עבור לתוכן

תהיה בנוגע למחשב ישן (פנטיום 166)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי מחשב פנטיום 166Mhz עם 32MB זכרון פנימי. אני שוקל האם להזמין אינטרנט בכבלים, שאמנם יעבוד אצלי (לפי דרישות המינימום. בעצם, זה המפרט הכי ישן שאפשר לעבוד איתו) אבל מן הסתם לא מהיר כל כך (אם כי אני לא מצפה להרבה, אני ארשם לחבילה של 256Kb).

השאלה שלי היא עד כמה זה יהיה איטי? כלומר, אני מנחש שהאייסיקיו לא יעשה יותר מדי בעיות - דרישות המינימום להפעלה שלו נמוכות עוד יותר מהמחשב שיש לי, אבל מה בנוגע לגלישה? תוך כמה זמן בערך דפים יעלו?

אגב, אני רוצה לציין שמכיוון שכרטיס USB ככל הנראה לא יעבוד אצלי, קניתי כרטיס רשת זול ואמרו לי שזה מספיק.

לילה טוב, ותודה לכל העונים!

פורסם

אני עבדתי עם ADSL בחבילה של ה-1.5 במחשב כזה במשך שנה (לפני המחשב ה"חדש", בזמן הניסוי).

והדבר היחיד לדעתי שהאט לי את כל העבודה היה הדיסק הקשיח האיטי להחריד (2GB, בעל RPM נמוך ביותר).

בכללי, לא אמורה להיות שום בעיה.

תדאג לעשות אולי פורמט קטן (Win98 אני משער...), "יאיץ" מעט את העבודה. ;)

והתהנה, ככל האפשר.

ד"א, אני גם עבדתי ב-phtoshop 5 ללא כל בעיות במחשב, לא יודע למה אנשים קוטלים מחשבים ישנים...מתרגלים עם הזמן "לאיטיות"... :P

:hi:

פורסם

בקשר למודם, יש מודמים שמתחברים לכרטיס רשת {אז לא תהיה בעיה} יש כאלו פנימיים {PCI} ויש כאלו ע"י USB.

אני מניח שבשבילך הדבר הטוב ביותר זה יהיה מודם שמתחבר ע"י כרטיס רשת, כגון אלקטל.

פורסם

אלקטל זה ל-ADSL לא? , הוא אמר "אינטרנט בכבלים". ::)

ואכן עשית מעשה חכם בבבקשה להתחברות בעזרת כרטיס רשת, לא צריך איזה התקן USB שואב משאבים, במיוחד לא במחשב כזה.

;)

פורסם

אלקטל זה ל-ADSL לא? , הוא אמר "אינטרנט בכבלים". ::)

זה מתאים גם לכבלים..

פורסם

sorry.... :-X

אין לי פשוט שום ידע בכבלים ומה אצלם. :P ::)

תודה על ההערה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שפרט לאיטיות המרגיזה המאפיינת תמיד את המחשב, אני לא ארגיש שאני אוכל לגמור את 'החטא ועונשו' בזמן שהאקספלורר טוען את הדף הראשי של 'וואלה'?

נהדר.

ואגב, אני יכול לבקש ממנו איזה מודם שאני רוצה? טוב לדעת.

פורסם

הבעיה היא במחשב שלך - הוא יהיה איטי ולא חבילת התקשורת שתתחבר אליה.

פורסם

אם אתה יכול לשים במחשב דיסק קשיח מהיר (7200), זה אמור לשפר את העברת הנתונים וקבלת העמודים ויציג אותן יותר מהר.

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים