עבור לתוכן

תביעה נגד אלוהים בוטלה כי אין לו כתובת

Featured Replies

פורסם

" בית משפט בנברסקה ביטל תביעה שהוגשה נגד אלוהים, בטענה כי לא ניתן לזמן את הנתבע לדיון. זאת, מכיוון שכתובת המגורים שלו אינה נמצאת ברישומים. התובע, הסנאטור ארני צ'יימברס, הגיש את התביעה בשנה שעברה, וביקש כי הנתבע יוצא להורג על-ידי זריקת רעל. לטענתו, אלוהים אשם בפעילות טרור. זאת, משום שהוא מפיץ אימת מוות והרס בקרב מיליונים מתושבי כדור הארץ."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3609606,00.html

• תגובות 66
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

במילה אחת:

ה ז ו י :screwy:

פורסם

ובמשפט: רמה חדשה של טמטום :smile1:

פורסם

הוא חושב שהוא מצחיק... אדיוט, מגיע לו כאפת שטות :bash:

פורסם

חייבים להוסיף את הסמיילי של כאפת השטות...

מנהלים :hi:

פורסם

יש סרט כזה :P

'האיש שתבע את אלוהים'

פורסם
  • מחבר

אפילו בסרטים לא דורשים מבית המשפט להוציא אותו להורג בזריקת רעל : :s07::screwy: :s05:

אגב, מעניין אם המשפט היה מתקיים, מי היה העורך דין שלו?

מלאך המוות? ::)

פורסם

למה אין כתובת, יש כתובת !!!

הכותל מערבי, ירושלים,Israel

והתובע הזה לא מקורי עשיתי את זה כבר,שמתי כבר פתק בכותל שבו אני מבקש מאלוהים שימות

אבל שום דבר עדיין לא קרה...

פורסם

ב 2אותיות

חע

פורסם

קודם כל איך הוא סנאטור :silly: דבר שני wtf :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

דבר שני אני יודע את שמו של אלוהים.

..................ברוך.

פורסם
:kopfpatsch::screwy: הזוי
פורסם

מהכותרת הייתי משוכנע שזה שם של סרט חדש

זה יותר מהזוי

הבנאדם היה צריך לזומן לפסיכיאטר, רק שהפסיכאטר פחד כי מעולם לא התלמד על רמת טמטום כל כך גבוה

פורסם

נו אנשים.אין אלוהים ולא היה ולא יהיה.

הכל עניין של אמונה בין אדם לבין עצמו לבין אותו גורם עליון מגוחך.אני אישית לא מאמין באלוהים אבל מכבד את אותם מסכנים שכן חושבים שיש משהו למעלה.

(לדעתי יש את השמש והכוכבים והירח בלילה..) ולא אין לאלוהים מייל ולא כתובת כי הוא קיים רק אצל המאמינים שלו ותו לא.והוא קיים ב 3 צורות.

אלוהים - יהדות

אללה - איסלם

ישו - נצרות

הכל מסתכם בסופו של דבר באמונה באל אחד.הנצרות מבוססת על הברית החדשה

האיסלם הוא דת אחות של היהדות כי ישמאל הוא אחי יצחק אחד מאבותינו כי אביו אברהם היה דיי חרמן ושרה אימנו לא סיפקה צרכיו.

בסופו של דבר אלוהים קיים בהרבה דמויות אך ורק בראשי מאמיניו והוא אינו דמות גשמית או מוחשית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים