עבור לתוכן

שאלה האם הHD4670 שווה את ה80 שח יותר מHD4550

Featured Replies

פורסם

ערב טוב!

אני קניתי מחשב חדש מפרט בסוף אני מיתלבט ליקנות את הHD4670 ביגלל המחיר והבנתי שהוא די קרוב לביצועים של 9600GS (ולכן הוא הושק)

ראיתי באיזה חנות (לא אומר כדי לא לעשות פרסומת אולי זה היה חשוב אחרכך) באותה חנות יש את הHD4670 שהוא מבוקש בגירסה של MSI (זול יותר) וגירסה של אסוס שהשבוע הוסרה מהאתר (עוד 20 שח) עכשיו יש מבצע לHD4550 ב330שח האם זה שווה את הכסף?? או עדיף עוד 80 שח (לא בטוח שיש להם) לHD4670

והאם הכרטיס הזה יריץ מישחקים כמו GTA IV שיוצא חודש הבא לPC נכון???

תודה לעונים

והאם יש צוור בקבוק קריטי מורגש בטירוף או קטנטן כי יש לי לוח שלא תומך PCIE2.0

(G31M V2 3PORT AUDIO MSI) וזיכרון 1.0GB 800MHZ סאון ומעבד E2180 NO OC

ווינדוס XP נקי SP3

פורסם

קח בחשבון שה4670 הוא הכרטיס הכי זול שמאפשר לשחק בצורה נורמלית.

לפי ביקורות ברשת ה4550 לא ממולץ למשחקים אלא בעיקר למערכות של HTPC.

אני אישית קניתי את ה4670 ואני מאוד מרוצה.

לסיכום: כן, אני חושב שכדאי להשקיע את ה80 שקל הנוספים.

פורסם

כן, לפי דעתי בהחלט שווה להוסיף את הסכום הזה במידה ומשחקים מעניינים אותך.

ה PCI-E 1 בלוח שלך ממש לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס. (הוא לא מהווה צוואר בקבוק לכרטיסים חזקים ממנו בהרבה..)

הוא בהחלט אמור להריץ את GTA IV. איך הוא יריץ כבר יהיה תלוי ברזולוציית המסך שלך ובהגדרות המשחק..

במחירים של היום הייתי שוקל להוסיף עוד סטיק של גיגה זכרון ללוח ככה שיהיה לך 2GB. אפשר למצוא כאלו כבר החל ב 80-90 שקל לסטיק..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות ועוד שאלה הבנתי שהוא די מבוקש, כי הוא יצא בסםטמבר אני צודק?

כרגע כניראה בלתי אפשרי להשיג בארץ ונגיד אני מחכה עוד חודש יש סיכוי שהמחיר יעלה מ410שח??

ובקשר לGTA IV הבנתי שהוא יהיה כמו קריסיס בערך (גרפיקה) כח שאני יוכל להריץ אותו על רזולוציה כמו 1152*864 או 1280*960 בלי פילטרים או עם כצאת.

ולגבי ה2GB אתה צודק פשוט אני רוצה לחסוך עוד כצאת וליקנות עוד סטיק של 2GB מאשר שעם בעתיד אני ישדרג אז אני הישאר לי אחד נוסף במגירה. וזה יכול ליהיות שGTA IV לא יעלה ואו בקושי כי עם XP הוא לוקח כ350MB ניראלי כרגע.

וHD4550 מה הכוונה לHTPC?? HTPC מספיק כרטיס עם DVI וכבל HDMI לא??

למרות שאני מסכים איתך ששווה עוד 80 שח לכרטיס שדי קרוב ל9600GS (כך הבנתי ו9600 חלש וה4670 נוצר כדי ליהיתחרות ב9600 היקר יותר).

תודה לכם ולילה טוב חג שמח לכולכם ולמישפחתכם. :-\ :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

בקשר לזמינות - כן קצת קשה למצוא אותו אבל לא צריך להגזים, חודש זה קצת הרבה.

ולא, לא נראה לי שהוע יעלה יותר מ410 אלה אם כבר המחיר ירד לכיוון ה380 ומטה (בתנאי שזה כרטיס עם קירור סטוק).

לגבי הHTPC, לא הבנתי את השאלה. אנא נסח בצורה יותר מובנת.

פורסם

תודה רבה על התגובות ועוד שאלה הבנתי שהוא די מבוקש, כי הוא יצא בסםטמבר אני צודק?

כרגע כניראה בלתי אפשרי להשיג בארץ ונגיד אני מחכה עוד חודש יש סיכוי שהמחיר יעלה מ410שח??

ובקשר לGTA IV הבנתי שהוא יהיה כמו קריסיס בערך (גרפיקה) כח שאני יוכל להריץ אותו על רזולוציה כמו 1152*864 או 1280*960 בלי פילטרים או עם כצאת.

ולגבי ה2GB אתה צודק פשוט אני רוצה לחסוך עוד כצאת וליקנות עוד סטיק של 2GB מאשר שעם בעתיד אני ישדרג אז אני הישאר לי אחד נוסף במגירה. וזה יכול ליהיות שGTA IV לא יעלה ואו בקושי כי עם XP הוא לוקח כ350MB ניראלי כרגע.

וHD4550 מה הכוונה לHTPC?? HTPC מספיק כרטיס עם DVI וכבל HDMI לא??

למרות שאני מסכים איתך ששווה עוד 80 שח לכרטיס שדי קרוב ל9600GS (כך הבנתי ו9600 חלש וה4670 נוצר כדי ליהיתחרות ב9600 היקר יותר).

תודה לכם ולילה טוב חג שמח לכולכם ולמישפחתכם. :-\ :xyxthumbs::yelclap:

* ה4870 ה4670 עולה 390 בFOXPC. - אחלה דיל :xyxthumbs:

* ה9600GSO חלש יותר ממנו לא בהרבה.

* ה9600GT חזק ממנו.

פורסם

HTPC הכוונה ל HOME THEATER PC, מחשב לקולנוע ביתי.

ה 4550 יכול לתת פתרון זול וטוב למי שמחפש כרטיס מסך לשימושי הקרנת סרטים. בנוסף צריכת החשמל שלו נמוכה והוא גם פולט מעט חום. אבל, הכרטיס לא מיועד למשחקים. ה 4670 כבר ברמה גבוהה יותר והוא כבר מסוגל להתמודד נחמד עם משחקים.

המיצוב הוא כמו ש THE CRAZY BOY רשם, כאשר כמובן הוא רשם בטעות 4870 ולא 4670.

פורסם

HTPC הכוונה ל HOME THEATER PC, מחשב לקולנוע ביתי.

ה 4550 יכול לתת פתרון זול וטוב למי שמחפש כרטיס מסך לשימושי הקרנת סרטים. בנוסף צריכת החשמל שלו נמוכה והוא גם פולט מעט חום. אבל, הכרטיס לא מיועד למשחקים. ה 4670 כבר ברמה גבוהה יותר והוא כבר מסוגל להתמודד נחמד עם משחקים.

המיצוב הוא כמו ש THE CRAZY BOY רשם, כאשר כמובן הוא רשם בטעות 4870 ולא 4670.

כן התבלבלתי... לא יודע מה יש לי היום...

תודה. ערכתי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים