פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים שמעתי שאפשר לחבר את השלט של הסוני 3 למחשב אפשר לדעת איפה הדרייבר?*אם אשכול זה לא מתאים לפורום הזה מצטער,ונא להעביר*
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים חיפוש בגוגל מניב את זה http://www.ps3-hacks.com/file/12לא ניסיתי את זה, אני לא יודע אם זה עובד.עוד מעט אני אבדוק.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים טוב זה לא עובד הדרייבר הזה, הוא מתקין אותו ומזהה אותו בבקרי משחק בלוח בקרה, אבל האורות של שלט מהבהבים במקום לעבור ל-1 וגם השלט לא עובד כשאני לוחץ על כפתורים ..אגב, ניסיתי גם סיקסאקסיס וגם דואלשוק.בקיצור צריך דרייבר אחר.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אני גם ניסיתי ב WINDOWS VISTA וזה לא עובד רק ב WINDOWS XP לצערי חיפשתי בגוגל ובעוד ולא מצאתי אם מישהו יכול עזור לנו ???
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים לא יודע אם זה עדכני לדרייבר הזה, אבל בזמנו כשבדקתי האם יש אפשרות (בסוף לא ניסיתי) אני קראתי שזה עובד רק כשהוא מוחבר בכבל USB.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים כן הוא חייב כבל USB, אחרת רק עם מקלט בלוטוט מחובר למחשב ודרייבר מתאים אתה יכול להפעיל ..הבעיה שגם עם כבל הוא לא עובד.כשיחזור לי המחשב מתיקון אני אבדוק אם יעבוד לי שם בXP.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר חוזר בי, פעל השלט הכל בסדר,השלט מחובר דרך כבל הUSB. והוא מהבהב וכך הוא פועל.אגב השלט שלי הוא DUALSHOCK,במשחקי FPS בעלי אופציה לרטט יכול להיות שיהיה בשלט רטט..?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים אגב אם אתם כל כך רוצים, ישנו האקר ערבי (ולא כי אני גזעני כי הוא באמת ערבי) שפיתח דרייבר לSixaxis ולDualshock 3 שקולט את החיישני תנועה.ואם החוט מפריע לכם ויש לכם דונגל BT 2.0 אפשר לחבר את הSixaxis והDualshock 3 ללא חוטים לגמרי, וזה עובד מעולה, לחיצה על הPS Button והשלט מסונכרן עם המחשב.בלינוקס יש דרייבר שמשלב הכל, אלחוט עם חיישני תנועה.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אם אתה אומר שיש דרייבר שמישו פיתח למה אתה לא שולח לינק?חחאגב,כמה עולה הBT שאפשר לחבר את דרכו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.