עבור לתוכן

הHD4670 של MSI הגיע =] קצת שאלות.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קידוד אחר - מה שהכרטיסים של NVIDIA ושל ATI תומכים בו חומרתית זה H264, ומה שאתה כנראה מנגן על המחשב זה X264.

אוקיי אני ינסה לחפש H264. הקטע הוא שPOWERDVD לא מנגן קבצי MKV. תכני HD באים בקבצים אחרים גם?

פורסם

קבצי MKV בדרך כלל בעלי קידוד X264 ... קבצי WMVHD הם בדרך כלל H264 ו VC1

פורסם

MKV זה רק CONTAINER

אם הקובץ הוא H264, תשנה לו את הסיומת ל h264

אם הקובץ הוא mpeg4 תשנה לו את הסיומת ל DivX

תתקין Haali's Media Splitter והם יפעלו בPOWERDVD

פורסם
  • מחבר

באנה זה עדיין לא עובד... הורדתי KMPLAYER שלפי הרישומים תומך בUVD. והוא רשם שהסמפל שהורדתי של HD היא H264 ועדיין המעבד ב100% וזה מקרטע למהה חח וגם יש לי את הAMD GPU CLOCK TOOL שמראה אם הUVD פועל או לא. ותמיד כתוב שם IDLE.... זתומרת לא עובד.. משום מה... למה זה?? זאת הסיבה למה קניתי את הכרטיס הזה ומשום מה זה לא עובד...

אגב... התקנתי את הHAALI... וגם שיניתי סיומות לפי מה שאמרת... כלום לא עובד.. עדיין מקרטע והמעבד עמוס..

עריכה: POWERDVD פשוט מציג שניה תמונה ואז נתקע ותוקע איתו את כל המחשב...

פורסם
  • מחבר

הקפצה... בבקשה עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות...

פורסם
  • מחבר

אני יודע יש לי אותו.. עשיתי את המחקר... הבעיה שלי זה שUVD משום מה לא פעיל... מישהו? עזרה? :kopfpatsch:

פורסם

אתה בטוח שהמערכת הפעלה מותקנת כראוי? כלומר כל הדריברים נמצאים... כל הקודקים מותקנים?

שאלה קצת טיפשית, אבל הפעלת את ההאצה בדריברים בכלל? 0.ס

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהמערכת הפעלה מותקנת כראוי? כלומר כל הדריברים נמצאים... כל הקודקים מותקנים?

שאלה קצת טיפשית, אבל הפעלת את ההאצה בדריברים בכלל? 0.ס

זהו ששאלתי אם אמורים להפעיל את ההאצה איכשהו....... אני מבין ממך שכן? אז איפה..?

פורסם

תכנס ל CCC ויש שם סימניה של AVIVO, זה איפשהו שם...

פורסם
  • מחבר

תכנס ל CCC ויש שם סימניה של AVIVO, זה איפשהו שם...

בסימניה של AVIVO VIDEO אין שום אזכור לUVD או כל אזכור להאצת חומרה... יש רק כיוונונים קוסמטיים ופריסטים שונים..

Presets

Basic Color

Basic Quality

Theater Mode

All Settings

זה מה שיש שם...

אולי לעדכן ל8.11? =\

פורסם
  • מחבר

טוב קניתי כבל HDMI.... חברתי את הכרטיס לטלויזיה... ויאי.. עוד בעיות... הדרייבר הגדיר את הטלויזיה אוטומטית כשכפול של המסך.. אבל מה בטלויזיה המסך שחור.. לא רואים כלום... [והטלויזיה על הערוץ הנכון..] משום מה כל מה שניסיתצי לא עובד... או מסך שחור... או רואים רק את הרקע שלי בלי איקונים ובלי כלום ... מה עושים?

עריכה: טוב פתרתי את זה... הטלויזיה פשוט לא יכולה לעבוד ברזולוציה שהיא לא רחבה... והמסך מחשב שלי הוא CRT חח... קצת בעיה אבל מסתדרים.

עכשיו עדיין... הUVD המציק הזה לא פועלללל הפנטיום 4 המסכן שלי לא סוחב 1080I ו1080P... הממ 720P הוא עוד איכשהו מצליח... איך מפעילים את הUVD הזה!?< אין כלום בדרייבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים