פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים פעם קקה, תמיד קקה! יפה אמרת. חוץ צזה זה ממש שקוף, כל תוכנית, אחרי כל משפט שמישהו אומר, המנחה ממריץ אותו, פשוט אומר לו הלאה. כאילו הם מנסים לדחוף תוכנית של שעתיים שחצי שעה. תראו תוכנית אחת, תראו על מה אני מדבר, לא בעיה להבחין בזה. דוגמא אחרת שלא קשורה לחוסר הזמן : יש להם מעין פינת חומרה כזאת שמישהו מתלהב שהוא הצליח לפרק את המחשב סתם. ראו את המחשב שלו מפורק והוא הסביר מה זה הכרטיסי PCI, הראה את המעבד וכו'. בסוף ה"פינה" הוא אמר שבתוכנית הבאה הם ידונו מה כדאי לקנות-פנטיום או סלרון. אני יודע שזו דוגמא טיפשית כזאת שלא משקפת את הפינה עצמה, אבל בכל זאת, AMD לא קיימים? הם לא נחשבים? או שהוא פשוט לא שמע עליהם? אם התשובה האחרונה נכונה אז המצב חמור ביותר, כי הוא מנחה את פינת החומרה שם, והוא לא מבין בגרוש.
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים מחבר אם ראית את התוכנית היום, אז היית רואה שהוא כן דיבר על המעבדים של AMD.
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אם ראית את התוכנית היום, אז היית רואה שהוא כן דיבר על המעבדים של AMD. אני ראיתי רק שבוע שעבר והוא אמר ששבוע הבא (כלומר היום) הוא ידבר על המעבד ואם כדאי לקנות פנטיום או סלרון. אתה יכול לתמצת מה שהוא אמר היום על המעבדים? ומה על AMD?
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים העונה הראשונה הייתה לדעתי טובה.אחרי זה, כל השאר היה שווה משהו כמו כרובים פרקטליים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.