פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים תראו אתם יכולים באותה שנייה שאתם רואים שהוא זוחל להתקשר ל ISP שלכם או למתחרה ולבקש יוזר לכמה דקות של המתחרהואז להשוות בLIVE עם זה אותו דבר שללתם את ה ISP שלכם בטוח בתור גורם האיטיות ועם זה משתנה אז יש לכם אחלה קייס מול ה ISP שלכם בואו הרגע
פורסם 2008 באוקטובר 1717 שנים לי נשבר מהם, עברתי חברה. כרגע אני גולש דרך 014+הוט והכל לא עובד (STEAM לא נפתח, פינג במשחקים גבוהה, דפי אינטרנט לא נפתחים). ניראה מה יהיה מחר/יום ראשון עם NETVISION.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים חלק מהאתרים עדיין זוחלים לי.. (וויקפדיה לדוגמה) utorrent עדיין לא זז (יותר נכון לומר, אני עדיין מקבל "no incoming connections" למרות שכל הפורטים פתוחים כמו שצריך)
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר חלק מהאתרים עדיין זוחלים לי.. (וויקפדיה לדוגמה) utorrent עדיין לא זז (יותר נכון לומר, אני עדיין מקבל "no incoming connections" למרות שכל הפורטים פתוחים כמו שצריך) מחזק .. גם לי[br]פורסם בתאריך: 18.10.2008 בשעה 23:40:06 לא ענית לי לגבי מה הם השרתים של סטים (הכתובת) שאתה זוחל אצלהם. למי אתה פונה אחי?
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים לא ענית לי לגבי מה הם השרתים של סטים (הכתובת) שאתה זוחל אצלהם.האמת שאין לי מושג... אתמול דווקא הוריד לי מהר (~250), אבל אחרי כמה דקות שוב חזר לבקושי 1 קילובייט...מה שעוד יותר מעצבן זה שסטים מתחיל לחרטט לגבי כמה הוא הוריד... נגיד הורדתי משהו, תוך כמה שניות הוא קפץ ל-100% למרות שהוא בקושי הוריד משהו...
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים מחבר האמת שאין לי מושג... אתמול דווקא הוריד לי מהר (~250), אבל אחרי כמה דקות שוב חזר לבקושי 1 קילובייט...מה שעוד יותר מעצבן זה שסטים מתחיל לחרטט לגבי כמה הוא הוריד... נגיד הורדתי משהו, תוך כמה שניות הוא קפץ ל-100% למרות שהוא בקושי הוריד משהו...PFFF גם לי קרה בידיוק אותו דבר... פעם הוא טס וחזר להיות איטי.... משהו מוזר קורה פה חברה צריך לבדוק את זה
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים האמת שאין לי מושג... אתמול דווקא הוריד לי מהר (~250), אבל אחרי כמה דקות שוב חזר לבקושי 1 קילובייט...מה שעוד יותר מעצבן זה שסטים מתחיל לחרטט לגבי כמה הוא הוריד... נגיד הורדתי משהו, תוך כמה שניות הוא קפץ ל-100% למרות שהוא בקושי הוריד משהו...תבדוק מה הכתובת של השרת עם netstat -b או משהו.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים גם אצלי יש בעיב של איטיות בזמן האחרון.Utorrent מוריד טוב רק בלילה. ביום הוא מוריד על 30\60.אני עם 014+HOT.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים נו מה כל שבוע שבועיים יפתח איזה תראד חדש של "אינטרנט זוחל למי עוד?" האינטרנט בארץ ככה או ככה הוא זוועה לא זז בקושי מוריד ואין מה לעשות אלא אם כן תתחילו איזה מרד או משהו.
פורסם 2008 באוקטובר 1817 שנים הא? מהירות איטית? אני תשתית בזק וספק 014 ואין לי שום איטיות הכל אותו דבר כמו תמיד (מוריד מקס)מחובר ב 4MB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.