עבור לתוכן

רוצה לקנות רובה אויר חשמלי | פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ולא צריך להיות שום מדריך למשתמש?

ובכלל איזה M4 FlatTop הכי מומלץ עם ידית אחיזה, וכוונת Red Dot?

• תגובות 51
  • צפיות 25.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הJG כולל בקופסא, כלי, חוטר, בטריה 8.4V 1100MAH, מטען 250 MAH, אלף כדורים וחוברת הדרכה

אבל אני מזהיר אותך, הכי הזה שוקל 3 וחצי קילו

ידית אחיזה ורד דוט תקנה באייבי בגרושים

אני השבוע קניתי כוונת טלסקופית של TASCO מגדיל 3-9 וקוטר 50 ב145 שקל כולל משלוח

המחיר של תכלס הוא 1000 שקל, אבל תוכל להוריד אותו ל900

פורסם

אני לא מבין, למה אתה רוצה חשמלי ולא גז. מה גם שבטווח המחירים שלך אתה נכנס כבר למחירים של רובי paintball? לא כבר עדיף לשכנע כמה חברים לקנות רובי פינטבול, ולשחק בסופי שבוע?

ב 1500 שקל אתה יכול להשיג משהו כמו Tippmann A5 וציוד נלווה.

פורסם
  • מחבר

הJG כולל בקופסא, כלי, חוטר, בטריה 8.4V 1100MAH, מטען 250 MAH, אלף כדורים וחוברת הדרכה

אבל אני מזהיר אותך, הכי הזה שוקל 3 וחצי קילו

ידית אחיזה ורד דוט תקנה באייבי בגרושים

אני השבוע קניתי כוונת טלסקופית של TASCO מגדיל 3-9 וקוטר 50 ב145 שקל כולל משלוח

המחיר של תכלס הוא 1000 שקל, אבל תוכל להוריד אותו ל900

תודה רבה אחי על המידע! :xyxthumbs:

אגב, איפה קנית את הכוונת הטלסקופית? eBay?

אני לא מבין, למה אתה רוצה חשמלי ולא גז. מה גם שבטווח המחירים שלך אתה נכנס כבר למחירים של רובי paintball? לא כבר עדיף לשכנע כמה חברים לקנות רובי פינטבול, ולשחק בסופי שבוע?

ב 1500 שקל אתה יכול להשיג משהו כמו Tippmann A5 וציוד נלווה.

לא, אני לא רוצה רובי פיינטבול, כי אני רוצה שיהיה לי כלי שדומה כמה שיותר למציאותי.

חוץ מזה שכשאתה חוטף כדור מכלי איירסופט, זה פחות כואב מכדורי פיינטבול...

פורסם

אני לא מבין, למה אתה רוצה חשמלי ולא גז.

מסיבה אחת פשוטה, חשמל יותר זול מגז.

פורסם

וכל זה בשביל לצוד כמה יונים מסכנות :kopfpatsch:

פורסם

איזה יונים!!! מה הבחור לא אמר לך שיש לו רישון ל"ציד ערסים" ?

אני לא מבין מה יש לך נגד מכאניקה????

למה חשמל ולמה גז?

אה סליחה... הבנתי שאתה רוצה רובה אוטומתי.... בכל זאת הייתי אצל חבר שלי ויש לו MP5 עם משתיק וכוונת לייזר (לא RED DOT.... לייזר) הוא קנה אותו באיביי ודיבר עם המוכר ובסוףהוא שילם לו 50 דולר על משלוח של כל חלק בניפרד....

פורסם
  • מחבר

מסיבה אחת פשוטה, חשמל יותר זול מגז.

גם נכון.

וכל זה בשביל לצוד כמה יונים מסכנות :kopfpatsch:

ממתי בני אדם הם יונים? :screwy::silly:

איזה יונים!!! מה הבחור לא אמר לך שיש לו רישון ל"ציד ערסים" ?

אני לא מבין מה יש לך נגד מכאניקה????

למה חשמל ולמה גז?

אה סליחה... הבנתי שאתה רוצה רובה אוטומתי.... בכל זאת הייתי אצל חבר שלי ויש לו MP5 עם משתיק וכוונת לייזר (לא RED DOT.... לייזר) הוא קנה אותו באיביי ודיבר עם המוכר ובסוףהוא שילם לו 50 דולר על משלוח של כל חלק בניפרד....

כן, אבל זה בעיה, זה יוצא ככה יותר יקר, להוציא עוד 50$ על כל חלק בכלי... :-\

פורסם

אל תקשיב פה למה שאנשים אומרים, הכי טוב תרשם לפורום של עמותת גירית ושם כבר יסבירו לך הכל במפורט.

פורסם

אני קניתי WA M4A1 ב685 דולר לא כולל ציוד מאוד יקר הוא על גז פולל מטאל אבל שווה כל שקל זה ממש ההרגשה כאילו אתה יורה באמיתי קבלו תמונות וקישור ליכולות שלו

http://www.youtube.com/watch?v=LcfBX9-hm8c&feature=related

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן הכוונת מאייבי

כמובן שכלי גז הרבה יותר טוב ומציאותי אבל גם הרבה יותר יקר ובעייתי למשחקים כי במחסנית יש 50 כדור וגם הגז דיי יקר

כל כמה זמן יש הזמנה מ www.wgcshop.com

המשוואת הם כל כלי סיני מכפילים ב1.9 ואז מוסיפים מע"מ, וכלי לא סיני מכפילים ב1.7 ומוסיפים מע"מ

פורסם

גם בכלי כמו שלי יש עלות אחזקה מאוד גבוהה כל 5000 כדור 100 דולר הופאפ ועצר המחלק יש להם בלאי מאוד גבוהה למרות שזה מברזל

פורסם

אני באמת לא מבין את זה. כל השטויות האלה זה לאמריקאים משועממים שרואים יותר מדיי סרטים,לא לבחורים שעברו את גיל 12.

רוצה לירות? תעשה מטווח. אתה ג'ובניק? כל הבאסה,אתה עדיין יכול לבקש מטווחים וגם תקבל בלי בעיה,לא נראה לי שזמן זה הפקטור הבעייתי פה.

מה ההתרגשות הגדולה מלירות בנשק? תתבגר

פורסם

זה לא רק לירות בכלי, הנה טעימה קטנה

פורסם

אולי ההתרגשות זה בזה שבנאדם אוהב נשק? יש אנשים שאוהבים מכוניות ויוציאו את המעיים מהאף בשביל לקנו מכונית נוספת.... יש אנשים שאוהבים נשים ומז**ם כל אחת שבאה ליד... ויש אנשים שאוהבים רובים- חלקם אוהבים את תחושת הירי וחלקם אוהבים את הרובה עצמו... לי יש מכר שיש לו קולקציית נשק (קטנה איזה 19 רובים) אני עצמי אוהב מאוד גיטרות.... ב8 שנים ניגנתי על כל דגם שיצא (דגמים בייצור סדיר) ויש לי עכשיו 3 חשמליות ושתי קלאסיות.... בכללי היו לי כ30 גיטרות... בגיטרות העיניין זה הצליל והנוחות שמביאים לך הרגשה טובה מה זה עם רובים אני לא יודע אבל בסוף אתה מבסוט אז למה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים