עבור לתוכן

CLUB3D HD4850 - המסך נכבה באמצע המשחק

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ניתן לראות את המפרט בצד והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר - 8.10. התקנתי עליו Medal Of Honor - Airborne וכבר בהתחלת המשחק המסך נכבה וצריך לכבות את המחשב בשביל להמשיך. חשבתי אולי זו בעייה חד פעמית במשחק הנ"ל, התקנתי את Crysis Warhead כדי לבחון את הכרטיס באמת, ושוב כבר בהתחלת המשחק המסך נכבה.

קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש הרבה מקרים של אנשים שיש להם מצב דומה לשלי אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.

פורסם

קרתה לי בעייה זהה, אך היא קרתה רק במשחק WIC. תנסה לפני שאתה נכנס למשחק לקבוע את מהירות המאוורר על 50% לפחות ותראה אם זה עובד.

זה עבד בשבילי, אשמח לדעת אם זה פתר את הבעייה גם לך.(אני שוקל לדרוש מהחנות להחליף לי את הכרטיס אל אף שניתן לעקוף את הבעייה).

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזו בעייה של טמפ', אולי, אני לא שולל את זה עדיין, אבל במצב מנוחה הכרטיס על 38 מעלות, אני מוריד עכשיו 3DMARK VANTAGE כדי לבדוק את הטמפ' של הכרטיס במאמץ.

עריכה: עכשיו אני רואה שבמנוחה המאוורר נמצא על 62%.

פורסם

איזה קירור יש לך שהיא כזו נמוכה?

גם אצלי כשהיו קריסות הטמ"פ לא חרגה(לפחות לא עפ"י GPUZ שמראה אותה טמ"פ כמו הדרייבר) מהנורמה לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

הקירור סטוק של CLUB3D. אם אתה אומר שהטמפ' לא חרגה אז איך מהירות המאוורר פתרה לך את הבעייה?

פורסם

התעסקת עם מהירות המאוורר? הכרטיס לא אמור לשאוף לטמ"פ כזו נמוכה בד"כ.

אם לא הייתי נוגע במהירות המאוורר הטמ"פ הייתה כ-90 בזמן המשחק. עם קביעה ל-50% הטמ"פ ירדה לכ-70 מעלות בזמן המשחק.

פורסם
  • מחבר

לא, לא נגעתי במהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים