עבור לתוכן

מה הוא תהליך בשם winlogon.exe

Featured Replies

פורסם

מופיע לי תהליך בשם winlogon.exe המיקום שלו הוא: c:/program files/microsoft frontpage/version3.0/bin

אני פשוט עושה קצת סדר במחשב ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק אותו בלי לגרום נזק (עם Unlocker כמובן) ?

חייב תשבוה כמה שיותר מהר, תודה.

פורסם
  • מחבר

משהו קצת יותר מובן?

אם הבנתי נכון זה תהליך שאחראי על מסך הפתיחה וכו'?

ז"א אסור למחוק אותו..?

פורסם

http://www.neuber.com/taskmanager/process/winlogon.exe.html

The process "winlogon.exe" runs in the background. It's a part of the Windows Login subsystem. Winlogon is necessary for user authorization and checks the Windows XP activation code.

Note: The winlogon.exe file is located in the folder C:\Windows\System32. In other cases, winlogon.exe is a virus, spyware, trojan or worm! Check this with Security Task Manager.

קשה הא?

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה שלך?

אתה לא חייב להגיב אתה יודע...?

מגיב ומתעצבן... :bash:

winlogon.exe שעליו אני מדבר הוא נמצא ב c:/program files/microsoft frontpage/version3.0/bin

כמו שאמרתי קודם אז יש מצב שזה טרויאן?

פורסם

תסרוק עם אנטיוירוס ותבדוק.

אתה גם יכול להשוות אותו למקורי ב system32 מבחינת תכונות כדי לקבל קצת מושג.

פורסם
  • מחבר

שאני סורק עם ה nod32 אין שום וירוס אבל מה שמוזר זה שאין שום קובץ בתוך התיקיות האלה... אני פותח את microsoft frontpage

אחר כך יש שם תיקייה בשם version3.0 אני פותח אותה ואז יש תיקייה bin אני פותח אותה ואין כלום.. :s05:

אם הקובץ winlogon אמור להיות ב ווינדוס אני ימחק את כל התיקיות האלו עם unlocker וזהו לא?

פורסם

מוגדר אצלך להציג קבצי מערכת וקבצים מוגנים?

פורסם

תבדוק עם PROCEESS EXPLORER איזה פורט הוא פותח

פורסם
  • מחבר

מוגדר אצלך להציג קבצי מערכת וקבצים מוגנים?

כן זה מוגדר אצלי אני חושב.. כי שאני ניכנס לתיקייה של הווינדוס אני רואה הכול..

תבדוק עם PROCEESS EXPLORER איזה פורט הוא פותח

לא הבנתי..

פורסם

הקובץ הזה יכול להיפגע רק מוירוס. הנוד 32 מתפקד בדיוק כמו השם שלו (לא טוב) אולי תנסה לבדוק עם AVG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים