עבור לתוכן

צריך קירור טוב למעבד (e8400)

Featured Replies

פורסם

מה שרשמתי בכותרת... המעבד הוא e8400 -אני רוצה להגיע ל oc של בערך 3.8GHZ (הסטוק הוא 3.00) אם מישהו כבר שואל התקציב הוא בערך 300 שקל. שיהיה קירור טוב כי כרגע המעבד מגיע לטמפ' של 50 מעלות ללא oc ולא במאמץ. דרך אגב זה בכלל תקין???

נ.ב אם התקציב לא מספיק בבקשה לרשום פה קירור שיעשה את העבודה ואני כבר אחליט אם לקנות או לא

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

עם OC כזה אפשר קירור זול יותר

אני עם E7200 הגעתי ל3.895GHZ עם הפריזר פרו 7 (סטוק 2.533)

אז נראה לי שאם עושים OC בסדר גודל הזה הקירור של OCZ הוא יותר מדי מעל ומעבר לא?

אז נראה לי שיהיה כדאי הפריזר פרו 7 של artic cooling

אם אני טועה תגיד (אולי הE8400 צריך קירור חזק על מנת להגיע למהירות הנ"ל)

פורסם

ל OC כזה (ואפילו מעבר) הפריזר 7 פרו בהחלט אמור להספיק. אני עם קירור סטוק הרמתי אותו ל 3600 בלי בעיה והטמפ' שלו היו תקינות לגמרי..

פורסם

אתה רוצה שישאר קבוע על 3.8 או רק מידיי פעם בישביל בדיקות ביצועים ?

אם קבוע אז מומלץ שיהיה לך לפחות את הונדטה 2 אם לא ה ultra 120 .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות! דרך אגב יש לחבר שלי בדיוק כזה מעבד ואצלו לפי realtemp הטמפ' של המעבד היא בממוצע 10 מעלות פחות משלי!! אצלי היא בין 42 ל47 ואצלו היא בין 33 ל 38 מעלות. מה שהכי מוזר זה שלו יש רק קירור סטוק של המעבד ובלי עוד מאורר מול הלוח אם ואצלי יש את הקירור סטוק וגם עוד מאורר 120 שהרכבתי מול הלוח אם ועוד אחד 80 מילימטר שזורק אויר על המעבד וגם החלפתי משחה טרמית. מה יכולה להיות הסיבה? שנינו ללא oc (הוא בכלל לא יודע מה זה...)

פורסם

50 מעלות במנוחה יש אצלך? באיזה תוכנה אתה בודק?

פורסם
  • מחבר

כן, ליבה אחת בערך 44 מעלות והשניה בערך 49 מעלות במנוחה. אני בודק בעזרת Realtemp. למה יש כזה הבדל בין המעבד שלי לשלו? החלפתי משחה טרמית ואצלי יש מאוררים שלו אין!

פורסם

מוזר... יכול להיות שהTJmax שונה אצלכם.

תבדוק את זה, הערך צריך להיות דומה בשני המחשבים.

בכל אופן, אני לא כל כך מומחה בזה, אז תחכה לעוד תגובות.

פורסם
  • מחבר

שנינו לא נגענו ב TJmax אז הוא לא שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים