פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש תיכנון למפגש הבא?למישהוא יש רעיונות מה נעשה בו?אתם יודעים החופש הגדול התחיל אפשר להפגש חופשי בחודשיים הקרובים.יאיר.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים סוף חופש - מתאים. 8) החופש יש לי כמה דברים לעשות: 3 חופשות. 1 עבודה (שבועיים -בזק ;D ). 1 הכנה לפסיכומטרי. כך שסוף חופש נראה מתאים מאד.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אני עוד לא באתי לאף מפגש שלכם, אבל בפעם הבאה אני מתכוון לבוא....יש תיכנון למפגש הבא?למישהוא יש רעיונות מה נעשה בו?אתם יודעים החופש הגדול התחיל אפשר להפגש חופשי בחודשיים הקרובים.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אולי נהפוך ת'נרגילה למסורת...? :smoke:אם אני אבוא, אני אביא איתי גם אחת אולי...יצוקה גדולה חמודה וסוחבת!
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אולי נהפוך ת'נרגילה למסורת...? :smoke: בעד! אננס שולט! אני חושב שאני יבוא בפעם הראשונה למפגש, ניראה מה קורה שם.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים אני בעד מפגש בהתחלה ובסוף, שיהיה איכות בכל קצה של חופש.נרגילה זה חובה, אני אביא גם את שלי.
פורסם 2003 ביוני 1822 שנים יש תיכנון למפגש הבא?בנתיים לא.למישהוא יש רעיונות מה נעשה בו?מה שעושים בכול מפגש, פינקי.ננסה להשתלט על העולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.