עבור לתוכן

לוחות אם שתומכים ב 12 ג'יגה RAM

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל הנושא של הזכרון (כמות ה RAM) מאוד חשוב לי היות וזה מחשב שאני עובד איתו כמחשב ליצירת מוזיקה.

הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי שייצא בעתיד הקרוב (באיזור החצי שנה) לוח-אם שתומך ב 12 ג'יגה זכרון RAM?

• תגובות 36
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר יש לוחות שתומכים ב16GB זיכרון כמו P45\P43

וגם לוחות של AMD בתושבת AM2+

פורסם

חבל שלא ציינת לאיזה מעבד, אבל אם זה לאינטל אזי P45-DS3 עולה כ-600 ש"ח ותומך בעד 16GB זיכרון. קח בחשבון שמדובר בתמיכה בעד 4 סלוטים - ככה שאם תרצה 16GB זיכרון תאלץ לקנות 4X4GB ולא תוכל לקנות 8X2GB מן הסתם

פורסם

אם הוא צריך 12GB אז האפשרות הכי זולה 2*4GB ובנוסף 2*2GB.

או לחכות ללוחות X58 + CORE I7 שם יש טריפל צ'אנאל ואפשר לשים 6 סלוטים של DDR3 (קומבינציה של 6*2GB לדוגמא).

פורסם

כן ומעבד I7 יחד עם לוח כזה ו-12 או 16GB זיכרון יעלו לו אלפים על אלפים של שקלים

פורסם

I7 זו לא אופציה זולה אלה, אך רק ציינתי כי יכול להיות שזה דווקא תהיה אופציה טובה בשבילו אם הוא צריך כוח עיבוד רב.

פורסם

אם חשוב לך הנושא של הזיכרון אז מומלץ ללכת על לוח אם של שרת (למרות שהם דיי יקרים יש לוחות שתומכים עד 64 gb ויותר ).

פורסם

לוחות אם של שרתים של אינטל צריכים זכרונות שעולים הרבה יותר מהרגילים.

בכל מקרה, בדקת בכלל שלתוכנות שאתה צריך יש תמיכה בכזו כמות של זיכרון ? הם 64 ביט ?

פורסם

וואו, 12 ג'יגה זיכרון...

ממש אבל ממש לא נראה לי שיש תוכנה בעולם שצריכה את זה.

4 לדעתי יספיק לך, ו8 יהיה מעל ומעבר.

פורסם

תתפלא, יש תוכנות שאוכלות בלי בעיה גם יותר, השאלה אם הוא משתמש במשהו כזה (או פשוט מריץ הרבה תוכנות).

פורסם

אני לא מכיר שום תוכנה לעריכת מוזיקה שצורכת כל כך הרבה זיכרון.

אם באמת יש כזאת, אשמח לשמוע עליה...

פורסם

התכוונתי בכלליות (אמרת "תוכנה בעולם שצריכה את זה").

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים, הפתעתם אותי כמה תשובות ואיזו מהירות :xyxthumbs:

אז ככה אני באמת אחכה ל X58 והשאלה שלי היא מתי הם יוצאים?

האם הם יתאימו למעבדי QUAD של INTEL?

יש מידע עליהם כמו כמה חריצי הרחבה יהיו בהם?

אני מעדיף לעבוד עם מעבד של INTEL ו DDR3...

יש לי בערך 10,000 שקל למחשב שזה לא כולל את המסך המארז והספק שכבר יש לי אז ככה שכסף זה פחות בעייתי כרגע ;D

בנוגע לתוכנות שתופסות הרבה RAM אז לא הייתי ברור, אני מתכוון למשהו שנקרא UAD וזה כרטיס לעריכת סאונד מאסטרינג וכאלה והוא צורך המון זיכרון לדוגמא היום יש לי 4 ג'יגה זכרון של CORSAIR DDR2 3200 2-3-3-6 אחרי 5 פלגינים בערך שאני מכניס המחשב שלי נגמר ומפסיק להגיב, דיברתי עם החברה והם אמרו שזה עניין של זכרון RAM ושל מעבד ושל כמות כרטיסי UAD אז אם אני כבר משקיע 10,000 שקל שזה כסף שחסכתי בעבודה מאוד קשה אז אני מעדיף לחכות עד שייצא משהו ששווה את הכסף שלי ושאני אקבל ממנו הכי הרבה תמורה לטווח הרחוק כי אין לי 10,000 שקל כל שנה :'(

בכל מקרה שוב תודה רבה על ההתייחסות המהירה :yelclap:

פורסם

X58 אמורים לצאת בשבועות הקרובים, הם כמובן לוחות אם שנועדו ל CORE I7 ולא ל CORE 2 QUAD של היום. יהיה להם 6 חריצי זיכרון והם יעבדו ב TRIPPL CHANNEL.

אתה עובד על מערכת הפעלה 64 ביט ?

פורסם

אממממ...

לוח X58 +

מעבד i7 +

12GB זיכרון DDR3 במהירות של, נניח 1066MHZ +

כרטיס מסך ב-700 שקל +

דיסק קשיח 500GB +

ספק שיחזיק את המערכת +

מארז מתאים... +

צורב :)

יש לי הרגשה שזה יעלה יותר מ-10 אלף שקל...(12GB של זיכרון DDR3....אחחח כמה כסף זה עולה!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים