחדש במערכת).יש הפצות שמעדיפות רייזר (סנדרוס היא הכי נפוצה) סוזה עברו לפני זמן מה מרייזר לEXT3.כל הפצות האלה ידעו לעבוד עם EXT3.הערה: יש גם דרבר של EXT2/3 לחלונות אבל גם הוא לא יכול לקרוא את היומן שלך EXT3.ההגדרות שלך נראות סבירות.בהצלחה בניסיונות.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר המליצו לי כאן על Ext2 Installable File System For Windows. תודה! ביקורות בהמשך (סביר להניח שעוד הרבה שאלות)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.