עבור לתוכן

איזה משחקים כיום נחשבים להכי כבדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה בסדר?!?!?!? הכותרת זה תמצית השאלה שלי אני רוצה לדבר על משחקים כבדים מה הבעיה שלך?!

• תגובות 42
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תכתוב קצת יותר... כמו "איזה משחקים כיום נחשבים להכי כבדים?"

CRYSIS... :\

פורסם
  • מחבר

טוב משעמם למנהלים פה אני ירשום בשבילכם

פורסם

גם לא יודע לקרוא וגם דיסלקט? מבקשים ממך משהו אז תכבד את זה (קראת את חוקי הפורום בכלל?).

ולמה אתה רוצה להעמיס על הכרטיס שלך? קנית אותו כדי לאמץ אותו או לשחק איתו? הכרטיס שלך מסוגל להרבה תיהיה בטוח בזה, אבל משחקים קודם כל בשביל להנות (לפחות אנשים עם שכל).

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על שכל?! אתה בכלל מבין מה רשמתי?! ודיסלקט אוליייייי תגיד לחברים שלך הבנת צוציק מסכן

פורסם

KavKazoon תירגע קח את הכול בקלות כולה פורום

Crysis

COJ

Crysis WARHEAD

תתחדש על הכרטיס

פורסם

וואוייי שפאר קראי 2 יבוא היה טובבבבב בנוב' הולך לצאת מלא משחקים!!! המחשב שלי עוד ישרוד?

פורסם
  • מחבר

פאר קריי2 יוצא עוד 4 יום

פורסם

ידוע!!! יאללה שיגיע לTL

פורסם

אתה מדבר על שכל?! אתה בכלל מבין מה רשמתי?! ודיסלקט אוליייייי תגיד לחברים שלך הבנת צוציק מסכן

אתה יודע... אנשים שקונים כרטיס בשביל לאמץ אותו ולראות כמה הוא יכול לסחוב במקום לשחק כמו שצריך הם לא חכמים במיוחד.

לקרוא מה שכתבת? אתה זה שלא קורא בכלל מה שכותבים לך. ביקשו ממך 3 פעמים בצורה ברורה ומכובדת לשנות לכותרת נורמלית, אבל אתה ממשיך להתווכח ולהגיד שהכותרת שלך תקינה (עם ניסוח מאוד מתאים לערס בכתה ז', אם כבר קראת לי צוציק).

ומסכן?...וואלה אני כבר מרחם על הכרטיס שלך יותר מעליך אז מסכן אני לא אקרא לך.

פורסם
  • מחבר

תקשיב יגבר אחד תקרא את כל מה שהיה כתוב למעלה ותבין שאני משחק משחקים רק שאלתי מה הכי כבד אני יודע שזה יותר מידי לעכל לשכל שלך

בטח יש לך בראש פנטיום 3 אז שתגדל ויהיה לי אכפת ממה את חושב ותחליף מעבד בראש לדיול קור אז נדבר טוב

לא יודע מה מניעה אותך הקנאה?! או מה כאילו רואים שלא קיבלת חינוך בבית עם הדיבור המגעיל שלך

פורסם

קנאה בטוח לא, יש לו מחשב סוס...

ותפסיק לדבר ככה, אתה אומר שלו יש דיבור מגעיל אבל אני מציע לך שתקרא את ההודעה שלך.

פאר קריי2 יוצא עוד 4 יום

הוא לא יהיה כזה כבד, כבר יש באנצ' שלו... 9800GTX מריץ אותו על הכי גבוה ב 1680*1050 על 40 ומשהו FPS אם אני זוכר נכון..

פורסם

KavKazoon, זכית באזהרה שניה על העלבת משתמשים. (איזה הפתעה, גם הראשונה הייתה על העלבת משתמשים)

הייתי מציע שתקרא את חוקי הפורום, אבל יש לך הרגשה שיחסם לך החשבון בקרוב.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים