פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים שמעתי שהביצועים של דיסק און קי מהירים יותר מדיסק קשיח רגיל (תקנו אותי אם אני טועה או תלוי אם זה SATA וכו..)נשאלת השאלה האם כדי לקנות דיסק און קי בנפח של X GB ולהתקין עליו את המערכת הפעלה (ויסטה)?האם אני יקבל ביצועים גבוהים יותר?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים שמעת לא נכון. דיסק און קי איטי משמעותית מדיסק קשיח.דיסק קשיח יכול לעשות בין 60 ל120 מגה בייט לשנייה בעוד שדיסק און קי מהיר במיוחד יעשה 30 ומהירות הקריאה תהיה עוד יותר איטית.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אה כנראה התבלבלתי,מה לגבי הדבר הזה שמכניסים דיסק און קי למערכת ויסטה והוא משתמש בזה בתור PAGE FILE ?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים Ready Boost. זה לא משתמש בזה בתור פייג' פייל. ויסטה משתמשת בזה בשביל לאחסן תוכנות לשליפה מהירה. יש לזה יתרון בזמני גישה וגם בזה שזה בנפרד מהדיסק של מערכת הפעלה.בנוסף לדיסק קשיח זה נותן יתרון קל למערכות שאין בהן מספיק ראם.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר לא אין לי יותר מה להשקיע במחשב הזה, נמאס לי . עוד שנה, שנה וחצי אני מתכוון לקנות נייד. קיצר הטכנולוגיה הזאת באמת מורגשת או תורגש במערכת הנוכחית שלי?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים אנשים מדברים על זה שיותר מהיר להתקין את זה מUSB מאשר דיסק התקנה, שזה נכון.טכנית זה יכול להיות מהיר יותר, אבל זה לא עובד ככה, אתה לא יכול לגרום לUSB לפעול כמו המערכת ההפעלה התמידית, זה מממש לא חכם ממאות סיבות
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים DVD x16 זה 21 מגה בייט לשנייה. אם הדיסק און קי שלך מהיר מזה אז ההתקנה תהיה מהירה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.