פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים תאחלו לי מזל"טהיום ההורים שלי (בהמלצתי - פעם ראשונה שהם קנו נירות ערך) קנו מניות של AMD ב 10,000ש"ח ב 14.5$ למניה.אני מניח שאני ימכור כשהם יהיו באיזור ה 20$ ויעשה 5 דולר על כל מניה שקניתי...נקווה שהדולר יעלה!עם המדיניות הכלכלית של הממשלה כיום כדאי לשים כמה שיותר כסף בחו"ל !
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אני מניח שערך המניות יעלה כשיצא הThoroughbred אבל זאת רק השערה כי הדבר היחיד שאני מבין בכלכלה זה שנפילת בורסה זה רע
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים עם המדיניות הכלכלית של הממשלה כיום כדאי לשים כמה שיותר כסף בחו"ל ! נכון אבל לא רק... ההורים שלי קנו מניות של טבע בערך לפני 10 שנים והם נשארו איתם עד היום...כידוע הערך של המניה מאז גדל בכמה עשרות, או אפילו בכמה מאות של אחוזים
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים מחבר זה הייתה ממש השקעה טובה בטבע. ! על אותו דבר אני בונה על AMD כלומר לא מאות אחוזים אבל עליה טובה... כלומר מדובר בחברה שהערך האמיתי שלה הרבה מעל 14 דולר... רק יקח זמן עד שהיא תנצל את הפוטנציאל שלה. ------ תודה לכל המאחלים בהצלחה
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים אתם יודעים מה שווה לקנות אני מציע פה משהו שלמדתי בשיעור כלכלה קנו מניות של תנובה או של חברת טבע שמייצרת תרופותזה רווח בטוח חברת טבע זה החברה הכי מצליחה בארץ
פורסם 2002 בפברואר 1123 שנים תקנה גם כמה שלנו... גם לנו יקח זמן עד שנמצה את מלוא הפוטנציאל שלנו. ברור רווח בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.