עבור לתוכן

שלום! צריך עזרה בהתלבטות בקשר לרמקולים למחשב

Featured Replies

פורסם

יש גם את הקריצ'ר.

אני לא מבין איך אפשר להמליץ על ה - X540 שמבוססים על ה - X240 שנחותים משמעותית מה - Z4 למוזיקה (מי צריך 5.1 בשביל זה בכלל ?).

וה - 151 האלה גרועים.

פורסם

עזוב ביקורות, עזוב תגובות בזאפ, קרא תגובות של אנשים כאן בפורום על הX540 למוזיקה ותבין לבד. אז נכון שמלוא הפוטנציאל שלהם ימומש על סרטים ומשחקים, אבל זה לא אומר שלמוזיקה הם גרועים.

את הקרייצ'ריז הצעתי כבר בתחילת הנושא, ולדעתי הם עדיפות על הZ4 (שלמען האמת אני לא יודע מה אתה בכלל מוצא בהם).

פורסם

מי הזכיר את זאפ בכלל ? מה אתה משווה ביקורות מקצועיות לזאפ ?

ה - X540 הם כמו X240 למוסיקה, כלומר בינוניים ומטה.

פורסם

לא מכיר את הדגם, אבל מה שאמרת זה חארטה.

ממתי יש דבר כזה שמתקציב X שקלים יש להתמקד בחרה מסויימת? הכל היום הולך לפי דגמים מסויימים.

מתחת ל400 ש"ח זה לא אלטק? זה רק ה2421 ששולט בתקציבים שנעים 288-400 ש"ח.

אתה לא הבנת אותי. התכוונתי שמעל סכום של 400 שקל רצוי ללכת על הדגמים של אלטק כי הרמקולים שיש להם מתחת למחיר הזה הם לא ברמה הכי גבוהה.

אה, ואתה מוזמן לחזור לנגב את החלב מהשפתיים. אני לא כותב כאן "חארטות".

פורסם

מי הזכיר את זאפ בכלל ? מה אתה משווה ביקורות מקצועיות לזאפ ?

ה - X540 הם כמו X240 למוסיקה, כלומר בינוניים ומטה.

חחח כמה מצחיק, שכתבתי את המשפט הזה, הנחתי מראש שתשווה את זאפ לביקורות אבל למרות זאת כתבתי את שניהם. למה? כי גם זאפ יכול להיות קריטריון (וכן אני יודע מה הולך שם, סינון תגובות, תגובות של חנויות וכו').

יש לך אסמכצא לדבריך בהקשר לX540 וX240? הX540 הם X240 עם תוספת סנטר ו2 רמקולים אחוריים (כביכול זה מה שיוצא מהמילים שלך).

כי אם אתה לא יודע , במוזיקה, הסאונד שיצא מהX540 והX240 יהיה ברובו דומה, אבל לא אותו דבר.

אתה לא הבנת אותי. התכוונתי שמעל סכום של 400 שקל רצוי ללכת על הדגמים של אלטק כי הרמקולים שיש להם מתחת למחיר הזה הם לא ברמה הכי גבוהה.

אה, ואתה מוזמן לחזור לנגב את החלב מהשפתיים. אני לא כותב כאן "חארטות".

מה שאתה אומר עכשיו זה משהו אחר, וגם כאן אני לא מסכים איתך כי הVS2421 נחשבים לרמקולים איכותיים (ניתן לומר שהרמקולים האלו הם הרף התחתון ברמקולים איכותיים, לפי דעתי).

וזה לא שלא הבנתי אותך, אתה לא ניסחת את עצמך נכון.

בקשר לחלב, תרשה לי להבליג על רגשיי הנחיתות שלך. בסה"כ אין לך שום דבר אישי נגדך אני פשוט לא הסכמתי עם דבריך. ואם פגעתי - מצטער.

פורסם

ניסחתי את עצמי נכון, אתה פשוט שכחת לגדול. אתה יורה פה שטויות ואנשים פשוט עלולים לקחת את זה ברצינות.

ואני אישית לא מחזיק באותה דיעה בקשר לVS2421. עם כל האהבה שלי לאלטק לנסינג(ויש), הם ממש מרשימים בדגמים של ה4121 ומעלה.

פורסם
  • מחבר

יש גם את הקריצ'ר.

אני לא מבין איך אפשר להמליץ על ה - X540 שמבוססים על ה - X240 שנחותים משמעותית מה - Z4 למוזיקה (מי צריך 5.1 בשביל זה בכלל ?).

וה - 151 האלה גרועים.

אפשר לפרט קצת על הקריצ'ר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים