עבור לתוכן

מחפש לוח אם מתאים עד 1500 שקל.

Featured Replies

פורסם

זאת המערכת שלי :

מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN

לוח אם- ASUS P5W DH DELUX

כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5

זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE

צורב- ASUS DRW-1814BL

מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V

ספק-SWEEKS 650W

אני חושש שהלוח אם כבר על הקצע יש לי כול הזמן בעיות :nixweiss:

יש למישהו המלצה ללוח אם (רצוי של ASUS) שיוכל לעבוד עם שאר החלקים שכבר רכשתי לא מזמן ?

אני מעוניין בלוח טוב שיוכל לשרת אותי נאמנה בשנה שנתיים הקרובות.

תודה מראש

טל.

פורסם

1. לפני שאתה רוכש לוח אם..תתאר מה הבעיות שיש לך בדיוק..

2. למה רכשת מערכת כזו איכותית..והספק שלך :-X (ובבקשה אל תגיד לי הוא היה זול ביחס לW)..

פורסם

יש לי בשבילך לוח אם מעולה של חברת ASUS אתה יכול להשים בו עד 16GB זיכרון 800MGHZ עד 1066MGHZ והתמיכת FSB של המעבד היא 1066MGHZ עד 1600MGHZ אני ממליץ לך בחום עליו הוא ישרת אותך לפחות בלי הגזמה 5-6 שנים במידה ועל הדרך לא ישנו את החיבור של הכרטיס מסך .

אני אישית רכשתי אותו ואני מפסוט עליו עד השמים עוד דבר הוא גם יודע להריץ את הדיסקים קשיחים פי 2 כימעט מדיסקים קשיחים על לוח אחר .

אז אני אישית ממליץ לך ללכת על הלוח הזה הוא עולה גג 1500 ש"ח.

שתהיה לך קניה טובה ותתחדש . :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 01:47:16

שככתי להוסיף את הדגם של הלוח maximus 2 formula תקרא עליו גם באתר הייצרן של הלוח

בהצלחה. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה זה בדיוק הלוח שחשבתי עליו :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 17.10.2008 בשעה 10:08:43

1. לפני שאתה רוכש לוח אם..תתאר מה הבעיות שיש לך בדיוק..

2. למה רכשת מערכת כזו איכותית..והספק שלך :-X (ובבקשה אל תגיד לי הוא היה זול ביחס לW)..

הבעיה היא שכול פעם שאני מוסיף חומרה חדשה המחשב מסרב לעלות כלומר הוא לא מוכן לקבל את הזיכרונות הWINDOWS כול הזמן ניתקעת בהתחלה המחשב מוכן לעבוד עד 6 ג'יגה זיכרון ברגע שיש לו 8 הוא לא מוכן לעלות הקטע שהכול עבד מעולה עד שהרכבתי אתמול את ה V1 של המעבד ועוד 2 מאווריים למארז פתאום הכול השתבש אפילו שמתי 8 ג'יגה זיכרון אחר והוא עולה ממש מוזר כי הזיכרונות שיש לי הם של OCZ CL4 והם תקינים בדקתי אותם בניפרד מה שנישאר לי לחשוד זה שהלוח אם ממש עם הגבול לכן הוא משתגע :nixweiss:

לגבי הספק אני מחכה לאנרמקס שלי 620 PRO82+

פורסם

וואוו איזה בזבוז כסף :-X .

אתה יכול לקחת לוח בחצי מהמחיר שצויין פה ותהיה מבסוט עד הגג ... איזה סיבה יש לך לקנות לוח ב 1500 שקל ?? מה השימוש ? תוריד מהלוח ותוסיף לזכרונות.

מניסיון אני אומר אחרי שקניתי לוח של Gigabyte ב 1200 שקל ... יכולתי לקנות בחצי מזה ולהגיע לאותם ביצועים והספק אישי .

פורסם
  • מחבר

וואוו איזה בזבוז כסף :-X .

אתה יכול לקחת לוח בחצי מהמחיר שצויין פה ותהיה מבסוט עד הגג ... איזה סיבה יש לך לקנות לוח ב 1500 שקל ?? מה השימוש ? תוריד מהלוח ותוסיף לזכרונות.

מניסיון אני אומר אחרי שקניתי לוח של Gigabyte ב 1200 שקל ... יכולתי לקנות בחצי מזה ולהגיע לאותם ביצועים והספק אישי .

אוקיי מצויין יש לך לוח להמליץ עם עדיפות לASUS ?

פורסם

Asus P5Q Pro

Memory support DDR-2 667 / 800 / 1066 MHz

Memory slots 4 (Maximum 16GB RAM)

Expansion slots 2x PCI Express 16x, 3x PCI Express 1x, 2x PCI

Serial ATA 8x internal S-ATA; 300Mbps with NCQ

Parallel ATA 1x IDE channel (two devices)

USB 2.0 12 (six on backplate)

Networking 1x Atheros Gigabit LAN

Audio Realtek ALC1200 8-channel HD audio

אחלה אוברקלוקר.

טווח מחירים בין 600 ל 900 ש"ח (זאפ)

פורסם

לדעתי שיקח P5Q. ההבדלים בינו לבין PRO קטנים, ובOC כנראה שלא יהיה הבדל. גם אם יהיה, הוא יהיה ממש קטן.

הוא יותר זול, זה יתרון...

פורסם
  • מחבר

אוקיי מה עם ה P5Q DELUXE מה ההבדלים בין השלושה ?

פורסם

הבדלים הם קטנים... אני ממש ל חשוב שכדאי לבזבז עליהם.

תפרט קצת יותר על הדרישות שלך, ומה שאולי מתוכנן בעתיד...

פורסם
  • מחבר

הבדלים הם קטנים... אני ממש ל חשוב שכדאי לבזבז עליהם.

תפרט קצת יותר על הדרישות שלך, ומה שאולי מתוכנן בעתיד...

את המפרט שלי אתה יכול לראות בתחילת האשכול אני פשוט רוצה שהכול יעבוד כמו שצריך בצורה הטובה ביותר :xyxthumbs:

גם ככה עוד שנה וחצי הכול משתנה עם צאת החלונות 7 עם המעבדים של INTEL אז בשנה וחצי שנתיים הקרובות אין לי שום תוכנית לשנות דבר במפרט הנ"ל.

פורסם

קודם כל, אמרת שאתה רוצה להחליף לוח בגלל בעיות.

תשאל על הבעיות האלו בפורום המתאים, אולי אתה בכלל לא צריך להחליף לוח...

אם בכל זאת יגידו לך שצריך להחליף, ואתה לא מתכנן OC, לוח P43-DS3L של ג'יגהבייט יהיה מצוין.

פורסם

לא נראה לי שהבעיה היא בלוח...

קודם כל - תתקין 4GB זיכרון על הלוח, גם ככה מערכת ההפעלה לא משתמשת ביותר מזה.

דבר שני, תדאג שהזכרונות הם אותם זכרונות ואל תערבב זכרונות של חברות שונות או כאלו שעובדים בתדרים שונים...זה מה שגרם לבעיות אצלי...

דבר שלישי - תעדכן אם זה עזר! GOODLUCK :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהבעיה היא בלוח...

קודם כל - תתקין 4GB זיכרון על הלוח, גם ככה מערכת ההפעלה לא משתמשת ביותר מזה.

דבר שני, תדאג שהזכרונות הם אותם זכרונות ואל תערבב זכרונות של חברות שונות או כאלו שעובדים בתדרים שונים...זה מה שגרם לבעיות אצלי...

דבר שלישי - תעדכן אם זה עזר! GOODLUCK :xyxthumbs:

הבעיה היא בלוח הוא לא מזהה את הזיכרונות לבד צריך להגדיר לו ידנית.

הזיכרונות שיש לי הוא מאותו סוג ואותה חברה בדיוק קניתי שתי קיטים של 4GB של OCZ .

ניסתי להרכיב אותם בהדרגה אבל ברגע שאני עובר את ה6 מתחילות הבעיות וצריך להגדיר ידנית אחרת המחשב לא עולה :nixweiss:

הלוח הזה מעולה אבל הוא קצת מגביל אותי בגלל ה1066MHZ כשהמעבד שלי עובד על 1333MHZ וגם הוא מקבל את הזיכרונות רק כCL5 אז למה שילמתי כול כך הרבה ?????

ניראה לי ה ASUS P5Q DELUXE או הPRO יעשו את העבודה טוב ובזול לפחות לשנתיים הקרובות :-\

מה אתה אומר ?

פורסם

ה-P5Q PRO יהיה מעולה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים