עבור לתוכן

הרצת משחקים ברמה גבוה עם 8800GTS(92) במסך 26" של SUMSUNG בהגדרות מקסימליות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם הגולשים אני רוצה לדעת אם אני יכול להריץ משחקים בהגדרות מקסימליות במסך 26" של SUMSUNG 1920X1200 עם כרטיס 8800GTS 512MB

המפרט שלי:

לוח אם :Maximus 2 formula

מעבד:Q6600

זיכרון : G.skill ddr2 800mghz 2GB

ספק כח :Zalman 1000W

קירור מים : Thermaltake Big Water 760i

כרטיס מסך : BFG Gforce 8800GTS (G92) oc

פורסם

תלוי - איזה - משחק

ותרשה לי להוסיף משהו.. אהמ אהמ...

למה ספק של 1KW?!?!

פורסם
  • מחבר

אני משחק במשחקים הכי חדשים שיש בהגדרות הכי גבוהות שיש הבעיה היא שלא מזמן החלפתי מסך ל26" אז מה שאני רוצה לדעת עם כרגע כדי ללכת על כרטיס יותר חזק למרות שאני שונא את ATI ותמיד הולך על NVIDIA חשבתי אולי ללכת על HD4870 1GB GDDR5 אך בגלל שהכרטיס אצלי בערך שנה אז אני רוצה לדעת אם כדי.

אגב בקשר לספק כוח 1000W בגלל כל הדרישות שיש לחומרה.

פורסם

עם מערכת כמו שלך , הייתי מוסיף 3 gts 280 , וואו זה פשוט וואו , בלי להעליב אני לא מבין למה לקנות ספק שעולה יותר מהכרטיס מסך ? , אלה אם כן אתה מתכוון לעשות sli עתידי אני אשתוק (-:

ועכשיו לשאלתך , ברזולוציה שכזאת במשחקים החדשים תסבול בפריימים נמוכים , אם אתה מוכן לקבל 20-40 בממוצע לך על זה ( כבר ראיתי פה חברה שממש לא אכפת להם העיקר שהמשחק פועל להם והוא שחיק , אני מאמין שיהיו משחקים שתקבל יותר בסה"כ יש משחקים שמותאמים לנוידיה ויש כאלה ל ati , כמובן שללא פילטרים.

בקיצור אני מאמין שאם היה לך כסף לשלם לספק ולקירור שכזה , לא יכאב לך להוסיף קצת כסף לכרטיס קצת יותר ברמה כמו 4870 או 260 , ואפילו לעשות איזה קרוס של 4850 , אם לא מקסימום שים 4870 או 260 ולאחר מכן תוסיף לו עוד חבר עם ספק שכזה הוא בטוח ירגיש בודד (=:

פורסם
  • מחבר

אז על מה כדי ללכת על HD4870 או על GTX260 למרות שאני לא סגור עליו בגלל שטוענים שהוא עדיין לא נמכר בחנויות

פורסם

אם אתה הולך על ביצועים נטו ומחיר נטו אז HD4870 צריך להיות הבחירה בשבילך

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאם אני ישים בקרוב FAR CRY 2 אז יעלה חלק על ההגדרות הכי גבוהות שיש (ULTRA HIGH).

פורסם

תחליף את הכרטיס הגרפי לHD4870,כרטיס בהחלט מצוין

פורסם

אז אתה אומר שאם אני ישים בקרוב FAR CRY 2 אז יעלה חלק על ההגדרות הכי גבוהות שיש (ULTRA HIGH).

בכל אופן אני לא יכול להבטיח סתם דברים כי המשחק אפילו לא יצא...

מה שכן אני מבטיח שלך שזה כרטיס מאוד חזק

פורסם
  • מחבר

אלפי תודות על התגובות אלך על HD4870 1GB

פורסם

ישר כח, יעזור לך ברזולוציה הזאת....

ואל תדאג הספק שלך מחזיק גם 4 כאלו (ממש לא בצחוק)

פורסם
  • מחבר

צודק בהחלט אגב יש לי אפשרות לחבר לספק שתי כרטיסים ואם זה לא מספיק אז אפשר גם ארבע.

תודה רבה בכל זאת.

פורסם

תקשיב תלויי מה התקציב שלך אם הוא גבוה אז יש לך הרבה אפשרויות ,

אם אתה עקשן בקשר לביצועים אז אני משער ש ה 4870x2 יעשה את העבודה

אם את fanboy של נוידיה ולא אכפת לך מהכסף גם ה 280 gtx יעשה את העבודה

אם אתה בן אדם נורמאלי שחושב אם הראש אז אתה תיקנה 4870 שאני משער שיעשה את העבודה (אבל את זה עוד ניראה).

לא משנה מה תיקנה תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים