פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים חשוב לי רק לדעת האם המשך הOC יתן תוצאה מורגשת או שלא יהיה אפקט? בנוסף המערכת צריכה לתפקד 24/7.טמפ במאמץ 57 מעלות בREAL TEMP יציב אחרי 3 שעות OCCT שימו לב שהזכרונות עם התזמונים המקוריים ב857איך אתם ממליצים להמשיך? פשוט להעלות תדר ומתח או שיש מעבר לזה? מפרט בצד[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים חשוב לא לשכוח לשמור על כרטיס המסך בתהליך ולכן אני יותר ממליץ לך לשים את תדר PCI-E על 100MHZ!
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אני גם מנסה לבצע oc לאותו מעבד אבל שלי ממש מתחמם כשרק הגעתי ל 3.42 השאלה שלי אם אתה משתמש בקירור סטוק או שקנית קירור כלשהו???
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אני גם מנסה לבצע oc לאותו מעבד אבל שלי ממש מתחמם כשרק הגעתי ל 3.42 השאלה שלי אם אתה משתמש בקירור סטוק או שקנית קירור כלשהו???הוא משתמש בפריזר 7 פרו כמו שכתוב לו במפרט בצד...בכל מקרה, גם אני חושב שהטמפ' שלו נמוכה מהרגיל, לדעתי נפלת על מעבד קרירררררר...
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר אני עם ANTEC SONATA 3 עםS-FLEX שנושף על כל המערכת ו2 מאווררי 120 מאחורהמישהו הסתכל על תמונות הביוס? צריך לשנות שם משהו?
פורסם 2008 באוקטובר 2017 שנים מחבר חברה תגובות בבקשה איך להמשיך את הOC?עליתי במתח ל1.40 בGHZ3.70 טמפ 58 בREAL TEMP אבל אין לי מושג איזה פרמטרים לשנות בלוח(תמונה למעלה)וגם איזה מתח כבר מסוכן למעבד בעבודה 24/7?תודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים קודם כל שים לב ש האחרי ה VDROP המתח למעבד בפועל אצלך הוא 1.32הטמפ שלך מצוינות תעלה במכפלה ל 9 כרגע אתה על 8.5ואז תנסה לעלות ב BUS בקפיצות של 10
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים אתה בודק עם התוכנה הלא נכונה, תבדוק עם Intel Burn Test ותראה את המעבד שלך מגיע ל 65 ואפילו 70 מעלות.ה E8400 שלי עושה 4 גיגהרץ יציב בטמפ' של 73 מעלות ב IBT, המשוחה הבאה היא 4.5 גיגהרץ, שם המעבד עומד במאמץעל 90 מעלות(סה"כ 5 מעלות מ TJMAX) אבל יציב ל 20 לופים של IBT, המתח בסביבות 1.45 בביוס.קירור מסוג V-1 של TT במארז מאוד לא מאורר, הפוסידון של גיגהבייט.
פורסם 2008 באוקטובר 2317 שנים מחבר קודם כל שים לב ש האחרי ה VDROP המתח למעבד בפועל אצלך הוא 1.32הטמפ שלך מצוינות תעלה במכפלה ל 9 כרגע אתה על 8.5ואז תנסה לעלות ב BUS בקפיצות של 10 א) מה זה אומר VDROP בפועל? הרי קבעתי בביוס 1.40?ב) אני לא רוצה להעלות מכפלה ל9 כי אז הזכרונות ידרשו תשומת לבג) קפיצות של 10 זה דיי הרבה המעבד דורש מתח לעיתים קרובות עכשיוד) האם התדר והמתח טובים או שהמעבד "חלש"?ה) אין דברים מסויימים שאני צריך לבטל בביוס?Bagheera אם אני מבין נכון אתה ב4 גיגהרץ על מתח 1.45? אני לא חושב שאני יכול להגיע לתדר כזה במתח של פחות מ1.50[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים קודם כל תוריד מכפיל ל 6, תעלה את הבאס למקסימום שהלוח שלך מאפשר ותבדוק שכל הרכיבים שמושפעים מהבאס מסוגלים לסבולאת המהירות הגבוהה. לדוגמא הסטרייקר 2 פורמולה שלי עשה באס 500 עם מעט תוספת של מתח לגשר הצפוני.למעשה בהתחלה המעבד שלי נשאר על סטוק 3.0 (6 כפול 500) גיגהרץ אבל רץ בבאס הרבה יותר מהיר של 500, היזכרונות לא מהוויםבעיה כי לי היו רק שני סטיקים והם תומכו עד 1066 ב 2.1 וכרגע עשו "רק" 1000.לאחר מכן מתחילים לעלות מכפלות ומתחים למעבד בלבד, העיניין הוא שברגע שמצאת את הבאס הכי גבוה בלי לאמץ את המעבדאתה שולל את כל הגורמים שיכולים לגרום ל OC כושל מלבד המעבד ואם יש בעיה קל לפתור אותה במצב הזה, פשוט מעליםמתח למעבד ומשפרים את הקירור שלו אם צריך. עצם זה שאתה מעלה מכפלות לא משפיע על רכיבים אחרים כמו ה MCH או ה FSB.המעבד שלי עשה בקלות 4 גיגהרץ במכפיל 8 ואחרי מספר לופים ב IBT המשכתי הלאה למכפיל 9, כל מה שנדרש הוא תוספת מתחובדיעבד קירור יותר טוב כי מה לעשות ש 90 מעלות ב 24/7 זה יותר מידי במאמץ.כפי שאמרתי אין למכפלות שום קשר לזיכרון, אתה כנראה מתבלבל עם המחלקים של הזיכרון.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר Bagheera תודה על ההסבר המעמיק קודם כל בחנתי את המערכת בIBT ונכשלתי אז הורדתי קצת תדר ואכן הטמפ הייתה גבוהה מהרגיל60 מעלות בREAL TEMP מה שמפריע לי זה שראיתי משתמש בפורום שנמצא על 4.0GHZ במתח 1.28V איך זה יתכן? אני ב3.66 במתח 1.40 (למרות שכל התוכנות משום מהמורידות את המתח שלי ל1.32 בזמן מאמץ ואשמח להסבר למה זה קורה) אחכה לתשובה ואחר כך אוריד מכפלה ל6 ואבדוק את כל הרכיבים למרות שהלוח שלילא חזק כמו שלך (מפרט בצד)
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים כולנו נופלים על מעבדים טובים יותר וטובים פחות. אני לא יודע מה הייתה ההגדרת מתח של המשתמש שהריץ את המעבד שלו ב 1.28 ב 4 גיגהרץ. אם אתה בוחן את המתח שמציגה CPU-Z תראה שהוא נמוך בהרבה ממה שקבעת בביוס. לדוגמא המעבד שלי עשה 4.5 עם מתח של 1.264 לפי CPU-Z, בביוס ההגדרה הייתה על 1.45. במאמץ המתח היה נופל במעט ל 1.232. בכל מקרה תעבוד כמו שהמלצתי, קודם כל תמצא את הבאס הכי גבוה ואז תטפס למעלה במהירות עם המכפלה כאילו יש לך מעבד אקסטרים.
פורסם 2008 באוקטובר 2417 שנים מחבר תודההפחד שלי הוא שהמחשב שלי עובד רוב הזמן בIDLE ואז המתח גבוה ומצד שני יש לי אופציה להעלות עוד הרבה מתחכי במאמץ הוא על מתח נמוך השאלה היא האם זה יזיק למעבד להיות ב1.45 בIDLE?שוב אני נורא מבסוט מIBT תודה רבה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.