פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים אגב בפוקוס לא כזאת נוחה בנסיעה ארוכה, בדגם הליסינג אין בכלל תמיכה לגב התחתון (גם בגרסאת הליסינג של המאזדה אין)ככה שיש כאב לאחר זמן מסוים..לעומת המאזדה ששם המצב מעט טוב יותר לטעמי
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים יצא לי לנסוע לא מזמן על כמה רכבים I30 3 FOCUS TIIDA מבחינת מהירות ה TIIDA הייתה מהיר וה I30 אפילו יותר מהירה מבחינת איבזור ה I30 הכי מאבוזרת מבחינת נוחות נהיגה פה הפוקוס וה I30 לוקחות מבחנית התנהגות כביש קשה לי להחליט בין הTIIDA ה I30 ו ה 3 בסוף היתה לי התלבטות בין ה הונדה סיויק ל TUCSON אבל הלכתי על CIVIC למזלי אין לי בעיה לקחת רכבים בקבוצות 4 ו 3 לפותח התר'ד הייתי שוקל רכבים אחרים גם במיוחד את ה I30 שלדעתי הוא רכב שפשוט כיף לנהוג עליו ואפילו את ה TIIDA אם אתה רוצה רכיב יותר מהיר בנוגע לשאלה המקורית זה תלוי מה אתה רוצה התנהגות כביש (מזדה 3 ) או נוחות בנסיעה פוקוס בהצלחה
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים מחבר אני לא יכול לשקול רכבים אחרים כי זה ההיצע אצלנו... אין יותר מדי בחירה וכן אני כנראה לוקח את הפוקוס, ההתנהגות שלה הרבה יותר מאוזנת, היא הרבה יותר נוחה ובכל מקרה זה רכב בקבוצה 2... להתחרות איתו אני לא אתחרה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.