פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים עד בערך האמצע הייתי בטוח שזו תערוכה של סוני בלבד http://www.gametrailers.com/player/40996.html
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים Sony FTW חחאחרי 4 הופעות של סוני הפסקתי לספור את הבלעדיים שלהם שהופיעו שםרק חבל שאין שום משחק H&S בפתח, חוץ מ-GOW3 שעם הרבה מאוד מזל יצא בשנה הבאה...
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים הולכת להיות לנו שנה מעניינת של צפיה למשחקים החדשים אני כבר מחכה ... ונראה שסוני תככב השנה
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים תגידו אתם רציניים ?משחק שאפילו לא הוכרז במקום הראשון ?אני גם יכול לשחק בזה בבקשה תקבלו את "זלדה לינק לכוח " משחק שמשלב את זלדה ומלחמת הכוכבים ביחד לא שהוא הוכרז בכלל אבל גם המשחק של מפתחי ICO לא הוכרז עכשיו לא נינטנדו ולא מיקרוסופט היו בתערוכה השנה נינטנדו חשפה כותרים שלה ושל חברות צד שלישי באירוע פרטי ומיקרוסופט במקומות אחרים ככה שברור שהרוב זה כותרי PSP וPS3 שחלקם זה צד ראשון של סוני כי זה רוב הדברים שנשאר להראות למפתחות היפניות היתר נחשף מספיק במקומות אחרים
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים טעות בידך חביבי-מיקרוסופט השתתפה ועשתה מסיבת עיתונאים בתערוכה, בקשר לנינטנדו שעשו אירוע כמה ימים לפני- אתה צודק.בכל מקרה אחלה הכרזות.גל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.