עבור לתוכן

כרטיס טלווזיה לS2231WE

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE

http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950

ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן)

דבר ראשון:

אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?)

אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב.

דבר שני:

איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן)

דבר שלישי:

איך כרטיס טלויזיה עובד?

איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה)

תודה רבה לכל מי שעוזר.

פורסם
  • מחבר

UP

אני לא מצפה שיבוא מישהו אחד ויענה על כל השאלות.

כל עזרה תיהיה הכרחית

תודה רבה

פורסם

אתה צריך כרטיס טלווזיה.

המסך אינו יודע לפענח את המידע שנשלח מהממיר- בצורה אנאלוגית. בשביל לפענח אותו צריך שבבים יעודים שאינם כלולים בצגי מחשב (יעודם של אלה הוא להתחבר למחשב, לכן איכותם גבוהה ומחירם יקר).

בכל מקרה, כרטיס טלווזיה הוא פתרון סביר למדי. כרטיס טלווזיה גם כולל טיונר- בו אין לך צורך. מה שאתה צריך היא בעצם כניסת וידאו (video in). יש כניסות כאלה גם בכרטיסי מסך לפעמים (VIVO)- אך בשלך אין (וגם כשיש- בדר"כ האיכות נמוכה מאשר בכרטיס טלווזיה).

ברגע שיהיה לך כרטיס אתה תצטרך לכוון אותו על קליטה מ S-Video (אני מניח שכך תחבר את הממיר). ברגע שהוא יהיה מכוון כך, העברת הערוצים תתבצע דרך הממיר.

אם אין לך צורך בהקלטה, אפשרויות טובות יהיו ה ‏Hauppauge WinTV Tuner PCI FM‎ שנמכר ב KSP ב 190 ש"ח וה Leadtek WinFast TV2000 XP RM שנמכר בסביבות ה 150-160 ש"ח.

אם חשוב לך להקליט דרך המחשב, יש לך את ה PVR-150 של Hauppauge שאפשר להשיג בסביבות ה 300-350 ש"ח (יש לו שבב יעודי לדחיסת וידאו\קידוד וידאו ב MPEG-2).

פורסם
  • מחבר

תודה.

אחרי כמה חיטוטים במעמקי האינטרנט גיליתי שיש כרטיסים שתומכים או רק בויסטה או בXP+מערכות ישנות יותר. (אין אחד שתומך בשנייהם?)

אני יכול לנחש שזה בעקבות המדיה סנטר שיש בויסטה. (או איך שזה נקרא)

וזה מצב לא ממש טוב כי במוקדם או במאוחר אעבור מערכת הפעלה ואני לא ממש רוצה לזרוק כרטיס TV בגלל זה.

וכמו שאמרתי אני מתכנן לקנות מסך מאוד טוב (וגם יקר לצערי) שיחליף גם את הTV ואת המסך שלי

ובעקבות זאת האיכות דיי חשובה לי ואולי יהיה גם HD. (לא יצא לי להתעסק בזה אז אני ממש לא מבין בזה)

1) והאם תקציב גבוה יביא שיפור איכות או תוספות שאיני צריך?

*אז כנראה שLeadtek WinFast TV2000 XP RM תיהיה בחירה זולה ,זמנית ואולי איכותית. (הקלטה לא דבר הכי חושב בעייני אבל אולי יהיה צורך)

2) או שיש משהו ששווה את השקעה עם תמיכה גם XP וגם ויסטה (עד 500 ש"ח)

3) ואם כבר 500 ש"ח האם יש משהו איכותי בתקציב הזה שתומכך בויסטה (כאשר אעבור לויסטה)

אני מקווה שבשביל איכות טובה לא אצטרך משהו מאוד יקר כמו הCompro Videmate E900F שעולה הרבה יותר ממה שהצעת (ושלפי כמה שעות

קיבל ביקורת כאן באתר)

תודה רבה.

פורסם

הכרטיסים האלה הם כמובן מתאימים ל SDTV ולא ל HDTV.

אין טעם להשקיע בכרטיסים יקרים יותר, בסך הכל הכרטיסים האלה סבירים למדי. בכל הנוגע לאיכות התמונה, לא יהיה ממש הבדל.

שני היצרנים האלה בולטים מאוד בתחום, ככה שמבחינת תאימות אתה לא יכול לצפות ליותר ממה שהם נותנים.

קשה לי קצת להעריך איזה מהכרטיסים עדיף בגלל שיש קצת חוסר מידע על ה hauppauge. בכלליות- היא נחשבת היצרנית הכי טובה בתחום.

היתרון לא תמיד מתבטא בחומרה אלא הרבה פעמים דווקא בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים