עבור לתוכן

איזה משחקים כיום נחשבים להכי כבדים

Featured Replies

פורסם

היי

ניסיתי לחפש רשימה באינטרנט על המשחקים הכי כבדים מבחינה גרפית ולא הצלחתי למצוא משו מועיל אם מישהו יודע אתר אמין אני ישמח ללינק לרשימה

(וכן אני יודע קריזיז הכי כבד)

• תגובות 42
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה אתה צריך יותר מקרייסיס ?

אולי AC, WIC...

אם אתה מחפש לאמץ תמעבד אז SUPREME COMMANDER (מקווה שרשמתי נכון), שיש הרבה יחידות הוא אחד הכבדים.

פורסם

הכי כבדים לכ.מ-

STAlKER CLEAR SKY

CTYSIS

CRYSIS WARHED

זה השלושה המובילים

אבל למה אתה מתכוון המשחק הכי כבד??? ןלמה לעזל אתה צריך אותם? מה לתלות רשימה "המפתחים שלא יודעים מזה אופטימיזצייה" או "המפתחים שפוליגונים עושים להם את זה"?

ואם כבר אז אני מציע לך להוריד את המשחק SHHEP RALLY ולראות מזה משחק כבד.... על כרטיסי ATI הוא רץ על 4-5 FPS על ההגדרות המקסימליות כשפאק מן לידו ניראה כמו דום ליד קריסיס (אני מתכוון שאין למשחק סיבה ליהיות כבד... הוא מכוער אבל פשוט מנוע דפוק וכו'...)

הכי כבדים למעבד-

SUPERME COMANDOR

WIC

CRYSIS

סתם כבדים-

ARMA (בזמנו...)

פורסם
  • מחבר

לא יש לי כרטיס 4870 אני מחפש משחק לאמץ אותו לבדוק אותו למה כל המשחקים הפשוטים גריד אסיסן סקריד רץ על 70 אפ פי אס

המסך שלי מוגבל ל אלף על אלף אז אני לא מצליח לאמץ תכרטיס מסך שלי ואני רוצה לבדוק אותו כמה חזק הוא

(קריזיז רץ על 40 FPS על הכי גבוה+2פילטרים)

פורסם

גם COJ כבד מאוד.

פורסם

הכל גם עניין של רזולוציה... באיזו אתה משתמש ?

תנסה לחפש מסך עם רזולוציה יותר גבוהה... (אולי טלוויזיה FULL HD)

פורסם

לא יספיק לך כסף "לאמץ את הכרטיס מסך עד הסוף" כל עוד יש לך FPS מעל 30 שב ותהנה מהמשחק! (אלא אם כן אתה לא אחד הפיראטים האלא שמורידים משחקים רק שיהיה...)

פורסם
  • מחבר

מזה COJ.

.

?

ואני משחק בינתיים רק STARCRAFT ברשת וקומפני אוף אירוס עם חברים לפעמים אני מחכה שיצאו סוף סוף המשחקים שאנחנו מחכים להם בחודשים הקרובים (עוד שבוע פאר קריי 2)

פורסם

מזה COJ.

משום מה בפורומים פה אוהבים קיצורים...

CALL OF JUAREZ

http://www.coj-game.com/

פורסם

מה עם SC2 באמת למה אין עדיין תאריך יציאה לדבר הזה :bash: :bash:

פורסם

LOST PLANET ו - HELLGATE:LONDON מאד כבדים על DX10.

הכי כבדים זה מן הסתם קרייסיס ואז COJ ואז WIC ו - LP.

פורסם

מה עם SC2 באמת למה אין עדיין תאריך יציאה לדבר הזה :bash: :bash:

כי בליזארד הם מגזימנים ארורים.

נראה לי D3 יצא לפניו!.

פורסם

לא יש לי כרטיס 4870 אני מחפש משחק לאמץ אותו לבדוק אותו למה כל המשחקים הפשוטים גריד אסיסן סקריד רץ על 70 אפ פי אס

המסך שלי מוגבל ל אלף על אלף אז אני לא מצליח לאמץ תכרטיס מסך שלי ואני רוצה לבדוק אותו כמה חזק הוא

קנית 4870 כדי לשחק ברזו' של אלף על אלף ?! (שאגב אין דבר כזה...)

על מה אתם מדברים ?! COJ ? הוא לא יידגדג את הכרטיס הזה ! פשוט בזבוז מוחלט כזה כרטיס לאחד כמוך.. אלא אם יש לך תוכניות גדולות לעתיד..

פורסם

שנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתכיל את תמצית השאלה שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים