פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים שאני משחק בcrysis גם שאני שם הגדרות נמוכות ואני על 100FPS שאני מזיז את העכבר מצד לצד יש תקיעות כאלו, ממה זה יכול להיות? אולי ביגלל שיש לי ספק חלש בישביל המחשב?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אתה מתכוון לMotion Blur ? שבזמן שאתה זז המסך ניראה מטושטש ?אם כן תבטל אותו באפשרויות הגרפיות (הוא אולי נמצע תחת Post Processing).
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים (שייך לCRYSIS הדיון הראשי)הרבה דברים התפתחו במשך השנים, כרטיסי מסך חייתיים מעבדים...ורק דבר אחד מתפתח לאט לאט וגורר אחריו את כל המערכת לביצועים בינונייםהארד דיסק מכיר?זה הכל נטען משם... זה אחת הסיבות למה ה2 דקות הראשונות של משחקים הן ההכי קופצות
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים (שייך לCRYSIS הדיון הראשי)הרבה דברים התפתחו במשך השנים, כרטיסי מסך חייתיים מעבדים...ורק דבר אחד מתפתח לאט לאט וגורר אחריו את כל המערכת לביצועים בינונייםהארד דיסק מכיר?זה הכל נטען משם... זה אחת הסיבות למה ה2 דקות הראשונות של משחקים הן ההכי קופצותמהמפרט שלו אני רואה שיש לו 2 הארדיסקים זהיםבמצב הזה, אם הוא עובד עם RAID0, אני מתאר לעצמי שזה לא הצוואר בקבוק במערכת
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים בכל זאת... ככה או ככה הנתונים נטענים (ויש הרבה נתונים) מהHDD שלך...וכמו שציינתי דקה-שתיים אחרי תחילת המשחק הכל צריך להיות זורם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.