פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים שלום לכולם,אני מתכוון לקנות את המעבד e8400.עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל משמעותי בין שני הלוחות האלה למטרות OC?והאם שווה באמת להוסיף ת'100 ש"ח האלה.והזמין את ה"pro".תודה לעוזרים.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים ראיתי לגבי הP5Q שיש לו בעיה של התחממות עם הכרטיסים של ATI 4850-70 שלא משנים את מהירות המאוורר, לא יודע מה לגבי לוחות אחרים...ערן.
פורסם 2008 באוקטובר 1617 שנים ראיתי לגבי הP5Q שיש לו בעיה של התחממות עם הכרטיסים של ATI 4850-70 שלא משנים את מהירות המאוורר, לא יודע מה לגבי לוחות אחרים...ערן.אתה יכול בבקשה לפרט ולהסביר ?יש לי במקרה P5Q עם HD4850 ואין לי מושג על מה אתה מדבר.מי מתחמם ? הלוח ? הכרטיס ? כי אצלי שניהם בסדר גמור.
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים היו בפורום מספר תלונות על העובדה שבשימוש עם כרטיסי מסך מדגם HD4850/4870..הלוח אם מתחמם יתר על המידה..בעקבות פליטה מוגברת של חום מהכרטיס מסך..א יאפשר להכליל בכך את הלוח אם..שכן הכרטיס מסך/סירקולציה של המארז..היא הגורם לבעיה..ולא הלוח אם (שהוא הגורם המושפע מכך)..בכל אופן..אין מה לדאוג..
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים היו בפורום מספר תלונות על העובדה שבשימוש עם כרטיסי מסך מדגם HD4850/4870..הלוח אם מתחמם יתר על המידה..בעקבות פליטה מוגברת של חום מהכרטיס מסך..א יאפשר להכליל בכך את הלוח אם..שכן הכרטיס מסך/סירקולציה של המארז..היא הגורם לבעיה..ולא הלוח אם (שהוא הגורם המושפע מכך)..בכל אופן..אין מה לדאוג..בדיוק.ערן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.