פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים Junkie נראה לי שבכזה פינג השרת יעיף אותך.מה הקשר בין NGN לבין האיטיות שיש לא ברור לי בכלל, ה NGN יפרס באופן מלא רק עוד 5 שנים.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים מי שאמר לי שאני מתקמצן בUP אז, אממ שתוק זה הרטיו של בטראקר החביב עלי:Ratio: 1.901 Uploaded: 599.37 GB Downloaded: 315.35 GB Slots: Unlimited slotsבזמן שאני מוריד אני סותם את הUP ובזמן העלאה אני סותם את הDOWN.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים כבר זמן רב המצב אצלי נורא ואיום אצל בזק בינלאומי, אבל פה כנראה גם המודם הגוסס תורם.הביטורנט עוד עכשיו בסדר, אבל יש לי לאגים מטורפים באקסבוקס לייב, פינגים מאוד גבוהים, והגלישה...הו הגלישה. 8 רפרשים עד שעולה דף, וגם אז, הוא עושה טובה שהוא עולה, כנל עם האימייל.. :\
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים יש בעיה כלשהי אצל נטויז'ן, גם נענע לא מגיב ששולחים אליו פינג. יש להם בעיות בשרתים לדעתי, זה לא קשור לתשתית.
פורסם 2008 באוקטובר 2117 שנים זה מורגש לי משום מה יותר באתרים מהארץ, אתרים של ארה"ב וכו' נפתחים לי דיי מהר, לפעמים גם יותר מהאתרים בארץ.
פורסם 2008 באוקטובר 2217 שנים נראה לי הבעיות חזרו... לא יודע אם זה בעיה בסטים, או עם בזק, אבל סטים כבר שעות שלא מצליח להתחבר הוא 'תקוע' על החלון של connecting steam account ולא קורא שום דבר יותר... וגם כשהוא התחבר, להתקין משחק חדש דרכו פשוט בלתי אפשרי. אני כבר 3 ימים מנסה להתקין את EPISODE 2 ולא מצליח... הוא פשוט לא מסיים לעשות preparing to install...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.