עבור לתוכן

האוזניות הטובות ביותר להדמיית 5.1 ערוצים עבור סרטים ומשחקים

Featured Replies

פורסם

אתמול לראשונה חיברתי את המחשב למערכת קולנוע ביתית סוף הדרך עם רמקולים ריצפתים עוצמתיים במיוחד .

שיחקתי ב-GTA SAN ANDRESSE בשעה לא מאוחרת ובעוצמות קול לא מוגזמת לטעמי ובכל זאת לתדהמתי ,שכניי היקרים החליטו שדווקא אצלי,

2 כנופיות סמים יריבות החליטו לערוך דו-קרב אקדחים ביניהן. .... :screwy:

שכניי הזמינו משטרה שלמרבה הפליאה הגיעה תוך זמן קצר .

לצערי לא שמעתי בזמן את דפיקות המשטרה בדלת ,כך שנאלצתי בסופו של דבר לתת הסבר ארוך ומייגע ולשכנע אותם שקרטל הסמים הקולומביאני לא התנחל בדירתי הקטנה . :lol:

הסיטואציה בדיעבד נראית משעשעת אבל החלטתי "עד כאן" .

בפעם הבאה אני עלול להיתקל בשוטרים פחות סבלניים ולכן החלטתי לרכוש אוזניות שמסוגלות לדמות סביבה של 5.1 ערוצים בצורה מיטבית .

החיבור צריך להתבצע עם מגבר 5.1 שיש לו יציאות אנלוגיות לכל אחד מהרמקולים בנפרד (וגם יש לו כמובן יציאות דיגיטליות ).

חשוב שהאוזניות יהיו אטומות לרעשים מבחוץ .

המלצות יתקבלו בברכה .

תודה

• תגובות 34
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יכול לעזור לך סתם רציתי ליידע אותך שהסיפור היה משעשע ביותר :silly:

פורסם
  • מחבר

לא יכול לעזור לך סתם רציתי ליידע אותך שהסיפור היה משעשע ביותר :silly:

בדיעבד כן.

אולם תאמין לי שלא היית רוצה להתחלף איתי בזמן אמת . :kopfpatsch:

פורסם

תקנה אוזניות סטריאו טובות וכרטיס קול שתומך ב - DOLBY HEADPHONE.

פורסם
  • מחבר

תקנה אוזניות סטריאו טובות וכרטיס קול שתומך ב - DOLBY HEADPHONE.

ככול שאני מבין , זה לא יהיה ממש זה .

לקבלת מירב האפקטים צריך לפחות 4 אלמנטים באוזניות עצמן וגם אז זה לא יהיה קרוב להפרדה של מערכת קולנוע ביתית מלאה .

פורסם

לפי מה שביררתי, זה יהיה עדיף על אוזניות לא איכותיות שמיועדות לסראונד.

האפקט יהיה משכנע יותר (וגם יתאים לשימוש עם רמקולים).

פורסם
  • מחבר

לפי מה שביררתי, זה יהיה עדיף על אוזניות לא איכותיות שמיועדות לסראונד.

האפקט יהיה משכנע יותר (וגם יתאים לשימוש עם רמקולים).

אז זהו כל העניין ,שאני בהחלט מוכן לשים סכום ניכבד על אוזניות איכותיות שמיועדות לסראונד

פורסם

אוזניות סראונד אמיתיות עולות הרבה מאד ולא בטוח ששוות את ההשקעה (ואני לא מדבר על הזלמן, הברקודה או דגמים TURTLE BEACH או של TRITTON).

פורסם
  • מחבר

אוזניות סראונד אמיתיות עולות הרבה מאד ולא בטוח ששוות את ההשקעה (ואני לא מדבר על הזלמן, הברקודה או דגמים TURTLE BEACH או של TRITTON).

האם אתה מדבר על ניסיון אישי או סתם הערכה ?

1000 ש"ח יספיקו כדי לרכוש אוזניות שעונות לצרכים (כלומר עם 4 אלמנטים ).

ברור לי לחלוטין שחייב להיות בכל צד (ימין או שמאל ) מרחק מסויים בין האלמנט הקידמי והאחורי על מנת לקבל אפקט עם מינימום הפרדה .

פורסם

הייתה לי אותה בעיה , בדירה הקודמת המחשב היה קרוב מאוד למרפסת שם ישב המחשב , אישתי הייתה משתגעת כי לא הייתה יכול ללכת לישון בגללי :), עד אשר קניתי את הברקודה אחרי חיפוש ארוך מצאתי את הברקודה של razer , אוזניות מעולות במה שקשור לגיימינג , הם נותנות אפקט סראונד נהדר , אתה יכול להבין בדיוק לאן נושבת הרוח , בכלל ראיתי כמה סרטים איתם האומנם זה לא אותה חוויה כמו במערכת קולנוע ביתית בסיסית אבל עדיין נותן פחות או יותר את אותה חוויה , אבל יש איתם כמה בעיות שעדיף שתיקח בחשבון :

אני לא יודע כמה זה יהיה חשוב לך אבל המיקרופון המובנה שווה לתח.. , לא שמעו אותי גם לאחר שהפעלתי את boost ל100% , בסופו של דבר המיקרפון שלי ב 10 שקלים נתן מענה מצויין איתו אפשר לשמוע גם את השכנה מלמטה ...

המאוזניות עצמם לא מספקות באסים גבוהים גם שהבאס מכוון דרך "השלט" של האוזניות וגם דרך התוכנה של הכרטיס קול עדיין הבאס נורא נמוך

בארץ המחיר נורא גבוה , יכול להגיע אפילו ל 900 שקלים , אם אתה לא עומד לקנות אותם דרך ebay עדיף שתיקח את זה בחשבון , וגם אין את האוזניות האלה במלאי ברוב החנויות שבדקתי הבררה היחידה הייתה להזמין , שבסופו של דבר עשיתי צעד וקניתי אותם בחו"ל בכמעט חצי מחיר כולל משלוח .

הצורה החיצונית של האוזניות מאוד מגניבה סה"כ זה פרט שולי מבחינתי כי אני לא מתכוון להסתובב איתם בחוץ אבל אם אתה כן הצבע השחור התחיל להתקלף אצלי לא משהו רציני אבל הם איבדו טיפה מהמראה ה"קוליות" שלהם .

פורסם

הברקודה גם לא משהו.

פורסם
  • מחבר

הברקודה גם לא משהו.

האם אתה אומר זאת אחרי שניסית אותם אישית והשוות לפיתרון שהצעת לי בדף הקודם? :

"תקנה אוזניות סטריאו טובות וכרטיס קול שתומך ב - DOLBY HEADPHONE."

אגב,האם ניתקלת בסקירה אמינה באתר מקצועי ומהימן שבדק את הנושא הזה לעומק ?

אם כן ,אנא רשום את שמו כאן .

התמיכה הזאת ב-DOLBY HEADPHONE מחייבת כרטיס קול יעודי ? או שניתן למצוא לוחות אם עם צ'פ קול שעובד בפורמט הזה?

יש לי אפשרות להשיג כרטיס creative live בחינם מחבר ,האם הוא תומך ?

פורסם

לגבי כרטיסים מובנים שתומכים בזה, כנראה אין כאלה.

אני אומר את זה לאחר התייעצות ארוכה בדיוק בנושא הזה בפורום האודיו הטוב ביותר, HEADFI, ושם חד משמעית אמרו לי את מה שאמרתי לך.

הקרייאיטיב לא תומך, הכי זול שראיתי ותומך הוא זה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3860

חוץ מזה זה גם כרטיס קול מצוין למוסיקה.

פורסם

HFI-650 UltraSone

תקרא את החוות דעת:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40552

יש לי אותן גם ואני ממש נהנה, הבעיה היא שבקיץ (בהנחה שהמזגן מכובה) מכיוון שישנה אטימה רחבה מאוד - אתה מזיע מסביב לאוזניים, קצת מעצבן כזה... אבל חפיף לא נורא =)

פורסם
  • מחבר

לגבי כרטיסים מובנים שתומכים בזה, כנראה אין כאלה.

אני אומר את זה לאחר התייעצות ארוכה בדיוק בנושא הזה בפורום האודיו הטוב ביותר, HEADFI, ושם חד משמעית אמרו לי את מה שאמרתי לך.

הקרייאיטיב לא תומך, הכי זול שראיתי ותומך הוא זה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3860

חוץ מזה זה גם כרטיס קול מצוין למוסיקה.

תראה אני לא יודע מתי בדקת את הנושא הזה בפורום HEADFI ,אבל כל הזמן יוצאים דברים חדשים

והשאלה היא - האם בהתייעצות הזאת היתה התייחסות ל--- HFI-650 UltraSone ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים