עבור לתוכן

פלאש 10 יצא, אדובה מוציא גם DEBים.

Featured Replies

פורסם

יצא פלאש 10!

בנוסף לכך אדובה הוציע חבילות DEB ל UBUNTU 8.04+ :D

לפי מה שיודע לי 10 אמור להיות יותר מהיר ויציב מ 9, נכון לעכשיו הבחנתי בשינוי אחד, תחת פלאש 9 ביוטוב במצב של מסך מלא הסרטים "נתקעים", עד כמה שהבנתי ב 10 הבאג נפתר!

כמו כן עדיין אין תמיכה ב 64ביט.

תהנו!

http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash

פורסם

זה רק מראה שאובונטו, ולא לינוקס, הופכת יותר ויותר למערכת הפעלה שולחנית.

משתמש פשוט צריך מערכת פשוטה.

צדק שאטלוורת'.

פורסם

זה רק מראה שאובונטו, ולא לינוקס, הופכת יותר ויותר למערכת הפעלה שולחנית.

משתמש פשוט צריך מערכת פשוטה.

צדק שאטלוורת'.

???

אתה מודע לעובדה הקטנה שאובונטו זה לינוקס נכון?

פורסם

שים לב שכתוב שאני גולש על יוניקס, אני יודע על מה אני מדבר...

התכוונתי לסתור את הטענות שיש בזמן האחרון שלינוקס ככלל עוד מעט תגיע לשולחן העבודה.

פורסם

אין שום קשר- אני עכשיו במנדריבה 2009 שהיא מערכת מבוססת ליבת לינוקס. גם אובונטו מבוססת ליבת לינוקס.

למה רשום בצד יוניקס ולא לינוקס אתה שואל?

זה בגלל שליבת הלינוקס מבוססת על ליבת היוניקס שיצר לינוס טרובאלדס.

פורסם

כמו כן עדיין אין תמיכה ב 64ביט.

:pissed: :pissed: :pissed:

הגיע הזמן למצוא אלטרנטיבה פתוחה לפורמט הסגור והקנייני הזה...

פורסם
  • מחבר

gtabak_37

ליבת לינוקס נכתבה מ 0 בהשרה של מיניקס (שמבוססת יוניקס), זה טעות לומר שלינוקס מבוססת יוניקס.

fungiman

יש את Gnash אבל לפי מה שהבנתי הוא פחות טוב מהפלאש הרגיל..

פורסם

gtabak_37

ליבת לינוקס נכתבה מ 0 בהשרה של מיניקס (שמבוססת יוניקס), זה טעות לומר שלינוקס מבוססת יוניקס.

fungiman

יש את Gnash אבל לפי מה שהבנתי הוא פחות טוב מהפלאש הרגיל..

הערה ראשונה: נכון מאוד. אי אפשר לומר שלינוקס מבוססת יוניקס באופן ישיר.

הערה שניה: GNASH באמת די צולע. אין לי בעיה עם נגן קנייני אבל צריך בכל זאת אלטרנטיבה פתוחה, כי כמו עם כל דבר, אם יתחילו להתבסס על נגן סגור ופתאום הוא יאחר או לא יצא... בעיה.

GNU שמו את GNASH כמעט בראש הרשימה של דברים שצריך לעשות, אני מניח שזה בדרך. מצחיק שFLASH וPDF, שניהם עכשיו של ADOBE, למרות שהם פורמאטים קניניים הם Very Well Documented (בעברית צחה: מאוד מתועדים) ככה שאפשר אולי לבנות מנוע פתוח אליהם. מה גם שאם המנוע הזה יתוחזק, תמיד יהיה אפשר לעשות פיצול פתוח שיענה למנוע בכל מקרה.

פורסם

קצת היסטוריה:

כבר בזמן שלינוס יצר את לינוקס (או טננבאום את מיניקס) לא היתה מערכת יונקיס אחת. היו כמה וכמה מערכות שונות שהתאימות ביניהן היתה יותר נמוכה מתאימות הפצות הלינוקס היום.

שתי הגרסאות העיקריות היו SYSV ו BSD.

הסיבה שהפורום מזהה הת לינוקס כיוניקס היא "באג" של קוד הפורום. באמת אף אחד לא מנתח את הקרנל של המערכת שלך.

פורסם

קצת היסטוריה:

כבר בזמן שלינוס יצר את לינוקס (או טננבאום את מיניקס) לא היתה מערכת יונקיס אחת. היו כמה וכמה מערכות שונות שהתאימות ביניהן היתה יותר נמוכה מתאימות הפצות הלינוקס היום.

שתי הגרסאות העיקריות היו SYSV ו BSD.

הסיבה שהפורום מזהה הת לינוקס כיוניקס היא "באג" של קוד הפורום. באמת אף אחד לא מנתח את הקרנל של המערכת שלך.

אני יודע בוודאות שניתן לכתוב סקריפט PHP שמקבל מהלקוח שמתחבר את הדפדפן ומערכת ההפעלה, אם הלקוח מוכן לשלוח אותן, כמחרוזות.

ברור שאין ניתוח של הקרנל, אבל אני לא חושב שזה "באג" ממש.

דרך אגב: לינוקס הרבה יותר קשורה לSYSV מאשר לBSD דאז.

וכידוע, עד היום יש BSD, ויש לינוקס :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים