פורסם 2003 ביוני 1822 שנים שתשדר רק לרמקול הימני-קדמי למשל "right front" לאחורי "right left" וכך הלאה... (לסידור שהוא מעל 2 רמקולים).בדומה לאחת האפשרויות ב SURROUND MIXER של קריאטיב, מי שמכיר.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר פשוט פתח ווינאמפ ושחק עם הבאלנאס.יאיר.אבל שם הבאלאנס הוא STEREO בלבד, ככה שאני יכול לבדוק רק לגבי ימין-שמאל ולא לגבי אחורה-קדימה.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים תלוי בכרטיס קול שלך תכנס למיקסר של וינדוסstartall programsAccessoriesEntertainmentVolume controloptionspropertiesתראה יש לך שם ברשימה משהו כמו front/rear או משהו כזה ותסמן עליהם וי אם ישעכשיו אתה יכול לשלוט בווליום של הקדמיים והאחוריים בנפרד (יש גם סאב/סנטר לפעמים)
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים מחבר תלוי בכרטיס קול שלך תכנס למיקסר של וינדוס start all programs Accessories Entertainment Volume control options properties תראה יש לך שם ברשימה משהו כמו front/rear או משהו כזה ותסמן עליהם וי אם יש עכשיו אתה יכול לשלוט בווליום של הקדמיים והאחוריים בנפרד (יש גם סאב/סנטר לפעמים) אין שם. ואין לי SB AUDIGY (ואל תשאלו "אז למה אתה לא מתקין את הסראונד מיקסר?" ). אין תוכנה כזו? היה לי זמן פנוי הייתי בונה אחת לבד זה לא צריך להיות מסובך :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.