עבור לתוכן

מה היתרונות של GIGABYTE P43DS3L

Featured Replies

פורסם

לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)?

השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..

פורסם

אי אפשר להשוות ביו מוצר אחד למוצר אחר כשלא יודעים על איזה מוצר מדברים...

לאיזה לוח אתה רוצה להשוות אותו?

פורסם

פשוט מאוד, הוא הלוח הכי בסיסי / זול מהסדרה החדשה שלהם שנמכר בארץ. היתרונות הם מחיר זול ומספק את הצרכים של מרבית משתמשי המחשב, החסרונות שלו הם שהוא לא מתאים למי שמחפש עוד דברים (רייד, יכולות אוברקלוק משופרות, יציאות נוספות, תמיכה בשילוב 2 כרטיסי מסך וכו').

פורסם
  • מחבר

פשוט מאוד, הוא הלוח הכי בסיסי / זול מהסדרה החדשה שלהם שנמכר בארץ. היתרונות הם מחיר זול ומספק את הצרכים של מרבית משתמשי המחשב, החסרונות שלו הם שהוא לא מתאים למי שמחפש עוד דברים (רייד, יכולות אוברקלוק משופרות, יציאות נוספות, תמיכה בשילוב 2 כרטיסי מסך וכו').

אני מחפש לוח אם שגם יהיה בו אפשרות לשידרוג אחרי זמן מסוים של חלק מהרכיבים בלי להחליף הכל מחדש

יש בו אפשרות כזאת?

פורסם

בדברים שהוא תומך הלוח הזה זהה לדגמים המשוכללים / יקרים יותר וסובל מאותם בעיות.

פורסם
  • מחבר

בדברים שהוא תומך הלוח הזה זהה לדגמים המשוכללים / יקרים יותר וסובל מאותם בעיות.

תודה רבה

אני חושב שאני ילך עליו, נשמע טוב בשבילי :)

פורסם

גם אני חשבתי לקנות אותו בגלל ההמלצות, אבל עכשיו שאני שומע שאין לו RAID זה קצת מאכזב

אני לא מתכנן מערך כזה כרגע, אבל רוצה שהאופציה הזאת תהיה פתוחה בפני בעתיד

במידה ואני רוצה לוח כמה שיותר דומה, עם P43 וזול כמה שיותר, אך עם אופציה לRAID, מה כדאי לקחת? האם P5QL-E הוא בחירה נכונה?

אין לי צורך בCF או SLI

פורסם

אם RAID חשוב לך P5Q-LE יהיה אחלה.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי לקנות אותו בגלל ההמלצות, אבל עכשיו שאני שומע שאין לו RAID זה קצת מאכזב

אני לא מתכנן מערך כזה כרגע, אבל רוצה שהאופציה הזאת תהיה פתוחה בפני בעתיד

במידה ואני רוצה לוח כמה שיותר דומה, עם P43 וזול כמה שיותר, אך עם אופציה לRAID, מה כדאי לקחת? האם P5QL-E הוא בחירה נכונה?

אין לי צורך בCF או SLI

מה הכוונה בraid?

פורסם

הפיכת כמה דיסקים פיזים ליחידה אחת מבחינת המחשב (בשביל ביצועים או גיבוי).

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי..

זה אומר שאפשר לגבות את הלוח אם או את ההגדרות שלו דרך דיסק?

פורסם

לא ממש הבנתי..

זה אומר שאפשר לגבות את הלוח אם או את ההגדרות שלו דרך דיסק?

זה מערך בו אתה "מחבר" [באופן וירטואלי, לא פיזי] 2 כוננים קשיחים לכונן קשיח אחד, כלומר מבחינת המחשב, הוא יתייחס אל שניהם כמו אל אחד..

יש כל מיני סוגים של מערכי RAID, בין השאר לגיבוי [שכונן אחד מאכסן משהו השני מאחסן אותו דבר] או להאצת פעולות [כל כונן מבצע במקביל חצי מהעבודה=חצי מהזמן שלוקח לכונן רגיל]

פורסם
  • מחבר

זה מערך בו אתה "מחבר" [באופן וירטואלי, לא פיזי] 2 כוננים קשיחים לכונן קשיח אחד, כלומר מבחינת המחשב, הוא יתייחס אל שניהם כמו אל אחד..

יש כל מיני סוגים של מערכי RAID, בין השאר לגיבוי [שכונן אחד מאכסן משהו השני מאחסן אותו דבר] או להאצת פעולות [כל כונן מבצע במקביל חצי מהעבודה=חצי מהזמן שלוקח לכונן רגיל]

הבנתי תודה רבה

לי בכל מקרה זה פחות מפריע :)

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת מה ההבדלים בינו לבין הדגמים של Gigabyte Intel 945/946/965 Chips?

מה עדיף?

פורסם

אלו דורות ישנים של אינטל שכללו גם את 975, אחרי זה היה את הדור של P31/P33/P35/X38 ועכשיו הדור הנוכחי שמכיל בין היתר את הP43 הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים