עבור לתוכן

אוזניות קשת- עד 250 שקל/ 50 דולר

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אחרי הרבה זמן את הסט אוזניות הבא שלי.

אחרי שקניתי את הרפרנס הנפלאות בבאג וקצת היתאכזבתי מהם הגיע הזמן להיתחדש בסט חדש והפעם- קשת. הבנתי שזה יביא לי את האייכות כמו שאני רוצה וזה הנחות שמתאימה לי. IEM, קל מדי ומרגיש חופשי וזול שכזה בשבילי. לא יודע, זה הרגשה אישית.

אז ככה, הכנתי רשימה של כל מיני אוזניות ששוות בדיקה, אשמח אם אנשים שיש להם את האוזניות יוכלו להגיב איך הם ומה לדעתם הכי מומלץ. אני צריך לציין שאני מעדיף שהאוזניות יהיו אטומות אבל לא בהכרח משנות לי אם הצליל יותר אייכותי והם פתוחות. דבר נוסף זה שאני אשתמש בהם בעיקר בשימוש חוץ ככה שאני לא רוצה להיראות כמו DJ מהלך אבל גם שלא יהיו אוזניות זולות ב-50 שקל של פאנסוניק.. :smile1:

אז להלן הרשימה-

KOSS PRTA PRO

AKG K414P

PX100

PX200

HD201

HD202

HD- כל הסדרה..

כרגע זה מה שאני רואה ברשימה כאשר ה-K414P נמצאות אצלי בכוונת ונראה לי שאני ארכוש אותם כי הם קטנות, מתקפלות וזולו יחסית ונותנות אחלה של סאונד.

אם יש אוזניות שאתם ממליצים עליהם שלא נמכרות בארץ ועולות בסביבות ה-50 דולר ושוות רכישה אשמח שתוסיפו אותם או אוזניות מהארץ שעולות עד 250 שקל.

בעתיד אני גם אוסיף איזה מגבר אוזניות או משהו שיעזור לי להניע ת'אוזניות אם הם יהיו קשות מדי ויצטרכו עזרה ככה שאפשר להיתעלם מהפקטור של הקושי של ההנעה.. את המגבר אני אתאים בהמשך לאוזניות אם יהיה צורך בכך..

הרבה תודה רבה על העזרה! :yelclap:

פורסם

KOSS PORTA PRO או PX100.

לא תוכל לקבל אוזניות עדיפות.

את הPX100 יש ב276 ש"ח בפנדה (ביררתי כי גם אני עד לפני חודש שאלתי את אותה שאלה כמו שלך והגעתי למסקנה שלי אישית עדיף את הPX100 הפתוחות).

הפורטה פרו קצת טובות יותר בסאונד. אבל כפי שאתה רואה נראות פחות יפות וגדולות יותר.

תיהיה בטוח שאיזה בחיר שלא תעשה מהשניים האלו - לא תתאכזב.!!

ואני מחכה לביקורת שלך (ותמונות).

פורסם
  • מחבר

ממה שזכור לי ה-PX100 זה הדגם הפתוח. אני לא מבין למה אנשים מעדיפים אותו ולא את ה-200 שהוא סגור ולדעתי עדיף על ה-100. אנשים מציינם שיש שינוי בצליל או משהו דומה.

אני מעוניין להוסיף לרשימה אייזו אוזניה של אודיו טכניקה שראיתי בבאג אתמול. אני לא זוכר ת'דגם המדויק אבל זוכר שהיא עלתה 240. האוזניות נראו טוב ועם השם של אודיו.. :P

כמובן שאני אזכיר שישנה האופציה גם לקנות בחו"ל.

אני עדיין בראש של ה-K414P מפני שניסיתי את התאום שלהם ה-K26P שזה אותו הדגם רק בשם אחר ואני אהבתי אותם. חוץ מהנושא של הקשת שקצת מחרפן הם נראו לא רע. הטראבל והבאס היו יפים וטובים, המיד אולי היה קצת מעומעם אבל הבמה הייתה לא רעה. זה לא אוזניות HI-FI אבל גם לא אוזניות שקל תישעים שקונים בכפר השעשועים.

חוץ מה-414 אני גם חשבתי על ה-HD 211 או ב-HD 212 שאמרו שהם מחליפות אותם ונשמעות יותר טוב. אבל השאלה שלי אם הם לא יראו מגוכח ברחוב כשאני אלבש אותם? הם נראות מגודלות שכאלה מעט.

אני רוצה רוזניות קשת טובות שלא יראו פשוטות וקלילות שכאלה וגם שלא יהיו כבדות ודיג'יאיות במיוחד שיראו מוזר ברחוב.

מלבד זה ראיתי ת'אוזניות, ATH-ON3 של אודיו שנראו מעניינות, למישהו יש קצת מידע עליהם? לא ברור לי איך שמים אותם בדיוק על הראש, יש להם איזה פס מתכת מוצר שכזה שכבייכול צריך לשמש לקשת?

הרבה תודה רבה לכם אנשים! ;)

כמובן, חג שמח! :smile1:

פורסם

מה רע באוזניות פתוחות? שאחרים יכולים לשמוע מה שאתה שומע, חוץ מי זה - זהו.

הPX200 נופלים במיוחד בתחום הנמוך והוופר.

אם המראה של הPORTAPRO אינו מפריע לך - לך עליהם. אם כן - יש לך את הPX100 הנהדרות שיתנו לך ביצועים/צלילים של אוזניות של 500 ש"ח ומעלה.

לאוזניות האחרות לא התייחסתי ולא אתייחס מהסיבה הפשוטה שהם לא ברמה של הPX100 והPORTAPRO (כפי שאמרתי קודם, גם אני שאלתי את השאלה הזו בזמנו).

חג שמח,

אופיר.

פורסם
  • מחבר

לא ברמה במובן של נחותות מהם או על פי מה אתה קובע?

סה"כ אני בא פה להיתייעץ ולבקש עזרה. ידע בתחום וחיפושים את זה אני יודע והכל ככה שלומר לי מה שאנשים אחרים המליצו זה לא עוזר לי בהרבה. :smile1:

אוזניות פתורות במה הם גרועות? שאחרים שומעים מה אתה שומע? לא לא לא.. אני גם ככה לא שומע חזק כל כך והסיבה לאוזניות אטומות הם לא שהרקע לא ישמע מה אתה שומע אלא ההפך- שאתה לא תשמע את הרקע שיפריע למוזיקה, כאן אוזניות אטומות עשויות להיות לי שימושיות כי אני נוסע הרבה בתחבורה ציבורית(שוחר שנוסע 3 שעות ביום) והרעשים של החריקות והעצירות והליטות לחץ של המערכות הפניאומטיות נכנסות למוזיקה וזה מוריד ת'כיף.. :P

סיבה נוספת שאני מעדיף אוזניות קשת עם אטימה זה בגלל שלאוזניות פתוחות בשל כך שהכריות עשויות מספוג, הספוג נוטה להיתפורר אחרי בערך שנה וזה לא נראה לי מתאים ולקנות ספוגיות חדשות זה קצת יקר ומסובך להשגה.

אני עדיין מחכה לעוד תושובות והרבה תודה על העזרה אופיר.

אם למישהו יש סט אוזניות שהזכרתי כאן או שנכנס לתקציב שיגיד אותו ויתן חוות דעת קצרה או משהו דומה וזה יעזור לי מאוד בבחירה.

ערב טוב וחג שמח! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים