פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מופיע לי תהליך בשם winlogon.exe המיקום שלו הוא: c:/program files/microsoft frontpage/version3.0/binאני פשוט עושה קצת סדר במחשב ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק אותו בלי לגרום נזק (עם Unlocker כמובן) ?חייב תשבוה כמה שיותר מהר, תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים http://www.google.com/search?hl=en&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=winlogon.exe&spell=1
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר משהו קצת יותר מובן?אם הבנתי נכון זה תהליך שאחראי על מסך הפתיחה וכו'?ז"א אסור למחוק אותו..?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים http://www.neuber.com/taskmanager/process/winlogon.exe.htmlThe process "winlogon.exe" runs in the background. It's a part of the Windows Login subsystem. Winlogon is necessary for user authorization and checks the Windows XP activation code.Note: The winlogon.exe file is located in the folder C:\Windows\System32. In other cases, winlogon.exe is a virus, spyware, trojan or worm! Check this with Security Task Manager.קשה הא?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר מה הבעיה שלך? אתה לא חייב להגיב אתה יודע...? מגיב ומתעצבן... winlogon.exe שעליו אני מדבר הוא נמצא ב c:/program files/microsoft frontpage/version3.0/bin כמו שאמרתי קודם אז יש מצב שזה טרויאן?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים תסרוק עם אנטיוירוס ותבדוק.אתה גם יכול להשוות אותו למקורי ב system32 מבחינת תכונות כדי לקבל קצת מושג.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר שאני סורק עם ה nod32 אין שום וירוס אבל מה שמוזר זה שאין שום קובץ בתוך התיקיות האלה... אני פותח את microsoft frontpageאחר כך יש שם תיקייה בשם version3.0 אני פותח אותה ואז יש תיקייה bin אני פותח אותה ואין כלום.. :s05:אם הקובץ winlogon אמור להיות ב ווינדוס אני ימחק את כל התיקיות האלו עם unlocker וזהו לא?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר מוגדר אצלך להציג קבצי מערכת וקבצים מוגנים?כן זה מוגדר אצלי אני חושב.. כי שאני ניכנס לתיקייה של הווינדוס אני רואה הכול..תבדוק עם PROCEESS EXPLORER איזה פורט הוא פותחלא הבנתי..
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הקובץ הזה יכול להיפגע רק מוירוס. הנוד 32 מתפקד בדיוק כמו השם שלו (לא טוב) אולי תנסה לבדוק עם AVG
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.