פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים לאחרונה קניתי מחשב נייד של MSIבBIOS לא מצאתי אפשרות לשנות שום דבר שקשור במהירויות שעוןיש בעצם אפשרות לעשות OC למחשבים ניידים?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים כן בחלק מהמחשבים אפשר אבל זה פשוט לא מומלץ כי אין קירור מספיק טוב לאף מחשב נייד .אבל של תבין לא נכון מעבדים ניידים מעולים ל o.c אבל לא אם הקירורים הרגילים (יש לא מעט אנשים שלקחו מעבד נייד ושמו אותו על לוח רגיל וזה עשזה תוצאות מרשימות ביותר ).
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים מחבר איך אני יכול לדעת אם הסוקט זהה?וגם, אם אין לי את האופציה לעשות OC בBIOS, יש איזה מקש או צירוף מקשים שיאפשר?
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים לא, אם אין את זה בביוס אז אי אפשר בכלל.בהרבה מחשבים ניידים אין אפשרות כזאת...
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים אני לא בטוח איזה ביוס יש לך אבל ברוב מה שאני מכיר (במחשב נייד שלי ושל חבר ) זה ctrl f1 או משהוא בסיגנון .
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים CTRL+F1 תקף בלוחות האם של GB אלו המיועדים למערכות שלוחניות.. בכל מקרה כל חברה מגדירה כפתור אחר לביוס..אחד הF או מה שזה לא יהיה.. מה גם שמעטים המחשבים הניידים שמאפשרים שינוי של באס וכו..
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים CTRL+F1 תקף בלוחות האם של GB אלו המיועדים למערכות שלוחניות.. ביגלל זה רשמתי ש ctrl f1 או משהוא בסיגנון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.