עבור לתוכן

איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרט&#1497

Featured Replies

פורסם

איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד?

קחו לדוגמא את ההגדרות שבקריסיס החדש (אני בוחר בו כי כרגע הוא המשחק שאני משחק בו וכי יש בו הרבה הגדרות יחסית.)

פורסם

תראה כל כרטיס מסתדר בצורה שונה עם הגדרות שונות.

הכרטיס שלך לא מסתדר עם פילטרים. אם אתה משחק ברזולוצייה גבוהה אז עדיף לכבות אותם (AA ו AF)

הלאה אם אין FPS נורמאלי אפשר להוריד את כמות הפוליגונים על המסך כלומר- לשים MODELS על MEDIUM.

אם גם זה לא עוזר אפשר להוריד את איכות הטקסטורות.

בתכלס

אם אתה רוצה להנות מCRYSIS WARHED תלחץ על OPTIMAL SETTINGS ותעלה את הPOST PROCCESING לGAMER.

זה צריך להביא לך מקסימום איכות+FPS

פורסם
  • מחבר

תראה זה הקטע אם אני עושה OPTIMAL SETTINGS הוא מוריד לי הכול על הכי נמוך בגלל המעבד. ואני מ שחק על 1024 768

כמו שאפשר להבין את המעבד עושה צוואר בקבוק ענקי עם הכרטיס מסך..

ככה שאני מחפש הגדרות שיוכלו לנצל את הכרטיס מסך יותר ופחות את המעבד, לקבל כמה שיותר גראפיקה מהכרטיס מסך מבלי להעמיס על המעבד יותר מדי שכבר יוריד ביצועים

בגלל זה נובעת עוד פעם השאלה

איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד?

תודה

פורסם

תראה זה הקטע אם אני עושה OPTIMAL SETTINGS הוא מוריד לי הכול על הכי נמוך בגלל המעבד...

אני עם 9800GX2 אבל אממה עם חומרת HI-END של 2005, כלומר המעבד שהוא [Pentium D 280 [Dual Core

שגם אצלי מהווה צואר בקבוק עם תופעות מעניינות.

למשל, ב Crysis Warhead בהגדרות ידניות [MEDIUM] פחות או יותר המערכת סוחבת בסביבות 15FPS-24FPS

ולא משנה הרזולוציה, אותו FPS ב 768 * 1024 עד ל 1200 * 1920 [יש לי מסך DELL 2407 "24].

לאחר שהורדתי קובץ קונפיגורציה [system.cfg] מ MyCrysis - המשחק עובד באותו תחום FPS אבל עם איכויות של GAMER

מה שמשמח אותי מאוד, אבל מבחינת המעבד אין מה לעשות !!..

אני ממתין לשחרור מערכות Nehalem כדי לבדוק אם הן שוות מעבר למערכת חדשה...

פורסם
  • מחבר

אז איזה הגדרות בתאכל'ס לשים? כדי להעמיס יותר על כרטיס המסך ופחות על המעבד.

פורסם

שוב אני אומר OPTIMAL SETTINGS זה כשהמשחק שם לך אוטומטית את הגדרות בשביל שהמחשב שלך יוציא לך FPS שחיק.... אם אתה מעלה ידנית אז עולה איכות התמונה אבל יורד הFPS .... תנסה לשים על OPTIMAL ואז להעלות את הMODELS ולהוריד את הSHADOWS....

פורסם
  • מחבר

שמע תודה וכול זה אני יעשה זאת אבל הקטע שהכול יהיה כבר למטה ואני יוכל לעלות את MODELS ולהנות ממנו אבל זה הדבר היחידי שהמעבד בקושי נוגע בו?

ועוד שאלה, ה-SHADOWS מעובדים על המעבד?

פורסם

בשביל דברים כמו צללים יש לך את השיידרים בכרטיס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים