עבור לתוכן

שאלה| איך אפשר להתקין דברים בPS2. זה מאוד חשוב לי שתענו.

Featured Replies

פורסם

שלום, אני די שרוף על המשחק pes, וכבר הזמנתי את הpes 2009 לפלייסטיישן 2, והוא יגיע אליי ביום היציאה לחנויות וכו' שזה ב30.10

אך יש דברים שצריך לתקן, וkonami מביאים עדכון של התיקונים, אבל אני אישית לא יודע איך לשים את העדכונים בPS2... חוץ מזה יש גם אתר רשמי אחר, שמביא option file שמתקן את כל הרשיונות וכו'.. וזה חוקי , ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ?

נגיד אני צריך לקחת את הכרטיס זיכרון ולחבר אותו למחשב ולהוריד לזה, או לחבר את הPS2 למחשב דרך הUSB ?

אשמח אם תעזרו.

פורסם

ממתי יש עידכונים 'חוקיים' לps2?

פורסם

שלום, אני די שרוף על המשחק pes, וכבר הזמנתי את הpes 2009 לפלייסטיישן 2, והוא יגיע אליי ביום היציאה לחנויות וכו' שזה ב30.10

אך יש דברים שצריך לתקן, וkonami מביאים עדכון של התיקונים, אבל אני אישית לא יודע איך לשים את העדכונים בPS2... חוץ מזה יש גם אתר רשמי אחר, שמביא option file שמתקן את כל הרשיונות וכו'.. וזה חוקי , ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ?

נגיד אני צריך לקחת את הכרטיס זיכרון ולחבר אותו למחשב ולהוריד לזה, או לחבר את הPS2 למחשב דרך הUSB ?

אשמח אם תעזרו.

אני חושב שאתה מתבלבל

לרוב הPS2 שנמכרו עד היום אין לא ארד דיסק ולא כרטיס זיכרון או משהו אחר שיספיק לעדכונים גדולים

מה שיש לרוב הPS2 בעולם זה כרטיס זיכרון של בערך8 מגה שמשמש לשמירות

ככה שהעדכון כנראה יתכוון לגרסת הPS3 וכן יש חייה כזאת -יצאה לפני שנתיים

למחשב לPS3 ול360 יש עדכונים

תאורטית גם לWII אפשר לעשות עדכונים במיוחד שבקרוב כרטיסי DS יאפשרו יותר במכשיר

אבל לא בPS2

מקסימום יוציאו גרסה מחודשת

אבל גם זה בספק

המכירות חומרה ותוכנה של הWII היום לא כל כך מצדיקות את זה

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת יש אפשרות להתקין OF בPS2 ..? אמור להיות, יכול להיות אני צרי לחבר כבל USB בין המחשב לPS2?

פורסם

מה אתה חושב שיש כבר בof? יש שם רק הגדרות..

מי שאמר לך דברים על עדכון דיבר שטויות, יציאות הusb משמות לחיבור אביזרים שונים (מאוורר, מיקרופון, אייטוי ועוד דברים לא חוקיים) לא משהו שקשור לעידכונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים