עבור לתוכן

תביעה נגד אלוהים בוטלה כי אין לו כתובת

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני לא בא לעשות דמגוגיה זולה.שנית לזה שמעליי - מאד בוגר לכתוב באותיות גדולות לבצע הרחקה מהפורום...

אני אכתוב באותיות גדולות מה שצריך להכתב בהן.

ולא אני לא ילד אני אדם מבוגר שיודע היטב שדת ואלוהים הם דברים פסיכולוגים

אתה יודע זאת בשבילך עצמך (כמה משעשע), אתה עם הקבענות הארורה הזאת, מגיע לכאן, עושה פרובוקציות יותר מטפשיות ועוד מנסה עם הפנאטיות שלך לצאת קל-דעת בכל הסיפור ולהגיד: אני יודע!, כאילו אתה באמת יודע משהו, עוד גרגיר אבק ביקום הגדול.. אנשים כמוך הם צרה צרורה לחברה, הם מערערים את ההרמוניה שבין אוכלוסיות שונות עם הפרובוקציות שלהם, ובטח שעם החשיבה המרובעת של "אין אלוהים נה נה נה".

ואינני רואה בכך דבר רע לציין זאת בפרהסיה.איפה עברתי בכך על חוקי הפורום

נגיד ואחד מהוריך נפטר מן העולם, ואני אבוא להלוויה ואצעק שהנפטר היה בן-זונה, נאצי, עלוב-נפש, שאנס את אחותי שהיתה קטנה..איך תרגיש?.

עוד אחד עם האידיאלוגיה הטפשית של "רק החזק שורד" אינדיבידואל כמוך כאמור הוא סכנה לחברה, חבל באמת שאין חוק נגד אנשים כמוך, להם כבוד הדדי ואלוהים הם אותו הדבר.

אם הייתי מתחיל להרצות פה יותר לעומק אז בכלל הייתי פותח דיון נפרד והייתי כותב פה דפים שלמים.

בכוונה כתבתי תמצות של תפיסת עולמי ולא התחלתי להרצות פה על הא ועל דא.

-בוא תרצה לנו כמה ומתי שאתה רוצה אבל אם לא תעשה זאת בדרך של כבוד הדדי, ותחדל מלפעול בקבענות צרת-אופקים או בהתגרות פסיכולוגית שטנית אני אשמח לקחת חלק בדיונים עימך, ולא אבוא בגישה של לחנך עוד אינדיבידואל ברברי שלא עשו זאת הוריו.

וכן אני רוצה הוכחה שאלוהים קיים ואלוהים נמצא ביננו ולא רק במוחם של מאמינים על שלושת הדתות שכן אם אין תשובה לנושא זה אז אני צודק בדעתי.

וכל אדם מאמין יכול לומר את אשר על ליבו.

-בוא לדיון דת ואמונה, נדבר קצת על גופים\אנרגיות שלא ניתן לראות בעין בלתי מזויינת.

זה לא המקום ואתה יודע את זה.

כבר היו לי דיונים בעבר על דעותי ידידי ואני יודע היטב לכבד את השונה.אם אתה ממש רוצה לדון בנושא אני בהחלט מחכה בדיון המרוכז.

• תגובות 66
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפעדל.

פורסם

אני ינסה להיות סנגור:

אלוקים לא אזרח נברסקה, ולא נמצא שם במובן הגשמי / פיזי של העניין ולכן לא כפוף לחוק המקומי

פורסם

ואני חשבתי לתומי שאלוהים נמצא בכל מקום ושום חפץ גשמי לא יכילו :nixweiss:

הטיעון נדחה.

פורסם

מי שמעוניין להדיין פה על נושא הת'רד מוזמן, מי שלא ורוצה להדיין על דת ואמונה, מוזמן לעבוד לת'רד המתאים.

אחרת הדיון ינעל ומי שישתתף בהמשך הדיון יוזהר.

וזאת אזהרה אחרונה.

פורסם

רק באמריצ'קה...

פורסם

למה אין כתובת, יש כתובת !!!

הכותל מערבי, ירושלים,Israel

והתובע הזה לא מקורי עשיתי את זה כבר,שמתי כבר פתק בכותל שבו אני מבקש מאלוהים שימות

אבל שום דבר עדיין לא קרה...

יא מניאק .. אז בגללך שבוע שעבר שמתי פתק והרגשתי שאין אף אחד שיענה לי :(

פורסם

יש אשכרה מישהו שהקצה מקום איחסון לשטויות האלה? :kopfpatsch:

פורסם

אם אלוהים היה קיים היה אפשר לתבוע,

חבל באמת :/

רעיון מטומטם.

פורסם

יא מניאק .. אז בגללך שבוע שעבר שמתי פתק והרגשתי שאין אף אחד שיענה לי :(

הייתי בהפסקה, אתה יודע כמה עבודה יש לי בתקופת החגים?

:smile1:

פורסם

^^ אני מאשר את זה... גם אני לוקח חופש מידי פעם ונותן למזכירה שלי לטפל בעניינים...

פורסם
1965.jpg
פורסם

אם כבר אז...

cimg2689sx1.jpg

לקחתי מהחולצה שלי ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים