עבור לתוכן

המלצה למצלמה עם מסך נשלף - 200$ עד 300$ - קניה בארה"ב

Featured Replies

פורסם

חג שמח לכולם,

אני מחפש המלצה למצלמה דיגיטלית אשר תשמש אותי לצילומים מכל הסוגים, אין לי שימוש ספציפי למצלמה.

מה שכן חשוב לי במצלמה הוא שיהיה לה מסך נשלף, מה שיאפשר לי לצלם מכמה שיותר זוויות.

התקציב שלי הוא בין 200$ ל300$, יש מרווח גדול בתקציב פשוט כי אני לא מתמצא במחירים של המצלמות כיום, אך כמובן שאני מעדיף שתהיה כמה שיותר זולה (במידה שלא תפגע באיכותה). הקניה מתבצעת בארה"ב כך שניתן להתייחס למחירים שם.

תודה מראש לכולם ! :)

פורסם

מסך נשלף הוא נחמד, אבל לא ממש deal breaker. הייתה לי מצלמה עם מסך נשלף (A630), גנבו אותה ועכשיו יש לי עם מסך קבועה (F40). היה נחמד כשהיה, אבל זה לא חוסר קריטי, עם קומפקטיות קטנות קל ללמוד לצלם "על עיוור".

בבקשה תפרט את כל הדרישות שלך מהמצלמה ונשמח לעזור לך. ב-200-300 דולר יש הרבה מאוד מצלמות מעולות.

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה על התגובה וסליחה על התגובה המאוחרת.

אין לי דרישה ספציפית למצלמה .. אני ממש מתכוון לצלם הכל מהכל אז קשה לי להגדיר ייעוד ספציפי למצלמה.

הדבר היחידי שבאמת הייתי רוצה מהמצלמה זה מסך נשלף כפי שאמרתי, ואפשרות למצב של הגדרה ידנית.

זהו נראה לי.. תודה שוב ;)

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שאני מקפיץ.. פשוט הדיון די נקבר..

אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירת מצלמה אני ממש אודה לו.

פורסם

כי הדרישות שלך כמעט בלתי אפשריות. עד לאחרונה הייתה ה-A650 שענתה על הדרישות שלך (היורשת של ה-A630 וכבר נתתי את ההסתיגויות שלי לגביה) אבל הייצור שלה הופסק זה מכבר. תנסה להגדיר את הדרישות המדויקות שלך מהמצלמה ותתגמש קצת ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא מבין למה הדרישות שלי נתפסות כבלתי אפשריות, סך הכל ביקשתי שהמצלמה תתמוך בכמה שיותר מצבים, עם אופציה למצב ידני, ושיהיה לה מסך מסתובב. אין לי דרישה ספציפית מעבר לזה.

אם תוכל לשאול אותי שאלה יותר ספציפית בקשר למצלמה אני אשמח לדייק כמה שיותר.

תודה שוב.

פורסם

אתה יכול לנסות למצוא את CANON S5 במחיר הזה

פורסם

אני באמת לא מבין למה הדרישות שלי נתפסות כבלתי אפשריות, סך הכל ביקשתי שהמצלמה תתמוך בכמה שיותר מצבים, עם אופציה למצב ידני, ושיהיה לה מסך מסתובב. אין לי דרישה ספציפית מעבר לזה.

מפני שאין הרבה מצלמות קומפקטיות במחיר הזה שיש להם אופציה לשליטה ידנית. מפני שאין הרבה מצלמות עם מסך נשלף באופן כללי.

ה-S5 תענה על ההגדרות שלך, אבל במחיר של תחום עדשה לא מושלם (קצה רחב שהוא לא רחב מספיק) ואיכות תמונה בינונית (חיישן קטן, הרבה רעש החל מ-ISO 400).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים