עבור לתוכן

סיכוי טוב ל MGS4 על 360, "יש דרישה למשחק ב 360 ואנו בודקים את האפשרות"

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם אפשר יהיה לקבל אותו עם 90% מהמלל בחוץ מבחינתי שידחפו אותו גם לCD יחיד בשביל לעשות את זה, יהיה אחלה, אם לא בספק אם אני אסבול 11 שעות של סרטוני מעבר ודיאולוגים איומיים בשביל משחקיות בינונית ולא יותר.

mgs4360vc5.jpg

פורסם

mgs4360vc5.jpg

They forgot to put the gameplay disk in there' date=' but i guess since if was missing from the PS3 version aswell thats "ok".

:smile1:[/left']

פורסם

אני חושב שהדעה שלו נשלטת על ידי

פאנבויסימיקרופופטוס

זה מחלה שגורמת לחולים בה לשנוא ולהשמיץ אוטומטית כל דבר שלא מניב רווחים למיקרוסופט

האנשים האלו היו שונאים את הילו אם הוא היה של נינטנדו או סוני

פורסם
  • מחבר

אפילו יכולים לשנאות את Haze הבלעדי של סוני :silly:

פורסם

זכותך לדיעה עצמאית (שמבוססת כרגע על מה בדיוק? שיחקת במשחק?), אבל כל העולם ואחותו חושבים אחרת:

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/metalgearsolid4gunsofthepatriots?q=metal%20gear%20solid

כן שיחקתי בו, מה לעשות ששעות של קטעי מעבר עם תסריט נוראי, ומשחקיות בינונית לא עושים לי את זה.

השליטה לא נוחה, צריך להשתמש ב4 ידיים והרגל השלישית בשביל לכוון ולירות, המעבר בין המצבים לא נוח, מערכת החיפוי דיי מסריחה, ואין כמעט שום התגנבות במשחק הזה, ושום קטע לא באמת דורש את זה, לא עם האוייבים הדגנרטים שמתים אחרי 2 פגיעות(או פגיעה אחת אם משתמשים באותו נשק גאוני שמקבלים מההתחלה - אקדח מרדים שמוריד אוייבים בפגיעה אחת ולא נגמרת לו התחמושת).

ושלא נדבר על הbackstory עצמו, המנאייק התורן הוא סוכן "טוב" שהפך "לרע" אחרי שעבר השתלת יד, רק שאותה יד שייכת בעצם לאח התאום הרשע של סוליד סנייק והרוח שלו נכנסת באותו סוכן טוב לב מסכן ועכשיו הוא במסע נקמה... כן כן כמה רחוק היה צריך ללכת בשביל לתת סיבה למה המנאייק התורן הוא רשע, ועם כל הכבוד אם היו רוצים להחזיר את Liquid Snake זה לא שקשה היה לעשות את זה, הם כולם משובטים גם ככה קשה היה לחרטט משהו על שיבוט עותק נוסף וזכרון גנטי? לא, קוג'ימה במקום זה בחר בדרך ההגייונית יותר, יד עם רוח רעה שמכניסה דיבוק לתוך מישהו שעובר השתלת יד.

פורסם

כן שיחקתי בו, מה לעשות ששעות של קטעי מעבר עם תסריט נוראי, ומשחקיות בינונית לא עושים לי את זה.

השליטה לא נוחה, צריך להשתמש ב4 ידיים והרגל השלישית בשביל לכוון ולירות, המעבר בין המצבים לא נוח, מערכת החיפוי דיי מסריחה, ואין כמעט שום התגנבות במשחק הזה, ושום קטע לא באמת דורש את זה, לא עם האוייבים הדגנרטים שמתים אחרי 2 פגיעות(או פגיעה אחת אם משתמשים באותו נשק גאוני שמקבלים מההתחלה - אקדח מרדים שמוריד אוייבים בפגיעה אחת ולא נגמרת לו התחמושת).

ושלא נדבר על הbackstory עצמו, המנאייק התורן הוא סוכן "טוב" שהפך "לרע" אחרי שעבר השתלת יד, רק שאותה יד שייכת בעצם לאח התאום הרשע של סוליד סנייק והרוח שלו נכנסת באותו סוכן טוב לב מסכן ועכשיו הוא במסע נקמה... כן כן כמה רחוק היה צריך ללכת בשביל לתת סיבה למה המנאייק התורן הוא רשע, ועם כל הכבוד אם היו רוצים להחזיר את Liquid Snake זה לא שקשה היה לעשות את זה, הם כולם משובטים גם ככה קשה היה לחרטט משהו על שיבוט עותק נוסף וזכרון גנטי? לא, קוג'ימה במקום זה בחר בדרך ההגייונית יותר, יד עם רוח רעה שמכניסה דיבוק לתוך מישהו שעובר השתלת יד.

חבל שזו הייתה ההתרשמות שלך מהמשחק. שלדעתי ולדעת רבים אחרים הוא משחק מצויין :-\

פורסם

קשה לי להגיד "מצוין", שיחקתי בו פעם אחת, ולא עשה לי חשק לשחק בו שוב כ"כ.

משחק טוב בלי replay value הוא משחק בינוני בלבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים