פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים שלום רב,אני רוצה לקנות PSP יד שניה,המוכר אמר שהוא הגביר לו את מהירות המעבד (גירסה דקה) רציתי לדעת האם זה יכול להזיק למכשיר או שזה דבר פופולרי לPSP?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים זה בסדר גמור, אפילו מומלץ - משחקים ירוצו טוב יותרהחיסרון היחיד שהבטרייה שלך תגמר מהר יותר - לא כל כך נורא...
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר אפשר לעשות רק עם המכשיר פרוץ כזה דבר?אין מצב שהוא מתחמם יותר מידי עד קריסה?
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים המהירות המקורית של המעבד היא 333MHZ.ההגבלה ל 222MHZ נוצרה בכלל בשביל לחסוך בסוללה ובגלל העובדה שמשחקים (עד לפני שנה וקצת, בערך) לא דרשו את כל יכולת המעבד.אתה יכול להעלות, למרות שלדעתי זה לא דרוש.לא יקרה כלום, לא יקרוס או משהו כזה.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אתה יכול להעלות, למרות שלדעתי זה לא דרוש.עדיף שכןב- God of War לדוגמא, בנקודות שיש הרבה אנשים על המסךהמשחק יתחיל לקרטע קצת, אם תמהיר את המעבד זה אף פעם לא יקרה!
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר יש צ'יטים למשחקים כמו בלתי פגיע וכאלה? או שאין כאלה דברים?המסנגר שלי הוא yura1986@hotmail.co.ilהייתי רוצה לדבר איתך על כמה דברים לפני שאני רוכש אותו,אם תצרף אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.