פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים עשיתי OC על מחשב ישן מאוד, ועכשיו יש שם תקלה שככל הנראה נגרמת בגלל שההרדיסק הלך.האם OC לא מבוקר כראוי יכול לגרום לזה, או שזה רק מזקנה?(לא סיימתי למצות את ה OC, התכוונתי להגדיל את המכפלה בעוד קצת)
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אובר קלוק לא יכול להרוס הרדדיסק (לפחות לא פיזית ) אבל הוא יכול ליגרום לו להימחק (לפחות זה מה שקרה אצלי ).
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר אז ה OC הוא לא הגורם, המחשב לא מצליח לעלות, הוא נתקע בשלב מסויים, וכאשר ניתקתי את ההארדיסק הוא עבר אותו ונתקע שלב אחריו, ככה שההארדיסק הוא הגורם. תודה!
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים תנסה לפרמט אם אתה לא מגיעה לשלב של boot תנסה כמה אפשרויות ב ביוס (לפעמים שמפעילם הגדרות יצרן בביוס הוא מדליק מערך raid לדוגמה ואז אתה לא קולט את ההרד דיסק )אם לא נהרס לל ההרד דיסק
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים לפחות תרשום את החלקים העיקריים של הבעיה למתן עזרה טובה ויעילה יותר, כמו דגם הלוח אם ודגם הארד-דיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.