פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים שלום לכולםברשותי לוח אם asus p5q-pro ושני כרטיסי מסך gigabyte 4850.ה CF עבד עד עכשיו בסדר גמור ועכשיו משום מה איך שאני נכנס לוינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה:(מצורפת תמונת ההודעה)בדקתי וכל החיבורים בין הלוח אם לכרטיסים בסדר.וגם הגשרון בין הכרטיסים מחובר היטבמה הבעיה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר שלום . ניתקתי את הכרטיסים וחיברתי מחדש אבל זה עדיין לא עובד.בתוכנה הזו של ATI, ה catalyst control center מופיע שיש לי רק כרטיס אחד. כאילו הוא בכלל לא מזהה שיש שניים
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים תבדוק אם יש תוכנה שעולה עם המחשב שמונעת הפעלה של CFתנסה גם להתקין מחדש דרייבר או לחזור גרסא אחת אחורה
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים תמחק את הדרייבר של הכרטיסי מסך ותתקין שוב.עריכה: תיכנס לביוס ותוודא שה-CF נמצא על ENABLE
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר התקנתי דרייבר מעודכן וזה עדיין לא עובד.1. איך אני בודק אם יש תוכנה שעולה שמפריעה ל CF?2. נכנסתי לביוס אבל לא ראיתי שם שום אזכור לגבי CF. יכול להיות?ב device manager אני רואה שיש לי שני כרטיסים ושניהם enable ללא בעיות
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר ניסיתי שוב למצוא בביוס ולא מצאתי.וגם למה שפתאום משהו השתנה שם?איך אני מוצא אם יש תוכנה אחרת שמפריעה ל CF?השינוי היחיד מאתמול להיום זה ששחיברתי מדפסת חדשה אבל זה לא אמור להיות קשור.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר אוקיי יש התקדמות נראה ליחיברתי לכרטיס השני את המסך והמסך לא עובדהחלפתי בין הכרטיסים וכנראה זה לא הכרטיס כי השני עובד.הבעיה נראה לי זה בסלוט התחתון של הכרטיס מסך. בשני הכרטיסים כשחיברתי לשם את המסך לא ראיתי שום תצוגה.בעיה בלוח האם?
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מצויין!... חחח... טוב את האמת נגמרו לי הרעיונות.... תנסה לחפש על הבעיה שלך דרך גוגל ואם לא תמצא תשובה קח אותו לחנות בו חנית אותו ושהם ישברו תראש... עריכה: לא נראה לי בעיה בלוח... אבל בהחלט אפשרי.
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים מחבר ניסיתי למצוא משהו אבל לא ממש הצלחתי.הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי מחדש ועדיין אין CF. מה אתם אומרים? זו בעיה שקשורה לחומרה או לתוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.