עבור לתוכן

תביעה נגד אלוהים בוטלה כי אין לו כתובת

Featured Replies

פורסם

259032300v2_240x240_Front.jpg

זאת יותר יפה :)

• תגובות 66
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה יותר מצחיק:

whichgod2.jpg

פורסם

אם אלוהים היה קיים היה אפשר לתבוע,

חבל באמת :/

רעיון מטומטם.

ארור מי שיקח את ההומר הפרובוקטיבי והילדותי שלך ברצינות.

פורסם

רואים שהוא לא ראה את הסרט הוא עשה טעות במקום לתבוע את אלהוים ישירות צריך להפנות את התביעה לנציגות עלי אדמות שכן האל בשמיים אבל בתי הכנסת כנסיות ומסגדים כולן על הקרקע ולכל אחד מאנשיהם יש מספר זהות......

פורסם

totah מה אתה הסניגור של האלוהים שלך ?

פורסם

totah מה אתה הסניגור של האלוהים שלך ?

האלוהים שלי הוא האלוהים ש(אם אתה אשכנזי) המון קרובי משפחה שהיו יכולים להיות לך נמחקו על זכרון שמו בשואה, וכך כל הדורות שלפניהם, ואלו שלפני הדור ההוא, ואלו שלפניו, וזה ממשיך, זה האלוהים של מאות אלפים שנטבחו, ונשרפו חיים, מתו במלחמות ונרצחו בדרכים זוועתיים ביותר בשביל שתשב פה על התחת ותצחק או שתרד לתחתית הבור בכל הקשור לערכים והתנהגות בוגרת.

אתה וחברך Mesatla שמזמן שכח מהוא כבוד הדדי או ענוות, אבל עזוב אותו, אתה כמוהו, מושפע מהסביבה, או מאתרים מסיונרים זולים.

אני הסנגור של האמונה שלי ושל העקרונות שלי אם אתה שואל, האמונה שלי היא באלוהים,אללה, תקרא לו איך שתרצה.

אני בנאדם כמו כל אחד אחר, אני משמר את המסורת שעליה אבותיך נפלו.

פורסם

^^

לפי איך שאתה מציג את הדברים אלוהים שלך הוא שגרם לכל הסבל של מלחמת העולם השניה.

אלוהים ידוע כבר אלפי שני כגורם מס' אחד לסבל האנושות,רצח המוני, חוסר כבוד להחלטת האדם ועוד

ועדיין אנשים מנסים להתייחס אליו כדבר טוב

בקיצור אלוהים הוא לא ממש טוב ליהודים אחרי כל הדברים שהוא גרם לנו

דרך אגב הייתכן כי כשמישהו מת בנסיבות טרגיות זה משום שהוא לא קיבל חתימה טובה ביום כיפור ?!

פורסם

האלוהים שלי הוא האלוהים ש(אם אתה אשכנזי) המון קרובי משפחה שהיו יכולים להיות לך נמחקו על זכרון שמו בשואה, וכך כל הדורות שלפניהם, ואלו שלפני הדור ההוא, ואלו שלפניו, וזה ממשיך, זה האלוהים של מאות אלפים שנטבחו, ונשרפו חיים, מתו במלחמות ונרצחו בדרכים זוועתיים ביותר בשביל שתשב פה על התחת ותצחק או שתרד לתחתית הבור בכל הקשור לערכים והתנהגות בוגרת.

אתה וחברך Mesatla שמזמן שכח מהוא כבוד הדדי או ענוות, אבל עזוב אותו, אתה כמוהו, מושפע מהסביבה, או מאתרים מסיונרים זולים.

אני הסנגור של האמונה שלי ושל העקרונות שלי אם אתה שואל, האמונה שלי היא באלוהים,אללה, תקרא לו איך שתרצה.

אני בנאדם כמו כל אחד אחר, אני משמר את המסורת שעליה אבותיך נפלו.

חבל רק שהאנטישמיות המודרנית מציגה את היהודי כסוג אדם אחר

כלומר, מבדילה אותו מבחינה גנטית ולא מבחינת האמונה שלו(מסיבה זו גם יהודים שניסו להתנזר נרצחו ע"י הגרמנים)

אני היחיד שרואה היגיון בהחלטת השופט/ת?

היא פשוט ניסתה להתחמק מביקורת ציבורית

אם היא הייתה אומרת שאי אפשר לתבוע את אלוהים למרות שהוא קיים היו קוראים לזה כפייה דתית

אם היא הייתה אומרת שאי אפשר לתבוע את אלוהים כי הוא אינו קיים היא הייתה צריכה לסבול את הביקורת מכל הנוצרים בעולם

הפתרון הכי פשוט זה להוריד את התביעה על סעיף טכני שולי

פורסם

לא שחכתי מהו כבוד הדדי ולידיעתך אני חי בבית מסורתי-דתי וסובל מאוד. לא הושפעתי סביבתית אני לא מאמין בכלום מגיל מאוד קטן.

הא ו..

אלוהים ידוע כבר אלפי שנים כגורם מס' אחד לסבל האנושות,רצח המוני, חוסר כבוד להחלטת האדם ועוד..

ואני מסכים עם כל מילה. וכך או כך איך שלא תסתכל על זה זאת עובדה.

בכל מקרה אני מציע שתעברו לדיון אמונה ודת.

אתם יודעים מה? אני אעשה את זה בשבילכם.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337128.1770

פורסם

תפסיקו להיות בורים וכל פעם לערב את אלוהים הרי האבולוציה גמרה לכך שהחזק שורד ,ולכן היטלר השתמש בכך שהיהודים זה עם חלש .. ולכן צריך לאשמידו,יותר נכון הוא השתמש בדרך האבולוציה לממש את השגעונות שלו.

פורסם

^^^

זאת לא בורות לערב את אלוהים כי בכל זאת למרות שזה נכון צעד אבולציוני,אבל יש גם כאלה שלא ממש מאמינים באבולוציה אלא מעדיפים לחשוב על זה כמשהו מהפן הדתי כלומר אלוהים, לכן לפעמים לא ניתן שלא לערב את אלוהים.

פורסם

צריך לדעת איך עולמנו מתקיים ומה זה רע ומה זה טוב,זה דיון עמוק,הקטע שאתה מדבר זה לא משנה אם יש כאלה שלא מאמינים באבולוציה ,היטלר הלך במהלך של אבולוציה,הכניס לכולם שהיהודי הוא גזע לא מופתח ולכן אין בעיה לאשמיד אותו בלי שום מצפון,כי החזק שורד.

פורסם

צריך לדעת איך עולמנו מתקיים ומה זה רע ומה זה טוב,זה דיון עמוק,הקטע שאתה מדבר זה לא משנה אם יש כאלה שלא מאמינים באבולוציה ,היטלר הלך במהלך של אבולוציה,הכניס לכולם שהיהודי הוא גזע לא מופתח ולכן אין בעיה לאשמיד אותו בלי שום מצפון,כי החזק שורד.

לא לאשמיד אלא להשמיד

פורסם

זה קצת יותר מסובך מטוב ורע כי תמיד אפשר להפוך שלילי לחיובי וחיובי לשלילי.

במקרה של היטלר לא מדובר רק באבולוציה, אחנו חזקים הם חלשים צריך להשמיד אותם, יש עוד גורמים .

הכניס לכולם שהיהודי הוא גזע לא מופתח גזע שמתפתח יותר מידי במהירות ומהווה סכנה לשאר האנושות
פורסם
הכניס לכולם שהיהודי הוא גזע לא מופתח גזע שמתפתח יותר מידי במהירות ומהווה סכנה לשאר האנושות

אתה באמת חושב ככה?

שחצנות כזאת היא הסיבה שכולם כל כך שונאים את היהודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים