עבור לתוכן

המשך OC E8400 נכון לעכשיו 3.65 מבקש עזרה בהמשך

Featured Replies

פורסם

חשוב לי רק לדעת האם המשך הOC יתן תוצאה מורגשת או שלא יהיה אפקט? בנוסף המערכת צריכה לתפקד 24/7.

טמפ במאמץ 57 מעלות בREAL TEMP יציב אחרי 3 שעות OCCT שימו לב שהזכרונות עם התזמונים המקוריים ב857

איך אתם ממליצים להמשיך? פשוט להעלות תדר ומתח או שיש מעבר לזה? מפרט בצד

[attachment deleted by admin]

פורסם

אתה יכול להעלות את המכפלה ל 9

יש מצב שמה שיגביל אותך קודם זה הזכרונות.

פורסם

חשוב לא לשכוח לשמור על כרטיס המסך בתהליך ולכן אני יותר ממליץ לך לשים את תדר PCI-E על 100MHZ!

פורסם

אני גם מנסה לבצע oc לאותו מעבד אבל שלי ממש מתחמם כשרק הגעתי ל 3.42 השאלה שלי אם אתה משתמש בקירור סטוק או שקנית קירור כלשהו???

פורסם

אני גם מנסה לבצע oc לאותו מעבד אבל שלי ממש מתחמם כשרק הגעתי ל 3.42 השאלה שלי אם אתה משתמש בקירור סטוק או שקנית קירור כלשהו???

הוא משתמש בפריזר 7 פרו כמו שכתוב לו במפרט בצד...

בכל מקרה, גם אני חושב שהטמפ' שלו נמוכה מהרגיל, לדעתי נפלת על מעבד קרירררררר...

פורסם
  • מחבר

אני עם ANTEC SONATA 3 עםS-FLEX שנושף על כל המערכת ו2 מאווררי 120 מאחורה

מישהו הסתכל על תמונות הביוס? צריך לשנות שם משהו?

פורסם
  • מחבר

חברה תגובות בבקשה איך להמשיך את הOC?

עליתי במתח ל1.40 בGHZ3.70 טמפ 58 בREAL TEMP אבל אין לי מושג איזה פרמטרים לשנות בלוח(תמונה למעלה)

וגם איזה מתח כבר מסוכן למעבד בעבודה 24/7?

תודה

פורסם

קודם כל שים לב ש האחרי ה VDROP המתח למעבד בפועל אצלך הוא 1.32

הטמפ שלך מצוינות תעלה במכפלה ל 9 כרגע אתה על 8.5

ואז תנסה לעלות ב BUS בקפיצות של 10

פורסם

אתה בודק עם התוכנה הלא נכונה, תבדוק עם Intel Burn Test ותראה את המעבד שלך מגיע ל 65 ואפילו 70 מעלות.

ה E8400 שלי עושה 4 גיגהרץ יציב בטמפ' של 73 מעלות ב IBT, המשוחה הבאה היא 4.5 גיגהרץ, שם המעבד עומד במאמץ

על 90 מעלות(סה"כ 5 מעלות מ TJMAX) אבל יציב ל 20 לופים של IBT, המתח בסביבות 1.45 בביוס.

קירור מסוג V-1 של TT במארז מאוד לא מאורר, הפוסידון של גיגהבייט.

פורסם
  • מחבר

קודם כל שים לב ש האחרי ה VDROP המתח למעבד בפועל אצלך הוא 1.32

הטמפ שלך מצוינות תעלה במכפלה ל 9 כרגע אתה על 8.5

ואז תנסה לעלות ב BUS בקפיצות של 10

א) מה זה אומר VDROP בפועל? הרי קבעתי בביוס 1.40?

ב) אני לא רוצה להעלות מכפלה ל9 כי אז הזכרונות ידרשו תשומת לב

ג) קפיצות של 10 זה דיי הרבה המעבד דורש מתח לעיתים קרובות עכשיו

ד) האם התדר והמתח טובים או שהמעבד "חלש"?

ה) אין דברים מסויימים שאני צריך לבטל בביוס?

Bagheera אם אני מבין נכון אתה ב4 גיגהרץ על מתח 1.45? אני לא חושב שאני יכול להגיע לתדר כזה במתח של פחות מ1.50

פורסם

קודם כל תוריד מכפיל ל 6, תעלה את הבאס למקסימום שהלוח שלך מאפשר ותבדוק שכל הרכיבים שמושפעים מהבאס מסוגלים לסבול

את המהירות הגבוהה. לדוגמא הסטרייקר 2 פורמולה שלי עשה באס 500 עם מעט תוספת של מתח לגשר הצפוני.

למעשה בהתחלה המעבד שלי נשאר על סטוק 3.0 (6 כפול 500) גיגהרץ אבל רץ בבאס הרבה יותר מהיר של 500, היזכרונות לא מהווים

בעיה כי לי היו רק שני סטיקים והם תומכו עד 1066 ב 2.1 וכרגע עשו "רק" 1000.

לאחר מכן מתחילים לעלות מכפלות ומתחים למעבד בלבד, העיניין הוא שברגע שמצאת את הבאס הכי גבוה בלי לאמץ את המעבד

אתה שולל את כל הגורמים שיכולים לגרום ל OC כושל מלבד המעבד ואם יש בעיה קל לפתור אותה במצב הזה, פשוט מעלים

מתח למעבד ומשפרים את הקירור שלו אם צריך. עצם זה שאתה מעלה מכפלות לא משפיע על רכיבים אחרים כמו ה MCH או ה FSB.

המעבד שלי עשה בקלות 4 גיגהרץ במכפיל 8 ואחרי מספר לופים ב IBT המשכתי הלאה למכפיל 9, כל מה שנדרש הוא תוספת מתח

ובדיעבד קירור יותר טוב כי מה לעשות ש 90 מעלות ב 24/7 זה יותר מידי במאמץ.

כפי שאמרתי אין למכפלות שום קשר לזיכרון, אתה כנראה מתבלבל עם המחלקים של הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

Bagheera תודה על ההסבר המעמיק קודם כל בחנתי את המערכת בIBT ונכשלתי אז הורדתי קצת תדר ואכן הטמפ הייתה גבוהה מהרגיל

60 מעלות בREAL TEMP

מה שמפריע לי זה שראיתי משתמש בפורום שנמצא על 4.0GHZ במתח 1.28V איך זה יתכן? אני ב3.66 במתח 1.40 (למרות שכל התוכנות משום מה

מורידות את המתח שלי ל1.32 בזמן מאמץ ואשמח להסבר למה זה קורה) אחכה לתשובה ואחר כך אוריד מכפלה ל6 ואבדוק את כל הרכיבים למרות שהלוח שלי

לא חזק כמו שלך (מפרט בצד)

פורסם

כולנו נופלים על מעבדים טובים יותר וטובים פחות.

אני לא יודע מה הייתה ההגדרת מתח של המשתמש שהריץ את המעבד שלו ב 1.28 ב 4 גיגהרץ.

אם אתה בוחן את המתח שמציגה CPU-Z תראה שהוא נמוך בהרבה ממה שקבעת בביוס.

לדוגמא המעבד שלי עשה 4.5 עם מתח של 1.264 לפי CPU-Z, בביוס ההגדרה הייתה על 1.45.

במאמץ המתח היה נופל במעט ל 1.232.

basabf5.th.jpg

בכל מקרה תעבוד כמו שהמלצתי, קודם כל תמצא את הבאס הכי גבוה ואז תטפס למעלה במהירות עם המכפלה כאילו יש לך מעבד אקסטרים.

פורסם
  • מחבר

תודה

הפחד שלי הוא שהמחשב שלי עובד רוב הזמן בIDLE ואז המתח גבוה ומצד שני יש לי אופציה להעלות עוד הרבה מתח

כי במאמץ הוא על מתח נמוך השאלה היא האם זה יזיק למעבד להיות ב1.45 בIDLE?

שוב אני נורא מבסוט מIBT תודה רבה

פורסם

מה ה VID של המעבד שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים