עבור לתוכן

עזרה סופית בבחירת אוזניות-כאן תיפול ההכרעה

Featured Replies

פורסם

קנה את שתיהן וזהו! :silly: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :P

פורסם
  • מחבר

הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי....אבל :nono:

אני באמת לא יודע מה להחליט :nixweiss:

פורסם

אתה באמת בבעיה...חוץ מזה אל תשמע בעוצמות גבוהות כי אחרת בעתיד אתה פשוט לא תשמע! :s07::nono::bash:

פורסם
  • מחבר

טוב אז יש איזשהו שינוי בכיוון.אני מתעניין כעת יותר ב-Etymotic Research ER6i .הביקורות משבחות,המחיר זול בחצי מהאחות הגדולה והן נראות יותר נוחות באוזן.ההתלבטות שלי עד עכשיו הייתה בין ה-SF5P ולבין ה-Etymotic ER-4P.

שמתי לב בביקורות שונות שה-SF5P צויינו כלא נוחות במקרים מסוימים וגם הבנתי שהכבל שלהן מתפרק או ניתן לנתק אותו,או כמו שציינו פה יש להן כבל זוועה.היתרון(ממה שקראתי והבנתי)מבחינתי הוא שיש להן את הבאס המוצלח ביותר מבין האוזניות שהזכרתי.

לגבי ה-Etymotic ER-4P הבנתי שיש להן צליל מעולה,ברור וחד יותר אך הן נופלות בבאסים מה-SF5P.

לתמונה כאמור נכנסות Etymotic Research ER6i שגם להן צליל מעולה ומדהים(לפי הביקורות) ואף מצטיינות בבאסים יותר מהאחות הגדולה.

כמו כן כאחד שאף פעם לא התנסה באוזניות IN-EAR אני חושש,מחד,להזמין כהתחלה בלבד אוזניות יקרות ולגלות שהן לא נוחות ו/או בנויות באיכות לא טובה ומאידך להתאכזב מהצליל ולגלות שהוא לא מתאים לי.לכן אני חשבתי לקפוץ למים הקרים עם ה-ER6i שאומנם הן לא סופר איכותיות אך עדיין טובות מאוד ויתאימו לי להבין בהמשך איזה צליל אני מחפש באוזניות והאם בכלל אני מסתדר עם IN-EAR.

אתם שותפים לדעתי?

פורסם

מקריאה ברשת הבנתי שיש ל-ER6i אטימה בין ההכי טובות שיש והן משתלמות ביותר.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אלך עליהן מאיפה עדיף להזמין מבחינת שירות ומשלוח מאמזון או מ-HEADROOM ? (המחיר זהה אך באמזון אין פירוט על אחריות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים