עבור לתוכן

XBOX 360 - משחקים ל4 שחקנים.

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם, לא מזמן רכשתי xbox 36, מאז לא כל כך הצלחתי למצוא משחקים ל4 שחקנים ביחד (מסך מפוצל), שהם לא שוטרים כמו halo cod וכו'. כייוון שאני משחק בעיקר עם חברי אז דיי מבאס..., בכל אופן תהיתי אם מישהו מכיר משחקים כאלה ואם כן האם הוא יכול להמליץ עליהם.

תודה מראש.

פורסם

Dead or Alive בTAG Team וגם SC4 אם אני לא טועה.

פורסם

ghost recon 2

פורסם

Dead or Alive בTAG Team וגם SC4 אם אני לא טועה.

שלום רב לכולם, לא מזמן רכשתי xbox 36, מאז לא כל כך הצלחתי למצוא משחקים ל4 שחקנים ביחד (מסך מפוצל), שהם לא שוטרים כמו halo cod וכו'. כייוון שאני משחק בעיקר עם חברי אז דיי מבאס..., בכל אופן תהיתי אם מישהו מכיר משחקים כאלה ואם כן האם הוא יכול להמליץ עליהם.

תודה מראש.

פורסם

היית צריך לקנות גם wii אם אתה רוצה משחק שהוא 4 שחקנים ולא shooter . בכלל בקונסולות הhardcore אין הרבה משחקים שהם לא shooter חוץ מאולי משחקי מכות ואז זה לרוב מוגבל לשני שחקנים.

במפגש נינטנדו בvgames אני שיחקתי בעיקר samba de amigo שהוא לשני שחקנים מקסימום אבל אז שיחקנו warioware של 5-10 שחקנים (מקסימום זה 12 אבל בתורות על שלט אחד), וRRR2 עם 4 שחקנים בסוף. מישהו הביא 4 שלטי gamecube ואנשים שיחקו bomberman עם 8 שחקנים (wiiware ) אבל הם לרוב שיחקו super smash brother brawl עם 4 שחקנים.

המשחקים של הwii לרוב שונים ואין מחסור במשחקי מסיבה ומשחקים לכל הגילאים אבל עדיין אין כלכל הרבה shooters ומשחקי hardcore.

פורסם

אני אתן לך כיוון אחר שאנחנו תמיד משחקים כ4 שחקנים:

WWE SMACKDOWN VS RAW 2008

אמנם חודש הבא או עוד חודשיים יוצא 2009 , אבל גם זה פשוט משחק מצוין ל4 שחקנים.

ליביו

פורסם

מה עם משחקי ספורט? פיפא 09 תומך ב 10 שחקנים אפילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים