פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים לעומת לוחות אחרים של ג'יגה בייט (זולים ויקרים יותר)?השאלה שלי מגיעה בגלל שאני רואה המון המלצות על הלוח הזה והייתי רוצה לדעת מה טוב בו בהשוואה לאחרים..
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים אי אפשר להשוות ביו מוצר אחד למוצר אחר כשלא יודעים על איזה מוצר מדברים...לאיזה לוח אתה רוצה להשוות אותו?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים פשוט מאוד, הוא הלוח הכי בסיסי / זול מהסדרה החדשה שלהם שנמכר בארץ. היתרונות הם מחיר זול ומספק את הצרכים של מרבית משתמשי המחשב, החסרונות שלו הם שהוא לא מתאים למי שמחפש עוד דברים (רייד, יכולות אוברקלוק משופרות, יציאות נוספות, תמיכה בשילוב 2 כרטיסי מסך וכו').
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר פשוט מאוד, הוא הלוח הכי בסיסי / זול מהסדרה החדשה שלהם שנמכר בארץ. היתרונות הם מחיר זול ומספק את הצרכים של מרבית משתמשי המחשב, החסרונות שלו הם שהוא לא מתאים למי שמחפש עוד דברים (רייד, יכולות אוברקלוק משופרות, יציאות נוספות, תמיכה בשילוב 2 כרטיסי מסך וכו').אני מחפש לוח אם שגם יהיה בו אפשרות לשידרוג אחרי זמן מסוים של חלק מהרכיבים בלי להחליף הכל מחדשיש בו אפשרות כזאת?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים בדברים שהוא תומך הלוח הזה זהה לדגמים המשוכללים / יקרים יותר וסובל מאותם בעיות.
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר בדברים שהוא תומך הלוח הזה זהה לדגמים המשוכללים / יקרים יותר וסובל מאותם בעיות. תודה רבה אני חושב שאני ילך עליו, נשמע טוב בשבילי
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים גם אני חשבתי לקנות אותו בגלל ההמלצות, אבל עכשיו שאני שומע שאין לו RAID זה קצת מאכזבאני לא מתכנן מערך כזה כרגע, אבל רוצה שהאופציה הזאת תהיה פתוחה בפני בעתידבמידה ואני רוצה לוח כמה שיותר דומה, עם P43 וזול כמה שיותר, אך עם אופציה לRAID, מה כדאי לקחת? האם P5QL-E הוא בחירה נכונה?אין לי צורך בCF או SLI
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר גם אני חשבתי לקנות אותו בגלל ההמלצות, אבל עכשיו שאני שומע שאין לו RAID זה קצת מאכזבאני לא מתכנן מערך כזה כרגע, אבל רוצה שהאופציה הזאת תהיה פתוחה בפני בעתידבמידה ואני רוצה לוח כמה שיותר דומה, עם P43 וזול כמה שיותר, אך עם אופציה לRAID, מה כדאי לקחת? האם P5QL-E הוא בחירה נכונה?אין לי צורך בCF או SLIמה הכוונה בraid?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים הפיכת כמה דיסקים פיזים ליחידה אחת מבחינת המחשב (בשביל ביצועים או גיבוי).
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר לא ממש הבנתי..זה אומר שאפשר לגבות את הלוח אם או את ההגדרות שלו דרך דיסק?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים לא ממש הבנתי..זה אומר שאפשר לגבות את הלוח אם או את ההגדרות שלו דרך דיסק?זה מערך בו אתה "מחבר" [באופן וירטואלי, לא פיזי] 2 כוננים קשיחים לכונן קשיח אחד, כלומר מבחינת המחשב, הוא יתייחס אל שניהם כמו אל אחד..יש כל מיני סוגים של מערכי RAID, בין השאר לגיבוי [שכונן אחד מאכסן משהו השני מאחסן אותו דבר] או להאצת פעולות [כל כונן מבצע במקביל חצי מהעבודה=חצי מהזמן שלוקח לכונן רגיל]
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר זה מערך בו אתה "מחבר" [באופן וירטואלי, לא פיזי] 2 כוננים קשיחים לכונן קשיח אחד, כלומר מבחינת המחשב, הוא יתייחס אל שניהם כמו אל אחד.. יש כל מיני סוגים של מערכי RAID, בין השאר לגיבוי [שכונן אחד מאכסן משהו השני מאחסן אותו דבר] או להאצת פעולות [כל כונן מבצע במקביל חצי מהעבודה=חצי מהזמן שלוקח לכונן רגיל] הבנתי תודה רבה לי בכל מקרה זה פחות מפריע
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים מחבר אפשר לדעת מה ההבדלים בינו לבין הדגמים של Gigabyte Intel 945/946/965 Chips?מה עדיף?
פורסם 2008 באוקטובר 1517 שנים אלו דורות ישנים של אינטל שכללו גם את 975, אחרי זה היה את הדור של P31/P33/P35/X38 ועכשיו הדור הנוכחי שמכיל בין היתר את הP43 הנ"ל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.