עבור לתוכן

קירור סטוק של ה280gtx טוב ומספיק ?

Featured Replies

פורסם

טוב...אמממ...לא יודע..אם אלך על ה9800gtx+ כפי שהצעו לי , אתם חושבים שזה יהיה מספיק לעיצוב גרפי ב2d ועבודות בסיסיות פלוס ב3d

כן.

ומשחקים?

מאמין שכן. באיזה רזולוציה?

איך הוא מבחינת חום?

לא יודע.

• תגובות 42
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר
מבחינת טמפ', הוא סביר ואם לוקחים גרסה עם קירו צד שלישי אז אפילו טוב יותר.

מה הכוונה קירור צד שלישי? תן דוגמה או דגם בבקשה..

פורסם

ה - +9800GTX יספיק לו.

גם נכון... יכול לחסוך עוד 300 - 400 ש"ח.

אח שלנו עזוב אותך מהGTX 280.. אפילו אמא של המתכנן הראשי של המעבד GT200 תגיד לך לקחת GTX 260 216 או 9800GTX+ במקום GTX 280...

פורסם

גם נכון... יכול לחסוך עוד 300 - 400 ש"ח.

אח שלנו עזוב אותך מהGTX 280.. אפילו אמא של המתכנן הראשי של המעבד GT200 תגיד לך לקחת GTX 260 216 או 9800GTX+ במקום GTX 280...

הדגם עם קרור צד שלישי היחידי שקיים בשוק הוא של BFG כנ"ל גם לגביי ה260. (אפשר לראות בתמונה שDJ ELECTRIC הציג בהתחלה)

הקרור סטוק של כרטיסים אלו מספיק טוב וחזק, אפילו הכרטיסים עם הOC למינהם שהחברות מייצרות מגיע עם הקרור המקורי של הכרטיס, לאא סתם החברה היחידה שמציע קרור צד שלישי היא BFG (חבר'ה של משוגעים לדבר...)

אם תשימו לב לאחרונה כמעט ואין קרור צד שלישי לכרטיסים האולטרא יקרים כמו ה4870X2 וה- GTX280...

(חוץ מBFG אין יצרן כרטיסים ששם קרור צד שלישי ל280, ול4870X2 נראה לי שבכלל לא קיים קרור צד שלישי...)

פורסם

טוב...אמממ...לא יודע..אם אלך על ה9800gtx+ כפי שהצעו לי , אתם חושבים שזה יהיה מספיק לעיצוב גרפי ב2d ועבודות בסיסיות פלוס ב3d?

אני מבטיח לך שלצרכים הגראפיים שאתה מתאר זה יהיה אפילו overkill. אתה יכול להיות רגוע.

פורסם
  • מחבר

1. הבנתי שלכל עבודות העיצוב ב2d אין משמעות לכרטיס מסך והכל על המעבד,זה נכון?גם בcs4 שע"פ מה שהבנתי יתמוך במשהו שילך על הכרטיס במקום המעבד..

2. ב3d בסיסי עד בינוני זה גם לא משמעותי שיש לכרטיס 512 מ"ב ו256 ביט לעומת ה280 שיש לו כפול?[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 23:27:57

אני מבטיח לך שלצרכים הגראפיים שאתה מתאר זה יהיה אפילו overkill. אתה יכול להיות רגוע.

סליחה שאני משגע אותך...אנסה להסביר בפירוט מה בדיוק השימושים שלי ואשמח אם תגיד לי אם ה9800gtx+ עדיין יהיה טוב מאוד ולא צריך את ה280..

אז ככה...

1. עבודות כבדות עם dpi גבוה ב2d כאשר גם הפוטושופ וגם עוד תוכנה או שתיים של גרפיקה בפעולה, כמו כן גם דפדפן וכל מיני תוכנות אחרות.

2. בקרוב אכנס ל3d וארצה שהכל יעבוד כמו שצריך ומהר גם עם עוד תוכנות פתוחות.

3. משחקים-אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים האחרונים בשוק ברזולוציה גבוהה.

המסך שיהיה זה בע"ה 20'

פורסם

בפירוש כן.

פורסם
  • מחבר

אז אני לא מבין...אם נעזוב כרגע את המחיר של ה280, אין לו שום יתרונות טכניות על ה9800?

פורסם

יש לו בהחלט, לא ברזולוציה שבה אתה משתמש ^_^

פורסם
  • מחבר

טוף...נראה לי שהשתכנעתי לקחת את ה9800gtx+ אני רק רוצה שתגיד לי כמה דברים לפני שאני מחליט סופית:

אני כנראה אלך על מסך 20'

1. האם הוא יהיה לי טוב גם בשנתיים שלוש הקרובות למשחקים החדשים בשוק? (הבנתי שהיום המשחקים דורשים לפחות 256 ביט ואני מעריך שהדרישה תגדל לכן אני שואל)

2. אם יכאשר החלטתי ללכת עליו,איזה דגם נקח (יש כל מיני חברות עם כל מיני קירורים וכו')

3. איך הוא באמת מבחינת חום? הקירור שיש עליו מספיק או שצריך עוד מאוורר עליו?

4. אני אוהב יותר את נוידיה לכן אולי כבר שווה לקחת את ה260+ שהוא לא רחוק בביצועים מה280 אך עדיין זול ממנו בקרוב ל700 ש"ח, מה אתה אומר?

פורסם

טוף...נראה לי שהשתכנעתי לקחת את ה9800gtx+ אני רק רוצה שתגיד לי כמה דברים לפני שאני מחליט סופית:

אני כנראה אלך על מסך 20'

1. האם הוא יהיה לי טוב גם בשנתיים שלוש הקרובות למשחקים החדשים בשוק? (הבנתי שהיום המשחקים דורשים לפחות 256 ביט ואני מעריך שהדרישה תגדל לכן אני שואל)

2. אם יכאשר החלטתי ללכת עליו,איזה דגם נקח (יש כל מיני חברות עם כל מיני קירורים וכו')

3. איך הוא באמת מבחינת חום? הקירור שיש עליו מספיק או שצריך עוד מאוורר עליו?

4. אני אוהב יותר את נוידיה לכן אולי כבר שווה לקחת את ה260+ שהוא לא רחוק בביצועים מה280 אך עדיין זול ממנו בקרוב ל700 ש"ח, מה אתה אומר?

1. הוא יריץ קרוב לוודאי , השאלה היא איך הןא יריץ ובאיזה הגדרות

2. יש הרבה כתבות באינטרנט תריץ חיפוש לגביהם יש אתרים שעושים השוואות על כל הגירסאות שיצאו .

3. הקירור של הסטוק מספיק , אין לך מה לדאוג לגביו ,ובטח לא צריך להחליף או להוסיף עליו עוד מאוורר

4 . 260 כרטיס מצויין , אפשר לומר שעניתה תשובה בשאלה ששאלתה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים