פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים חברה יש לי נגן אייפוד טאצ'והאוזניות שקיבלתי איתו מעולות רק שהם לא חוסמות רעשי רקע... והאיכות בהם לא כל כך נקייה....אבל שומעים בהם חזקבכל מקרה אני רוצה המלצה לאוזניות (מעדיף כפתור) שחוסמות רעשי רקע ואיכות הצליל תהיה מדוייקת עד כמה שאפשר ועוצמה גבוהה כי אני אוהב להנות ממוזיקה....תקציב-עד 300 שקל מקווה שזה מספיק למשהו איכותי
פורסם 2008 באוקטובר 1917 שנים PX100 או PORTAPRO של KOSS.בשניהם מדובר על אוזניות קשת, הPX100 פתוחות.ראה דיון קודם של בחור שעניתי לו על שאלה דומה וקיבלת תשובה זהה.
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר אני מקפיץ את ההודעה מאחר שעברו למעלה מ24 שעות ועוד לא קיבלתי תשובה
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר אני מבין שאין פה תשומת לב הא? אני שוב מקפיץ את ההודעה מאחר ועברו למעלה מ24 שעות ועדיין לא קיבלתי תשובהתודה רבה
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים הרפרנס טובות ביחס למחיר בארץ, מחו"ל תוכל להשיג משהו יותר טוב, או אם אתה יכול לקנות crossroads mylarone x3i במכירת חיסול בארץ עקפת אוטומטית כל אוזניה בארץ חמיר הרבה יותר גבוה...
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים מחבר הדגם הזה שאמרת איפה יש אותו פה בארץ אחי במכירת חיסול? אפשר לינק? ולמה הוא יותר טוב מהרפרנס??
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים אתה יכול להשיג אצל barlevix.הרפרנס פחות טובות מבחינת איכות סאונד, מפגרות מאחורה בהפרש רציני.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים barlevix הוא משתמש פה, סוכן של החנות ג'בן, אבל אין אותן בחנות, הוא פשוט מוכר אותם במכירת חיסול.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר איפה אני מוצא אותו אחי? תן לי לנק להתחיל איתו שחיה או משהווזה הדגם כן? crossroads mylarone x3i ואתה בטוח שהן יותר טובות ואיכותיות מהרפרנס של JBL??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.