עבור לתוכן

הפיכת VISTA BUISNESS ל XP

Featured Replies

פורסם

כן אבל אם אין להם חלפים אני צריך לשלם על ההזמנה או משהו מוזר. נראה מה יהיה.

בכל מקרה אם צריך לשלם אז גם רכשתי אחריות בין לאומית. הם אמרו לי לשלוח להם את החשבונית והם יפצו אותי.

דרך אגב אני שונא את המחשב הזה.

פורסם

כן אבל אם אין להם חלפים אני צריך לשלם על ההזמנה או משהו מוזר.

זה מה שאמרו גם לי שהלכה לי מחיצת השחזור :-\

דרך אגב אני שונא את המחשב הזה.

למה? זה אחלה תנור...

פורסם

אני יכול להביא לך את הדיסק שחזור שלי!

זה לא צחוק, הכרטיס מסך עובר את המאה מעלות במאמץ. במנוחה זה 80 ומשהו.

מעבד בין 60 ל80 במאמץ. טירוף מוחלט וכנראה גם הסיבה לבעיה שלי.

המסך עצמו הוא זבל טהור. הייתי ממש בשוק מהלפטופ השני בגלל שרואים בו כלכך טוב ובחדש בכלל יש מסך מאט. הכרטיס מסך לא נותן פעולה חלקה של flip3D בגלל שהוא כלכך מעפן. הכרטיס קול מזוויע. לא הצלחתי להפעיל את הגיגהביט בכרטיס רשת שכאילו תומך בזה. המסך מגע הוא פשוט מזעזע. התוכנה של השליטה בכפתורים נוראית. התוכנה הזאת של HP quickplay היא זבל. המקש שיפט הימני במקלדת נוראי ולא מתאים לכתיבה עיוורת. הרווח בין המקשי F קטן כלכך שאי אפשר להבדי ביניהם בחושך. אי אפשר להשעין עליו את היד לזמן ממושך כי היא פשוט מתבשלת. המיקום של הכפתורי עכבר מאוד לא נוח. החיבור VGA לא סטנדרטי וזה גורם לכבל שמחברים אליו להיות רופף. המיקום של הקורא טביעות אצבע מאוד מפריע במצב טאבלת. חיי סוללה על הפנים!!!

זהו?

פורסם

אם הייתי יודע שיש לך מחשב כזה לפני כן...

במקום זה שרפתי שעות בדיבורים עם HP ישראל ששלחו אותי לHP ארה"ב שהחזירו אותי לHP ישראל שהפנו אותי לHP ארה"ב

עכשיו הדיסק שחזור כבר בדרך לארץ (לפחות הוא יגיע כבר SP1 :))

לא בדקתי את הטמפ' אבל זה בהחלט ברמה של כוויה

המסך עצמו הוא זבל טהור. הייתי ממש בשוק מהלפטופ השני בגלל שרואים בו כלכך טוב ובחדש בכלל יש מסך מאט. הכרטיס מסך לא נותן פעולה חלקה של flip3D בגלל שהוא כלכך מעפן. הכרטיס קול מזוויע. לא הצלחתי להפעיל את הגיגהביט בכרטיס רשת שכאילו תומך בזה. המסך מגע הוא פשוט מזעזע. התוכנה של השליטה בכפתורים נוראית. התוכנה הזאת של HP quickplay היא זבל. המקש שיפט הימני במקלדת נוראי ולא מתאים לכתיבה עיוורת. הרווח בין המקשי F קטן כלכך שאי אפשר להבדי ביניהם בחושך. אי אפשר להשעין עליו את היד לזמן ממושך כי היא פשוט מתבשלת. המיקום של הכפתורי עכבר מאוד לא נוח. החיבור VGA לא סטנדרטי וזה גורם לכבל שמחברים אליו להיות רופף. המיקום של הקורא טביעות אצבע מאוד מפריע במצב טאבלת. חיי סוללה על הפנים!!!

זהו?

וגם לכל אלו אני מסכים בהחלט

מזל שזה המחשב שלי ולא של אחותי (למרות שהיא קנתה אותו בהמלצתי :-X)

אני מזמן הייתי מנפץ לו את הצורה

פורסם
  • מחבר

וואו כמה בעיות עם מחשב אחד!??!?

למה שלא נפתח תת פורום לפורום ניידים של ביקורות? שכל אחד יוכל לכתוב ביקורת על הנייד שלו כדי שאנשים אחרים יוכלו לקרוא?

פורסם

כי זה לא עוזר. ידעתי מראש שיהיו רוב הבעיות האלה ע"פ ביקורות באינטרנט וזה לא מנע ממני לקנות אותו. נכון שלא היה לי ברור בדיוק כמה זה יעצבן אותי בשימוש יום יומי אבל אני לא רואה שום סיבה להאמין יותר לביקורות נוספות.

חוץ מזה שממש להשקיע ולכתוב ביקורת על מחשב לוקח הרבה זמן וניסיון. צריך לעשות סדרה של מבחנים שניתן לחזור עליהם מכל דגם של המחשב הזה (למשל ביצועים בגרפיקה וטמפרטורות) וזה משהו שלוקח עוד יותר זמן ולא כולם יכולים לעשות.

הרבה מהתכונות לא ניתנות לבדיקה בלי כלים משוכללים, למשל כמה שהמסך גרוע. אחרות הן סובייקטיביות ובדיקה של אדם אחד לא מועילה סטטיסטית. למשל המסך מגע דורש יותר מדי לחץ לפעולה או הכרטיס קול עושה רעשים או המיקום של מקש השיפט הימני מאוד לא נוח. בשביל שיהיה אפשרי לסמוך על ביקורת האדם שנותן אותה צריך להיות בעל ניסיון על מספר רב של מערכות ניידות, עם ידע מעמיק לגבי כל הנושאים הנבדקים ועם מתודולוגיה נכונה ומדוייקת לבדיקת התוצאות ואלה דברים שלא תמצא אצל משתמש רגיל.

פורסם
  • מחבר

לא מסכים איתך.

דווקא למשתמש הפשוט צריך להכין REVIEW פשוט ,

משהו כמו : "לי יש X61S מעבד : L7500 (צורך חצי מהכמות חשמל של הסדרת מעבדים הרגילה לניידים) ו 2 GB זכרון , סך הכל אחלה מחשב , קניתי מחודש מלנובו , יש לי אותו כבר 7 חודשים - חסכוני בחשמל ויכול להחזיק הרבה זמן ללא טעינה , מקלדת בגודל מלא וממש נוחה , יש תאורת מקשים בצורת נורת לד על המסך , יש קורא טביעות אצבע שזה נחמד ולא יותר מזה חסרונות : רזולוצית מסך קטנה , חוסר בכונן אופטי (נפתר ע"י קניה של כונן חיצוני ללא חשמל) ,כרטיס גרפי בסיסי ביותר ולכן לא מסוגל להריץ משחקים כבדים , מגיע עמוס בתוכנות של לנובו ו 5 GB שתפוסים להתקנת המחשב מחדש באם תצטרך לסיכום , אחלה מחשב אם מה שאתה מחפש זה ניידות מלאה וקלה , לא מתאים לעבודה שולחנית יומיומית , כדי לעשות כן , יהיה עליך לרכוש מסך שולחני. "

והכי חשוב , שאז מי שקורא את הביקורת יודע שזה מה שיש לי ואז אם הוא רוצה לשאול עוד שאלה הוא יכול בכיף לשלוח לי שאלה בפרטי , או אם למשל הוא רוצה איזה צילום של איזור מסוים וכו'.

דווקא כל הביקורות המקצועיות עם כל הגרפים והשוואות לזמני חישוב של המעבדים פחות רלוונטיים במקרה הזה.

פורסם

הביקורת שלך סתם מעוררת יותר שאלות:

צורך חצי מהכמות חשמל של הסדרת מעבדים הרגילה לניידים

על בסיס מה? כמה פחות? כמה זה מכל המערכת? בכמה זה יותר יקר? למה זה כדאי? גם הביצועים פחות טובים? בכמה?

סך הכל אחלה מחשב

סובייקטיבי לחלוטין

חסכוני בחשמל ויכול להחזיק הרבה זמן ללא טעינה

כמה זמן? איך זה משתווה למחשבים אחרים? איזה סוללה? איזה אפשרויות יש לסוללות גדולות יותר?

רזולוצית מסך קטנה

שהיא כמה? למה החלטת שהיא קטנה? קטנה יחסית למה? לאיזה יישומים היא קטנה? רזולוציה גדולה יותר = אותיות קטנות יותר, למה זה מתאים?

כרטיס גרפי בסיסי ביותר ולכן לא מסוגל להריץ משחקים כבדים

איזה כרטיס? איך אתה מגדיר משחקים כבדים? איך אתה מגדיר "מסוגל להריץ"?

לסיכום , אחלה מחשב אם מה שאתה מחפש זה ניידות מלאה וקלה

לא התייחסת בכלל למשקל או לגודל של המחשב.

זה נחמד שמשתמש מספר על חווית השימוש שלו אבל בתכלס אין לזה ערך. זה לא נותן בסיס להשוואה בין מחשבים שונים כי:

א. לא השתמשת במספיק מחשבים שונים, לא סיפרת באיזה מחשבים שונים כן השתמשת ולא ביצעת השוואה מסודרת בין הדגמים שכן השתמשת.

ב. לא ביצעת מבחנים מסודרים הניתנים לבדיקה על ידי גורם צד שלישי או להשוואה במאמרים אחרים.

בתכלס זה צריך להיות מסודר כדי ליצור פלטפורמה להשוואה בין מספר רב של דגמים ולא קצת מידע אנקדוטלי על חווית שימוש סובייקטיבית של משתמש אחד על מערכת אחת.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנת את הרעיון שלי...

מן הסתם ביקורות מקצועיות תמיד יהיו באינטרנט...

אני מתכוון לבדיוק מה שאמרת , חווית שימוש...

אם מישהו יקרא למשל ויטריד אותו שכתבתי שהמחשב לא יריץ משחקים הוא יוכל לשאול אותי מה ניסיתי להתקין ואני אגיד לו

אם יום אחד יתקלקל לי (חס וחלילה) משהו , אני אוכל לערוך את הביקורת ולרשום

אם אני ממש לא אהיה מרוצה ממשהו אני אוכל לכתוב את זה... זה רק דברים שהמשתמש יוכל לקחת בחשבון.

אם אני קורא איזה ביקורת באתר בחו"ל לא יהיה רשום שם שהשירות בישראל הוא על הפנים, נכון? אבל אני בתור משתמש אוכל לרשום כזה דבר אם אתקל בשירות לא טוב..

וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים